Šta je novo?

Diablo 3

Zavvršio sam sa wizardom normal.
Polako i uživao,oko 40 sati.
Belial mi bio najnezgodniji.Azmodana i Diabla relativno lako,bez umiranja.
Wandovi jako slabo ispadaju.Spellbookovi i orbovi još i da.Tako da sam na kraju završio sa nekim gigantskim jednoručnim hammerom i orbom.Ha,baš smešno,wizard koji kao glavno oružje ima hamerčinu,koju u suštini nebi mogao ni da podigne,a ne da baca iz nje spellove.
Sad me interesuje,na kojem nivou kad zagineš nema povratka.
Na inferno ?
Ako zagineš na nightmare ili hellu,vraćaš se na zadnji checkpoint ?
Mada mislim da ću pre probati sa DH ili WD na normalu,nekako mi je to zanimljivije nego da se natežem na većim težinama.
Probao i Dark D3 shader,nije loš dobija se oštrina i mračnija atmosfera.
AH mi je bezveze.Kao varanje.
Meni je interesantno da uzimam ono što mi igra daje,a ne da budžim van igre.

Permanent death imas samo ako startujes Hardcore mode. U svim ostalim slucajevima, cak i na vecoj tezini, uvek se vracas na poslednji checkpoint.

Poceli ste da spojlujete igru, vise ne ulazim tacno u temu. Ima nas koji jos nismo zavrsili igru...

Zavvršio sam sa wizardom normal.
Polako i uživao,oko 40 sati.
Belial mi bio najnezgodniji.Azmodana i Diabla relativno lako,bez umiranja.

I od mene imas zahvalnicu.
Jeste, moglo je da se pretpostavi ko ce biti bossovi, ali opet.

Ljudi su bar 30 puta napisali da se ovo stvalja u spojler, ovako :

ali ***, uvek ce se naci neki *%&%&@#$%#@&

Ne kontam :s ako ste svi znali ko ce biti bossovi sta vam je onda spoilovao :D :S? Nelogicni ste neverovatno...

Jeste, ali realno svi smo znali ko su bosovi odavno :)
Već je ovde to neko bio spomenuo Azm... i Diab.. :d,tako da zbog toga nisam ni stavio u spojler.
Evo vam još jedan spojler.U četvrtom Diablu opet ćete ubiti Diabla,jer ste ga ubili u prva 3 dela,nja nja nja:)
Opet će oživeti nekako,jer on je baja svaki but vaskrsne do jaja :-devil-:
I znate šta,nosi suknju i dok ga ubijate sva leprša :d

Dobro, ne moramo baš ni preterivati sa spoilerima :)

Inače, meni se ne sviđa preterano AH, nekako mi dođe kao varanje. Nije fora da ja sada kao 23 lvl odem i kupim legendary bow ili tako nešto. Dobro je samo kada dođeš do 60lvl i onda isprobavaš razne kombinacije za nadolazeči pvp.

nema varanja. krv je iz ovog prsta prštala da se sakupi gold za taj item sa AH-a, a to što meni ispadaju kašike i tiganji kao loot, to nije problem u meni, ja moram u tom nightmare/hell svetu da preživim :d

u Diablou 3 postoji Diablo boss ?!! nemoguce ! :D

jos jedan spoiler, Diablo boss je trandza :p

Па многи нису знали да ће бос бити Диабло лично јер је "убивен" у другом делу. Ја сам лично мислио да се игра зове Диабло чисто због континуитета.

Evo i ja zavrsih igru sa Barbarianom, 32 lvl, 4000 HP, DMG oko 1100. Sad kad sam je zavrsio, kapiram da je prica malo prazna, vrlo providna, odmah se znalo sta ce se desiti i ko ce da ispali (da ne kvarim zabavu onima koji je jos nisu presli). Nema neizvesnosti ama ni malo. Kraj mi je isto totalno bezveze, nema negativnih posleidica, jaka stvar sto je protutnjalo jedno 900000000000000000 kripova iz Pakla kroz Raj, sad je sve kul, sunce sija, azdaje cvrkucu, krila se i dalje sijaju, ljudi su spasili dan. Smor, gde je bre tu neki gubitak, tuga, oziljak zbog losih odluka, ignorisanja cinjenica? Leah kao da nije ni postojala, niko ni da je spomene, ona vestica.... pa koja vestica? :D

Totalno cudno. Kapiram da je to zbog DLC 1-2-3-4-5-6-7 napravljeno tako, ali cela prica mi je kao ukus neslanog mesa - jeo sam, pun mi je stomak ali kao da sam pasao travu a ne jeo dobro posoljenu svinjetinu. Definitivno minus.

Ono sto je takodje minus (sad ce mnogi reci da preterujem) je utisak da u Actu 3 su nekako vestacki pokusali da produze trajanje igre dodavanjem Level 1-2 tamnica koje su puj kopi/pejst... trci levo, udri demona, trci desno, s**** vazu, pici pravo do portala i tako u krug (a da i sidji niz stepenice 67 puta). Ne znam, sve deluje nekako suplje :(

Za koji krasni sluzi crafting? Za 40 000 zlata koje sam skupio udarajuci bone piles i vaze sam kupio takvu opremu koju ne bih skupio sledecih pet meseci. Crafting nema smisla, prodavci nemaju smisla... cemu sve to? AH je prosto UBIO sve te aspekte u igri, totalno.

Coop mod je dobar, svidja mi se sto su kripovi dosta jaci, pogotovo je cool ako ste nizi level i imate slabiju opremu a upali ste na nivo koji kida gace. Onda je igra izazov (sad cu da krenem na Inferno, ovaj Nightmare je smor). Sve u svemu, njaaaaah....

Imaju prodavci i crafting smisao.Barem nama koji smo toliko pošteni i imamo samopoštovanja da neidemo na AH.:)
Ja sam trećinu igre prešao sa wandom koji sam kupio od prodavca,jer mi nije ispao iz dropa.
Sve neke močuge,swordčine i mambo-džambo bitch doctor gadžeti.

Imaju prodavci i crafting smisao.Barem nama koji smo toliko pošteni i imamo samopoštovanja da neidemo na AH.:)
Ja sam trećinu igre prešao sa wandom koji sam kupio od prodavca,jer mi nije ispao iz dropa.
Sve neke močuge,swordčine i mambo-džambo bitch doctor gadžeti.

Totalno te razumem, ja nosim dva samostrela i ona sam kupio :)

Strasno, znaci ceo nightmare ni jedan BOSS nije dao zuti fucking item... U normal modu znaci svaki zadnji BOSS mi je bacio 100% 1-2 zuta itema. WTF sta se desava sa nightmare? Steta sto nisam napravio od svakog bossa screenshot.

strasno.jpg

Jel jos neko ovo primetio? Znam da nisam jedini ali cisto me zanima jel svima tako?

Poslednja izmena od urednika:
Strasno, znaci ceo nightmare ni jedan BOSS nije dao zuti fucking item... U normal modu znaci svaki zadnji BOSS mi je bacio 100% 1-2 zuta itema. WTF sta se desava sa nightmare? Steta sto nisam napravio od svakog bossa screenshot.

sa 36% magic find mi je danas za 1h palo 10ak gold itema, pokusaj sa time....

Meni nikad nije bilo jasno zašto je Diablo uvek pucao na igru velikih brojki.
Zašto svi ti damage,armori,hp itd,moraju imati tako velike vrednosti.
Mislim da bi igra bila mnogo bolja kada bi se kao na primer u BG,primenjivale manje vrednosti.
Zašto na primer maksimalni armor nebi bio 50.
Onda bi i svaka pojedinačna vrednost shilda koji dobiješ imala veću težinu.
Ovako dobiješ shild na primer 210 i kažeš ahh,ništa već imam jedan magični od 300,koji još daje +55 vitality,+35inteligence i slično.

Kakav sam ja to spoiler okacio kad se na slici skoro nista nije videlo... Nije ni bitno :)

Nego kroz ceo nightmare imao sam uglavnom uvek preko 75% magic find... Znaci garantujem da se igra zabotovala. Do sad sam dobio 3 legendery itema a glupi bossovi na kraju svakog acta samo bacaju plave iteme. Videcu sad na hell tezini oce biti isto kao u nightmare ali zato na normal sam 100% siguran da mi svaki bacio barem 2 zuta...

Evo i ja zavrsih igru sa Barbarianom, 32 lvl, 4000 HP, DMG oko 1100. Sad kad sam je zavrsio, kapiram da je prica malo prazna, vrlo providna, odmah se znalo sta ce se desiti i ko ce da ispali (da ne kvarim zabavu onima koji je jos nisu presli). Nema neizvesnosti ama ni malo. Kraj mi je isto totalno bezveze, nema negativnih posleidica, jaka stvar sto je protutnjalo jedno 900000000000000000 kripova iz Pakla kroz Raj, sad je sve kul, sunce sija, azdaje cvrkucu, krila se i dalje sijaju, ljudi su spasili dan. Smor, gde je bre tu neki gubitak, tuga, oziljak zbog losih odluka, ignorisanja cinjenica? Leah kao da nije ni postojala, niko ni da je spomene, ona vestica.... pa koja vestica? :D

Totalno cudno. Kapiram da je to zbog DLC 1-2-3-4-5-6-7 napravljeno tako, ali cela prica mi je kao ukus neslanog mesa - jeo sam, pun mi je stomak ali kao da sam pasao travu a ne jeo dobro posoljenu svinjetinu. Definitivno minus.

Ono sto je takodje minus (sad ce mnogi reci da preterujem) je utisak da u Actu 3 su nekako vestacki pokusali da produze trajanje igre dodavanjem Level 1-2 tamnica koje su puj kopi/pejst... trci levo, udri demona, trci desno, s**** vazu, pici pravo do portala i tako u krug (a da i sidji niz stepenice 67 puta). Ne znam, sve deluje nekako suplje :(

Za koji krasni sluzi crafting? Za 40 000 zlata koje sam skupio udarajuci bone piles i vaze sam kupio takvu opremu koju ne bih skupio sledecih pet meseci. Crafting nema smisla, prodavci nemaju smisla... cemu sve to? AH je prosto UBIO sve te aspekte u igri, totalno.

Coop mod je dobar, svidja mi se sto su kripovi dosta jaci, pogotovo je cool ako ste nizi level i imate slabiju opremu a upali ste na nivo koji kida gace. Onda je igra izazov (sad cu da krenem na Inferno, ovaj Nightmare je smor). Sve u svemu, njaaaaah....

slazem se sa svim napisanim...jedino coop daje neki vid zabave.

Meni nikad nije bilo jasno zašto je Diablo uvek pucao na igru velikih brojki.
Zašto svi ti damage,armori,hp itd,moraju imati tako velike vrednosti.
Mislim da bi igra bila mnogo bolja kada bi se kao na primer u BG,primenjivale manje vrednosti.
Zašto na primer maksimalni armor nebi bio 50.
Onda bi i svaka pojedinačna vrednost shilda koji dobiješ imala veću težinu.
Ovako dobiješ shild na primer 210 i kažeš ahh,ništa već imam jedan magični od 300,koji još daje +55 vitality,+35inteligence i slično.

Zato što je princip hajde da ga merimo atraktivniji od tih majušnih brojeva :)

Čekaš 12 godina i onda projuriš kroz igru.
Ja neću tako.
Oću da opazim svaki detalj,da vidim kada svaka majušna škorpija što se bezazleno šeta po pustinji prdne.:)

Ja sam prosao svaki cosak u igri, bukvalno nije bilo tog dela mape koji je ostao nevidljiv i neistrazen. Mogu slobodno da tvrdim da sam pobio sve kripove koji su postojali ali je zato trebalo bar 40-50h da bi se igra presla.

Toliko je i meni trebalo.Srećom da sam kao wizard iz daleka mogao da bušim one silne ,ćase i buradi,a ne kao barb (pretpostavljam) da moraš svakome da se približiš.Zato me sa i jedne strane nečudi kada neko nije imao strpljenja da ih razbija.

Pa to i jeste poenta igre koju papreno platis da je "iscedis" do kraja,a ne oni blesavi kinezi koji su presli igru na svim mogucim tezinama u roku od 12 sati i kasnije se hvale kako su to oni prvi uradili!Ne razumem takve ljude!Sta se uopste sa time postize?

Mala digresija.
Stiven King je pisao svoje najpoznatije delo Mračna Kula preko 20 godina.
Na kraju je ispalo 7 knjiga,oko 3000 stranica.
U toku tog pisanja mnogi ljudi su mu se obraćali sa molbom da im kaže šta će se desiti na kraju.
Na šta on nije mogao da im kaže ništa,jer nije znao ni sam,već je pisao kao neka vrsta kanala(ovo već spada pod ezoterične stvari,zato nepitajte ništa :d)
Elem,pri kraju poslednje,sedme knjige,napiše čovek životnu mudrost.Pa kaže ,da parafraziram :
"Došli smo sada skoro do kraja i svi hoćete da saznate šta krije mračna kula,ali svatite da kraj nikada nije zanimljiv i da je uvek nedovršen,nedorečen,sa puno nedoumica.Put je jedino što je bitno ,a ne kraj"

Vrh Dno