Takođe.al ja ipak necu za sada niata da diram dok se ne pojavi official safe ics
@maxx79:
Kako mislis da bude simfree i da je nabavljen preko mob. provajdera? Zar nisu oni zakljucani?
Pa ne bih bas rek'o da se odmah proda
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?285280-iPhone-4-8Gb
On the topic (which is the sgNote)- upravo sam uflashovao stock Serbia GB. Ne mogu se vise stresiram oko ICS, posebno sta sam imao onaj LPY germany koji je uciglichio brdo telefona. Klasika sam odradio: PC odin, posle flasha izvadis bateriju, udjes u recovery wipe data, pa cache i evo ga shljaka. Sad cu mozda da mu nakrcam neki custom gb. Al ne zuri mi se
I ti si ovo primetio, a?@maxx79
Ti bi sveda kosta malo da ima garanciju fiskalni i da je kao nov ... to kosta
Prvo posto si neiskusan korisnik (bez uvrede) te garancije neces moci da uvazis i da imas sve to ako telefon ima br fleshova u countery . Koji opet moze da se resetuje ali necu sad o tome (imam ja jig skuplja mi prasinu )
Sustina ako hoces to sto hoces onda plati dobro ako hoces da platis manje onda napravi neki kompromis . Sve vise po forumima vidim ljude koji forsiraju bas ovo ni jedna solucija im ne valja
Offical store - skupo
Na paket - skupo
Na crno - necu na crno
Polovno - ocu novo a hocu da platim kao polovno
![]()
Btw- posto sam se vratio na GB stock rekoh da uradim browser mark jer je neko trazio pre koju stranu. Ics sam imao 120000 a sada je dao 86502. Uradicu opet nakon restarta posto sam na icsu dobio ovoliko tek nakon restarta.
Samo sam obazriv, ne želim da zeznem fonteleMa ti si noob, a kao neces da diras![]()
Samo sam obazriv, ne želim da zeznem fontele![]()
A dok izađe ICS, smoriće me fon i uzeđu One X, već vidim![]()
http://innovator.samsungmobile.com/...archParameters=/bbs/discussion/forum.list.do?
Napokon neshto obecavajuce!!!
Ja sam jos uvek na opasnom Stunner ROM-u i jednako opasnom LP5 kerneluROM se sve vise i vise tripuje, malo-malo pa SOD ili neki drugi problem. Vreme je da se prebacim na Paranoid Android, nema druge.
A koliko ih je njih 'uciglilo'?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari