Pa ne znam bas dal ce Gizmo flesovati neki custom rom da bi isprobao te funkcije. Ako ga zezne ko ce to da plati ? :d
Izašao je prvi custom ROM pre par dana, pročitah negde na netu, s tim da nema mnogo promena u odnosu na stock, valjda je najveća prednost njega u odnosu na stock to što dolazi predrutovan...
Gizmo, pošto imaš oba telefona, zanima me koji ima bolju završnu obradu? Pre par dana sam se igrao sa HOX-om koji je ortak kupio, materijali od kojih je izrađen su po meni savršeni, da li S3 lepše leži u ruci od njega?
Pokušaj i da ih opteretiš što je više moguće, da vidimo da li ikako u praksi možemo da osetimo da je taj procesor iz S3 brži od onog u HOX, mada kontam da će to biti teško, jer ne postoje dovoljno razvijene aplikacije za tako nešto.
Takođe, uporedi neke elemente S3 sa S2, da vidimo npr da li je kamera stvarno bolja ili je praktično ista
Xperia Neo ICS - Tapatalk 2
Ićiću redom sa odgovorima na pitanja malo kasnije. Dade mi Vertumus ideju - za sve one koji žele da vide S3 ranije, ako vas ne mrzi, možemo da se okupimo negde danas pa da ga pročačkate i da popijemo nešto, ionako je vikend.
E ***. Za sad nema zainteresovanih inače. Mislio sam nas četvoro petoro da sednemo u neki kafić, ja ponesem oba telefona i dobijem utiske drugih iz prve ruke. U fazonu da mi kažete šta vam se sviđa a šta ne kod jednog i drugog, ne bi bilo loše da imam i takve utiske pre pisanja testa.
Gde god, svejedno mi je, može Costa Coffee kod mene, može i negde drugde. Ajde još troje, četvoro iz BG-a da se prijave pa da se družimo malo.
Mrzim vas...
Uzivajte i za nas van Bg-a!![]()
Ne znam zasto se uopste forsira toliko hox vs s3 kad realno hox nema sta da trazi pored s3. Mislim da kad s3 stigne kod nas u ponudi operatera, i kad se ispostavi da je cak mozda i jeftiniji od hox-a, hox sa svojim problemima i konceptom fixirane baterije na androidu postaje zastarela vest. Ono sto mene zanima je sledece:
Kakav je balans boja na ekranu u odnosu na cartoon s2? Meni je to najvise (pored zvuka u sluskama) smetalo na s2. Neozbiljne preprzene boje. Kakav je balans boja u odnosu na Note? Jer mi je na Note-u perfektan balans za amoled, vise mi se svidja ekran i boje na note-u nego na hox-u, kakav je s3 sto se toga tice. Onda, sluske koje se dobijaju uz s3, dal su sa jednim ili 3 dugmeta? Takodje, dobra fora je i dobro istestirati mogucnosti kamere, ali ne samo kvalitet. Kvalitet je vrhunski, to znamo, nego treba istraziti kako radi dual mod - snimanje i fotkanje u isto vreme - u praksi? Takodje, kako radi 640x480 u 120fps i dal ima jos neki mod (pomenuti 720p u 60fps), mozda ima nesto i na xda pa to ispitati.
To je previše uskoro. Ajde ovako onda, Costa Coffe kod mene u 7, ko dođe došao je.
Ajde i ja da dam jos lufta do 20h ako vam vise odgovara centar
To je previše uskoro. Ajde ovako onda, Costa Coffe kod mene u 7, ko dođe došao je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari