Šta je novo?

Battlefield 3

@glenn
Nvidia CC-manage 3d settings-program settings(izabrati BF3) i onda u donjim opcijama MAXIMUM PRE-RENDERED FRAMES na 1

takodje v-sync off

Ja bas cepam bf3 na vsync on i tripple buffering on, naravno iz drajvera. Lag se gotovo i ne poveca nesto mnogo, ali zato nema uzasnog tearinga koji je u bf3 bas izrazen zbog gomile objekata i igra deluje bas fluidno.

Ovo za prerenderd stoji na 1 dok je Vsync stalno na off.

KOd mene je to uvek na 0 podeseno pa probaj i tako ;)

Ne moze na 0. Najmanja vrijednost je 1.

Inace ..vratio sam jedan stari HDD na kojem je ostao BF3 i uspostavilo se da sam uvjek igrao sa lagom ali je brzina misa bila duplo manja nego kako sam igrao ovih dana pa je lag prisutan ali je laksa kontrola. Ono sto sma uspio nulirati lag misa je sasvim slucajno a sta je uzrok laga.. ostaje misterija.

Tako da sam spustio sada brzinu misu i osjeti se lag ali sam precizniji pa je igrivo. Ocito ni GTX275 ne ispunjava zahtjeve BF3.

Poslednja izmena:
pozdrav momci imam problem sa bf3 u zadnje vreme mi nece da ulazi na servere samo pise da se djojnujem i nista a na task manager mi pokazuje da bf3 radi moze li pomoc molim vas

Edit:prije toga je sve radilo bez problema ovo mi se pocelo desavati u zadnjih 4,5 dana

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]XVjIcSSTyrI[/YOUTUBE]

Nisam odavno vidio veću količinu nerealnosti i gluposti na jednom mjestu kao u ovom klipu.

Nije los video, samo je ona glupost protiv tenka cist *****izam...

Ma klip je fantastican ako se zažmiri na scenu sa tenkom i ono kada skine avion kada proleti preko njega. Svaka cast za trud i vjerovatno najbolja "ekranicacija". Sa malo rendanja, grafika je fantasticna. I ne treba svatiti da je montaza BF3 game play vec BF3 iskoristen za film kao scena gdje jednim metkom pistulja ubija ljude. Usput:

Massive Battlefield 3 update goes live June 4-5

Poslednja izmena:
Secka li igra danas nekome, fazon krenem napred 10 metara pa se odjednom vratim gde sam bio ? Nekolicini mojih prijatelja se to desava ceo dan. SBB i Radius Vector provajderi.

> Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds.
> Increased the range on the AA guns so they can reach vehicles hovering at the maximum height in select maps.

Popravljaju ono sto su prethodni patchevi i "strucnjaci" zasrali... mada jos nisam zadovoljan, jos fali da se vrati ubojitost te ludacke municije prema jos nekim vozilima a i generalno.

Meni je sramotno da toliko dugo nisu hteli da izbace patch(npr. Blizzard samo stancuje patch-eve).I jos veci problem moze da bude da ce opet nesto da useru sa novim patch-om(jer,zaboga,oni ne testiraju nista kad izbacuju update-a).Zali Boze para sto sam dao za BF3.

Problem je u tome sto se i ovaj balans radi zbog ogromne kuknjave "strucnjaka" i svake modifikacije i sjebavanja istog su zbog njihove kuknjave. Prosto mi nije jasno zasto ne mogu da zaposle prave testere i igrace koji stvarno mogu da daju feedback o balansu igre, ili jednostavno imaju zaposlene igrace i testere koji to rade preko qrca ili jednostavno nemaju blage veze kakav feedback da daju? Igra generalno ne pati ni od kakvih tehnickih bagova, vec od balansa i ostalih odluka leet-pro-pwner strucnog tester staba...
A inace, Blizzard moze da stancuje patcheve koliko hoce jer njihovo ulaganje u proizvod i otaljavanje posla je ocigledno najmanje moguce, svejedno kada ima armiju fanova koja ce da suvim zlatom isplati bilo kakav njihov rad. A to sto je njihov tehnicki development ko iz 2003 to nikom nista.

Lol koja glupost. Lokujem chopper, on izbaci mamce, padnu mamci opalim iglu i frajer iskoci i uskoci u heli a raketa ode negde u musmule:S:. I to se stalno ponavlja. Pod hitno to treba resiti jer je toliko glupo da reci nemam

Lol koja glupost. Lokujem chopper, on izbaci mamce, padnu mamci opalim iglu i frajer iskoci i uskoci u heli a raketa ode negde u musmule:S:. I to se stalno ponavlja. Pod hitno to treba resiti jer je toliko glupo da reci nemam

Mislim da u tom trenutku on koristi TV a ne da iskoci uskoci. Kada koristi TV, igrac je na "raketi" kako vidim a helikopter ostaje prazan.

Kako bre ostaje prazan? Pa presao je samo na gunner seat, nije se transportovao u paralelni univerzum a i lockovao sam chopper a ne pilotovu levu bradavicu. Ja jos ne mogu da verujem da ovakve propuste ima igra. Smejao sam se

Nisi ti video kada lik predje na gunnera u heliju dok je ne zemlji i ispali TV raketu a enemy udje kao pilot jer igra kaze da je heli prazan i onda se zajedno voze :D

Ahahaha pa to je jos veci biser. Slepci... I onda pilot gunneru lupa dandare, jel? QQ majko...

Poslednja izmena:
Ocito je onda ovo sto sam rekao. Da je igrac na "raketi".

Ocito je samo da je nebitno na cemu je, jer je ovo retardirano. Pa u, vec matorom, BF2 sam se seatswitch-era naskidao iglom, a sta je sad ovo?

Nazad
Vrh Dno