Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Nazad u skolu :D, (betu). Izgleda da je sve u vezi sa ovim...

That ends the major list of refinements coming in the first content update to Red Orchestra 2. We look forward to begin testing these with you and getting feedback in the RO 2 beta. We are looking at this happening as soon as NEXT WEEK (if all goes well, see definition: WIP)!

Link... http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=75927

Dolazi i Free weekend.
Što ujedno znači i QUAD XP weekend za svakog standardnog igrača. :D

Samo onaj - ACTION MODE.... OMG. ne znam šta će im to... igri ne treba kvantitet igrača, već samo kvalitet onih koji igraju.

Poslednja izmena:
Bilo je krajnje vreme za free weekend. Igra je specificna i kontam da oni koji nisu upoznati sa RO, nisu hteli da kupuju igru na nevidjeno, pa iotud i relativno malo igraca.

E pa sad cu vala i ja da probam taj RO2 (verovatno cu ga i pazariti)...naravno ako ne bude ono "User hes disconnected...." :D

A kako u narodnoj verziji mp? Ranije je lepo islo preko Tunngle-a ali su posle nesto zeznuli servere. Ima li drugih opcija? Neko uputsvo?

I jel bio već update?

^ ordered, downloading , nisanimo se uskoro ;)

steam id: markomaniax1

Koliko sam ja shvatio, treba da se igra prebaci u betu, znaci ne skidati onu betu koja postoji za download nego, otici u Steam>Library>desnim na RO2> properites> Beta tab> i onda izabrati beta iz drop down liste.
Ja uradio i sad mi skida igru ili sta vec... 5.3GB. Videcemo...

RO 2 owners will now find that they have the ability to opt into a Red Orchestra 2 beta (they can do this by right clicking on the game in Steam, choosing the properties option and then the beta tab to find the opt in drop down) . This beta will replace the current live build of the game (not the separate Red Orchestra 2 Beta).

a ja isao na onu verziju od 7,4 Gb :trust:

Evo samo da potvrdim... to je to.. sve radi. Nema nesto mnogo ljudi, mislim da mnogi i ne znaju sta i kako treba. Sve u svemu... probao sam clasic mode na TWB serveru. Ok je igra... kao stari RO1.

Koliko sam ja shvatio, treba da se igra prebaci u betu, znaci ne skidati onu betu koja postoji za download nego, otici u Steam>Library>desnim na RO2> properites> Beta tab> i onda izabrati beta iz drop down liste.
Ja uradio i sad mi skida igru ili sta vec... 5.3GB. Videcemo...

Hvala ti za info. Ja sve cekam da sam pocne skidati..

Meni je najbitnije da je optimizacija sada potpuno sređena. Igra mi sada leti na high sa 62 zakucana frejma. Vidi se i da je u potpunosti utegnuta sada i po pitanju intrefejsa i sitnih bugova. Svaka čast!!!

Evo tek se sad updejtuje igra...5,3 GB...

Nadam se da su sredili onaj browser jer ja nisam igrao nimalo a kupio igru na releasu jer browser mi ne pokazuje servere

Hmm to je problem do tebe. Meni radi, desi se po nekad da zabode ali uvek možeš da koristiš Steam server browser.

meni se to isto desava cesto , Bole , ako ne prikazuje servere izadji u glavni menu , sacekaj koju sekundu pa udji ponovo u multy. tada bi trebalo da ispravno prikazuje.

Meni se nekada desava da i ne izlistava servere po par minuta, ali dodje to na svoje. Ne znam u cemu je problem.

Bole, vidi da ti firewall nesto ne blokira bzvz. Ne znam. Vidim da se ljudi zale na TW forumu ali nema nista od developera.

Kakva je sad razlika izmedju "classic" i "realistic" moda??

Vrh Dno