Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jedno pitanje samo, da li nesto dodatno trosi bateriju ako mi je upaljen mobilni internet a kuci sam na wifi-u? Posto trenutno svaki put kad izadjem iz gajbe gasim wifi i palim mobilni internet, pa gledam da skratim to na samo gasenje wifi-a.. :)

I kad smo kod toga koliko troši bateriju kada izađem napolje a ostavim uključen WiFi, znači da on traži WiFi?

Trazim muzicki player sa sto boljim kvalitetom zvuka i bez nepotrebnih opcija. Jedino je bitno da za pojacavanje i stisavanje zvuka ne koristim hw dugmice, vec da player u sebi ima slajder da mogu preko touch - screen-a obavljati te operacije.

Probaj PowerAMP. Mislim da ces biti zadovoljan.

Ja sam instalirao PlayerPro+DSP plugin (poslednja verzija mi je bugovala, pa sam tražio starije), ovaj PowerAMP je malo komplikovaniji za instaliranje-nemoguće za nerootovane telefone.

PS

Reko bih da je symbian na ovom polju bio mnogo raznovrsniji.

PowerAMP n-a-j-b-o-lj-i...
I lep i funkcionalan

+1 za poweramp...vredi svaku paru.

Nego,jel ima neko ko koristi business calendar? Ne znam dal je to bug ili sta vec: kad skrolujem kalendar po mesecima kada dodjem na odredjeni mesec moram da tapnem da bi mi se prikazali eventi za taj mesec ,ovako se mesaju sa tekucim mesecom,to me mnogo nervira,a cini mi se pre nije bilo tako?

Reko bih da je symbian na ovom polju bio mnogo raznovrsniji.
Nema teorijske šanse da je symbian bio bolji na polju plejera, tamo si imao samo TTPod i 360 ting (možda još neki), a na Androidu imaš samo od popularnijih PlayerPro, PowerAMP, Winamp, DoubleTwist, UberMusic, i bar još 10-ak manje ili više popularnih plejera.

Poslednja izmena:
Imalo je tamo dosta dobrih plejera..boljih sigurno 6-7, manje poznatih je brdo bilo...

Poslednja izmena:
A šta fali stock playeru...ja sam probao sve te alternativne pleyere i osim par opcija i boljeg izgleda, nisam primetio nikakvo magično poboljšanje zvuka...

+1. Nije mi ni jasno kako to player moze da poboljsa zvucni cip... Stock player je najbrzi, a preko DSP managera moze da se namesta eq ko voli.

Nije stvar u zvuku, stvar je u jednostavnosti i u pretrazi. Meni nije jasno kako jedan plejer na androidu nema ili pretragu po folderima ili makar filterovanje fajlova manjih od 1mb.

Ima MIUI plejer filter, a ovo drugo ne znam na šta misliš, pretragu po folderima imaju i PowerAMP i PlayerPro.

Imalo je tamo dosta dobrih plejera..boljih sigurno 6-7, manje poznatih je brdo bilo...

Stvarno, onda sam se ja zloptio sa 360 ting i TTPod-om, dok sam ja koristio symbian nije bilo dobrih plejera, može preporuka za neki a da radi i na s60v3 ili neki koji je za tu verziju najbolji? Možeš i u symbian aplikacije da mi odgovoriš.

Poslednja izmena:
Pa da ima svega par plejera, 90% besplatnih nema ili onih koji nisu trail. I kad sredim poweramp, posle nekog vremena mi pukne licenca tako da sam primoran da koristim neki free.

Meni poweramp radi bez ikakvih problema, nisam imao problema te prirode za sada.

+1 za powerAMP
A i player pro nije los :)

Poslednja izmena:
Kupiš ga :)

PS: Kakvo pitanje - takav odgovor ;)

Mort player meni radi posao.

Source, ne moraš da pratiš uputstvo, samo instaliraj najnoviji market unlocker, izaberi mrežu i označi da se startuje program automatski prilikom boota. Restartuj telefon, pre toga obriši cache za google play aplikaciju u podešavanjima...
Nakon toga treba da prođe neki period, ne znam koliko, nekoliko sati da ti se sam provajder promeni na google play nalogu..nakon toga normalno možeš da kupuješ aplikacije..:)

jedino nisam siguran da li je verzija najnovija, skinuo sam sa linka u uputstvu, oznacio mrezu t mobile usa, ukljucio, obrisao cache, restratovao telefon i sad cekam par sati da vidim sta ce se desiti :)

Proveri na svom nalogu sa računara da li ti se promenio provajder na T-mobile..ne možeš da kupuješ dok ti se tamo ne promeni...cela ta stvar oko brisanja cache.a, restartovanja i sl. je da se ubrza taj prelazak :)

Nazad
Vrh Dno