I'm no good
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2007
- Poena
- 309
Super. Jedva čekam 
Nema ovdje pamtljivih trenutaka. New Vegas je za ovo remek-djelo.
A sto se tice tehnicke strane, tu takodjer ima propusta koliko hoces. Multiplatform razvoj je uzeo svoj danak sto se tice grafike.
Melee combat su mi zeznuli. Izgubljen je onaj osjecaj tezine iz Obliviona.
Bugova koliko hoces. A famozni Navmesh bug je i dalje tu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RlNBVOcuW3M
Game of the year, malo sutra!
Hype of the year, definitivno!
Ovakvu glupost i retardiranost nisam vidio odavno u nekoj igri. I ovo je tek jedan primjer.
+1Igra je fenomenalna. Ne moze da se postigne ta sirina u gameplay bez nekih nelogicnosti i mana. Mnogo gori su bug-ovi zbog kojih nije moguce zavrsiti neke kvestove.
Iskreno, igra me je odusevila. Ne znam odakle da pocnem. Open world, ogromna mapa, milion nacina na koje moze da se igra, odlicna muzika, epski pejzazi...meni je samo morrowind bolji. Inace najvise volim da trazim dwemer ruinsOblivion sam kratko igrao, inventar mi je ubijao zelju da igram
Igra je fenomenalna. Ne moze da se postigne ta sirina u gameplay bez nekih nelogicnosti i mana. Mnogo gori su bug-ovi zbog kojih nije moguce zavrsiti neke kvestove.
Iskreno, igra me je odusevila. Ne znam odakle da pocnem. Open world, ogromna mapa, milion nacina na koje moze da se igra, odlicna muzika, epski pejzazi...meni je samo morrowind bolji. Inace najvise volim da trazim dwemer ruins Oblivion sam kratko igrao, inventar mi je ubijao zelju da igram
Ma sta da je uporedjujem s Vegasom... U Skyrimu su me uhvatili i atmosfera i okruzenje:
po dva-tri dana se zabavljam tumarajuci okolo, trazim prolaze, pljackam logore i bandite, sukobljavam se sa svakakvim likovima i cudovistima, lovim lukom i strelom jelene, kombinujem oruzja, otimam,prodajem i kupujem,... itd ...i sva ta vrhunska avantura bez ikakvog dodira sa questovima.
Pa ova je igra "all arround world" proglasena igrom godine!
...nije to rekao ovaj ili onaj.
Kad tresnes u svet Skyrima ne pusta te atmosfera i svet oko tebe... i da ti pravo kazem, questove odradjujem onako po automatici, skoro da o njima i ne razmisljam... cisto kao neke smernice u tumaranju kroz Skyrim.
E tu se izgleda razlikujemo... cini mi se da story i questove ti shvatas puno ozbiljnije
Starac mojne se nerviras
ja kad sam dosao tu reko sta ce sada biti ... kapirao sam pobeci cu ali ce mi trebati vremena, bice nesto zeznuto, posle kad sam video da imas lepo vrata na koja izadjes xD ja reko bem ti sve valjda cu moci opet da uzmem sve svoje iteme, da nije ***** koji je dizajnirao taj quest i ceo zatvor zaboravio na nase iteme koje nam je uzeo :d i na kraju sam samo bio happy sto sam dobio iteme nazad
inace je stvarno glup quest
Vredi li je igrati?
Voleo sam Morrowind svojevremeno. Downlodovao sam Skyrim ali me mrzi instalirati na Mac Book Pro.
Ja nekad davno igrao Morrowind ali nisam ga presao, par puta igrao Oblivion ali nisam presao do kraja. I kupio Skyrim i potrosio 200 sati za 2 meseca, i opet bi mogao jos 100 sati samo da instaliram nek modove i da odigram kao thief/assassin classu.
Imas cak i mod koji poboljsava opis questova da su detaljni kao u Morrowindu, samo iskljucis quest strelice i kompas, i ispada kao u Morrowindu.
I mean let's face it. Skyrim is a buggy and glitchy console port. Textures are low res and blurry and look 2-3 years older than they are. Meshes are also nothing special. The flow of the gameplay itself is absolutely linear, it plays like Call of Duty in TES world. Gameplay is streamlined to a point where there is little to no freedom, and limited fun. This game is dumbed down to appeal a very wide crowd. There is no detail, style, depth, secrets, original concept. And also the programming code itself is very poorly writen i.e. redundant.
From a gaming pov, technology pov and art pov, this game is an epic fail. The only reason it sells is because it has vikings and dragons, which countless kids console owners will buy for no other reason.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari