Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

@maxx79:
Kako mislis da bude simfree i da je nabavljen preko mob. provajdera? Zar nisu oni zakljucani?

Pa ne bih bas rek'o da se odmah proda ;)

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?285280-iPhone-4-8Gb

On the topic (which is the sgNote)- upravo sam uflashovao stock Serbia GB. Ne mogu se vise stresiram oko ICS, posebno sta sam imao onaj LPY germany koji je uciglichio brdo telefona. Klasika sam odradio: PC odin, posle flasha izvadis bateriju, udjes u recovery wipe data, pa cache i evo ga shljaka. Sad cu mozda da mu nakrcam neki custom gb. Al ne zuri mi se

Ovo sti si citirao nema blage veze sa vezom . Ovo je zakljucan telefon otkljucan preko SAM koji vise ne funkcionise , samo tiketi koji su uradjeni za taj jedan broj su funkcionalni zato i ne moze da ga proda . Prosto receno ovaj telefon ne vredi nista i prodavati ga je smesno ...

@maxx79

Ti bi sve :) da kosta malo da ima garanciju fiskalni i da je kao nov ... to kosta

Prvo posto si neiskusan korisnik (bez uvrede) te garancije neces moci da uvazis i da imas sve to ako telefon ima br fleshova u countery . Koji opet moze da se resetuje ali necu sad o tome (imam ja jig skuplja mi prasinu )

Sustina ako hoces to sto hoces onda plati dobro ako hoces da platis manje onda napravi neki kompromis . Sve vise po forumima vidim ljude koji forsiraju bas ovo ni jedna solucija im ne valja :)

Offical store - skupo

Na paket - skupo

Na crno - necu na crno

Polovno - ocu novo a hocu da platim kao polovno

:)

Poslednja izmena od urednika:
@maxx79

Ti bi sve :) da kosta malo da ima garanciju fiskalni i da je kao nov ... to kosta

Prvo posto si neiskusan korisnik (bez uvrede) te garancije neces moci da uvazis i da imas sve to ako telefon ima br fleshova u countery . Koji opet moze da se resetuje ali necu sad o tome (imam ja jig skuplja mi prasinu )

Sustina ako hoces to sto hoces onda plati dobro ako hoces da platis manje onda napravi neki kompromis . Sve vise po forumima vidim ljude koji forsiraju bas ovo ni jedna solucija im ne valja :)

Offical store - skupo

Na paket - skupo

Na crno - necu na crno

Polovno - ocu novo a hocu da platim kao polovno

:)
I ti si ovo primetio, a? :D:D:D

futrola

Narode da li neko moze da mi predlozi neku dobru futrolu za njega? Kupio sam originalnu flip dutrolu medjutim za par nedelja mi se guma koja izigrava imitaciju koze bukvalno pocela topiti.

Ja koristim silikonsku obliku. Providna je i ne izgleda mob debelo. Pozadi je fin dizajn sa poluprovidnom stranom. Mnogo mi prakticnije nego bilo koja futrola

Da li je moguce promeniti u meniju 'galerija' onaj odvratni tilt view ?

neka preporuka za rom? vec duze vreme sam na stuneru, radi ok, ali bih hteo da vidim sta jos ima na meniju, ipak je stunner prilicno mator rom :) bacio sam oko na Cassie's XtraLiteRom ICS Version 2.9 LQ2, jel ga je neko probao?

Ajde ako moze neko koga ne mrzi da izbaci SSh what is using your battery. Cisto da uporedim sa svojim. I neka samo napise koji je rom.

Btw- posto sam se vratio na GB stock rekoh da uradim browser mark jer je neko trazio pre koju stranu. Ics sam imao 120000 a sada je dao 86502. Uradicu opet nakon restarta posto sam na icsu dobio ovoliko tek nakon restarta.

Jel vredi sada da se pucaju pare za Note?
Spremio sam neke pare za One X, onda rekoh da sačekam S3 ali mi Note više leži zbog veličine displeja, pa rekoh da li vredi da se pljusnu 50k+ uz neki najniži paket,...znam da za par meseci izlazi i Note2 ali to je tehnika ko će da je juri.

Btw- posto sam se vratio na GB stock rekoh da uradim browser mark jer je neko trazio pre koju stranu. Ics sam imao 120000 a sada je dao 86502. Uradicu opet nakon restarta posto sam na icsu dobio ovoliko tek nakon restarta.

Na ICS-u je toliko ispeglan browser i sve, da je to bolesno... Tako da neces dobiti nista bolji rezultat, to je to, ICS je bolji za 30% sto se tice surfovanja netom kroz stock browser...

A dok izađe ICS, smoriće me fon i uzeću One X, već vidim :p

Poslednja izmena:
Haha s obzirom kolike lopate imam, i nije nešto tacnast fon :)

Ja sam jos uvek na opasnom Stunner ROM-u i jednako opasnom LP5 kernelu :) ROM se sve vise i vise tripuje, malo-malo pa SOD ili neki drugi problem. Vreme je da se prebacim na Paranoid Android, nema druge.

Ja sam jos uvek na opasnom Stunner ROM-u i jednako opasnom LP5 kernelu :) ROM se sve vise i vise tripuje, malo-malo pa SOD ili neki drugi problem. Vreme je da se prebacim na Paranoid Android, nema druge.

Ja sam se istraumirao kada sam poceo redom da citam koliko su ljudi 'uciglili' telefone sa ICSom, a poslednja kap je bila kada sam pokrenuo ono programce koje je javilo DANGER i da vratim na GB :d. Sada se zlopatim na njemu. Ubacio bih neki kuvani GB, samo ne znam koji..i nadam se da nije komplikovano da se skloni taj trougao i resetuje brojac.

A koliko ih je njih 'uciglilo'?

Nisam brojao :D ali je pojava masovna. Ne bi dzabe pisalo ogromnim crvenim bold slovima da kernel nije safe i da se klonimo svih official releases. Znaci svi koji su radili neki wipe, ili cak factory reset, su nadrljali. Ne bih ja da se zezam :)

Problem je jako ozbiljan jer vazi za veliki broj telefona. Cak je i Google morao da intervenise kako bi se stvar sto pre sredila. Ima dosta teksta i materijala na tu temu pa koga ne mrzi neka procita :)
Ja sam upravo presao na Paranoid, videcemo kako ce da radi.

Vrh Dno