Abraksas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 319
I meni
Mada na kraju gledano nedelju dana nije tako strašno.
Naravno da nije, samo kada brojiš sate i čitaš postove kako drugi igraju, a ti čamiš .... to je strašno
I meni
Mada na kraju gledano nedelju dana nije tako strašno.
Zavvršio sam sa wizardom normal.
Polako i uživao,oko 40 sati.
Belial mi bio najnezgodniji.Azmodana i Diabla relativno lako,bez umiranja.
Wandovi jako slabo ispadaju.Spellbookovi i orbovi još i da.Tako da sam na kraju završio sa nekim gigantskim jednoručnim hammerom i orbom.Ha,baš smešno,wizard koji kao glavno oružje ima hamerčinu,koju u suštini nebi mogao ni da podigne,a ne da baca iz nje spellove.
Sad me interesuje,na kojem nivou kad zagineš nema povratka.
Na inferno ?
Ako zagineš na nightmare ili hellu,vraćaš se na zadnji checkpoint ?
Mada mislim da ću pre probati sa DH ili WD na normalu,nekako mi je to zanimljivije nego da se natežem na većim težinama.
Probao i Dark D3 shader,nije loš dobija se oštrina i mračnija atmosfera.
AH mi je bezveze.Kao varanje.
Meni je interesantno da uzimam ono što mi igra daje,a ne da budžim van igre.
Poceli ste da spojlujete igru, vise ne ulazim tacno u temu. Ima nas koji jos nismo zavrsili igru...
Zavvršio sam sa wizardom normal.
Polako i uživao,oko 40 sati.
Belial mi bio najnezgodniji.Azmodana i Diabla relativno lako,bez umiranja.
Ne kontam :s ako ste svi znali ko ce biti bossovi sta vam je onda spoilovao:S? Nelogicni ste neverovatno...
Već je ovde to neko bio spomenuo Azm... i Diab.. :d,tako da zbog toga nisam ni stavio u spojler.Jeste, ali realno svi smo znali ko su bosovi odavno![]()
Imaju prodavci i crafting smisao.Barem nama koji smo toliko pošteni i imamo samopoštovanja da neidemo na AH.
Ja sam trećinu igre prešao sa wandom koji sam kupio od prodavca,jer mi nije ispao iz dropa.
Sve neke močuge,swordčine i mambo-džambo bitch doctor gadžeti.
Strasno, znaci ceo nightmare ni jedan BOSS nije dao zuti fucking item... U normal modu znaci svaki zadnji BOSS mi je bacio 100% 1-2 zuta itema. WTF sta se desava sa nightmare? Steta sto nisam napravio od svakog bossa screenshot.
+1 selfrespectImaju prodavci i crafting smisao.Barem nama koji smo toliko pošteni i imamo samopoštovanja da neidemo na AH.![]()
Evo i ja zavrsih igru sa Barbarianom, 32 lvl, 4000 HP, DMG oko 1100. Sad kad sam je zavrsio, kapiram da je prica malo prazna, vrlo providna, odmah se znalo sta ce se desiti i ko ce da ispali (da ne kvarim zabavu onima koji je jos nisu presli). Nema neizvesnosti ama ni malo. Kraj mi je isto totalno bezveze, nema negativnih posleidica, jaka stvar sto je protutnjalo jedno 900000000000000000 kripova iz Pakla kroz Raj, sad je sve kul, sunce sija, azdaje cvrkucu, krila se i dalje sijaju, ljudi su spasili dan. Smor, gde je bre tu neki gubitak, tuga, oziljak zbog losih odluka, ignorisanja cinjenica? Leah kao da nije ni postojala, niko ni da je spomene, ona vestica.... pa koja vestica?
Totalno cudno. Kapiram da je to zbog DLC 1-2-3-4-5-6-7 napravljeno tako, ali cela prica mi je kao ukus neslanog mesa - jeo sam, pun mi je stomak ali kao da sam pasao travu a ne jeo dobro posoljenu svinjetinu. Definitivno minus.
Ono sto je takodje minus (sad ce mnogi reci da preterujem) je utisak da u Actu 3 su nekako vestacki pokusali da produze trajanje igre dodavanjem Level 1-2 tamnica koje su puj kopi/pejst... trci levo, udri demona, trci desno, s**** vazu, pici pravo do portala i tako u krug (a da i sidji niz stepenice 67 puta). Ne znam, sve deluje nekako suplje
Za koji krasni sluzi crafting? Za 40 000 zlata koje sam skupio udarajuci bone piles i vaze sam kupio takvu opremu koju ne bih skupio sledecih pet meseci. Crafting nema smisla, prodavci nemaju smisla... cemu sve to? AH je prosto UBIO sve te aspekte u igri, totalno.
Coop mod je dobar, svidja mi se sto su kripovi dosta jaci, pogotovo je cool ako ste nizi level i imate slabiju opremu a upali ste na nivo koji kida gace. Onda je igra izazov (sad cu da krenem na Inferno, ovaj Nightmare je smor). Sve u svemu, njaaaaah....
Meni nikad nije bilo jasno zašto je Diablo uvek pucao na igru velikih brojki.
Zašto svi ti damage,armori,hp itd,moraju imati tako velike vrednosti.
Mislim da bi igra bila mnogo bolja kada bi se kao na primer u BG,primenjivale manje vrednosti.
Zašto na primer maksimalni armor nebi bio 50.
Onda bi i svaka pojedinačna vrednost shilda koji dobiješ imala veću težinu.
Ovako dobiješ shild na primer 210 i kažeš ahh,ništa već imam jedan magični od 300,koji još daje +55 vitality,+35inteligence i slično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari