Šta je novo?

Diablo 3

Ja ne uspevam ništa na AH. Opcije pretrage i filtera za kupovinu su nedovoljne (neću da bidujem za nešto što dospeva tek preksutra, i to pod uslovom da neko drugi ne ponudi više, kad u međuvremenu mogu da nađem bolje), a za prodaju stavim 10 rare itema po najnižim cenama i možda prodam 2-3. Maksimalno 10 itema na prodaju? Pa imam bre 2 stranice rare krša u onom kovčegu...

mnogo itema ima, puka je sreća kad ubodu tvoj u moru istih ili sličnih... isto i ja prolazim kao i ti

Jednostavno, ne treba se sve prodavati na AH. I ja sam tako prvog dana ispunio svojih 10 aukcija, i jos uvek cekam da se zavrse. Ali, zato, kad god sam stavio item za koji sam 100& siguran da je dobar, otisao je za manje od sat vremena, bez obzira na cenu.

Значи по вашим коментарима, АХ је направио бескорисним продавце, гемове, потрагу за бољим стварима тако што ћеш убијати елитне противнике, јер све може да се нађе тамо. Људи који се држе олд скул начина кажу како ништа не испада, па су приморани да користе АХ. Као да је Близард управо то желео.

Ja sam uspeo preko AH da prodam 4-5 oružja. Mada mi je procenat prolaznosti možda tek nekih 7-8%.

Evo citata ljudi koji su prekljuce ocistili hell hardcore:

- Most gear is from vendors. If you are on top of the progress, there is nobody to buy from on the AH. Rolling the right rares is hard. :)

Ja iz ovoga kapiram da ipak vendori mogu i da pomognu.

A nije mi jasno kako vidite neku vrstu varanja u koriscenju AH, nije kao da tamo mogu da kupim ceo gear za inferno za 1000g, tj. ako hocu da koristim ah moram da farmam golde, vecina dobrih itema su papreno skupi koliko sam ja uspeo da vidim :)

Ja sam se dosta bavio craftovanjem i dogurao sam BS na 5 lvl, i stvarno treba brdo golda da se potrosi, jer pravljenje rare itema zahteva pored puno resursa i dosta golda. E sad recimo: kupim neki armor za 15 000g na AH ili ga craftujem iz 4 pokusaja ako kosta 2500g craft
Gde je tu profti?
Nigde, jer sam morao jos brdo itema da rastavim na resurse.

Jedina razlika je sto na AH gold odlazi nekome, a preko crafta nestaje u igri.
Na AH dobro se prodaju, itemi sa mnogo Str/Dex/Int zajedno sa Vit statsima i sto manjim levelom, ja im stavljam cenu od 3k d0 8k mada mogao bi i vise. A prstenje i ogrelice su bar 5x do 50x puta skuplji.

stigao sam do hell tezine sa barbarianom(lvl 51) i tu sam digao ruke od njega...jednostavno oni elitni creepovi sta rade tamo tenkovima ono nije zdravo. tako da sam sada presao na DH i prilicno mi je simpatican za igranje, zahteva konstantnu koncetraciju(hit&run) i verujem da cu sa njime izgurati do kraja.
sto se tice AH meni su smesni oni koji stavljalju lvl9 legendary item za 100k+, ja svoj legendary sword lvl36(i vise nego pristojnih statsa) koji mi je ispao cu verovatno prodati za 4k jer nemam vecu ponudu od toga, sto je pomalo zalosno...

Ja iteme prodajem za neke sitne pare jer nema smisla drzati neke uber cene :) A rare itemi mi ispadaju ko pecurke posle kise tako da mi je to vise nego ok :)

i koja je vama najzanimljivija i najlaksa klasa da se prvo odigra? Ja sam dobio friend invitation code pa da zapocnem dok mi ne stigne original kopija.

mozes probati sve klase. imas Act I do Skeleton Kinga i max level 13 character. sasvim dovoljno da probas svaku klasu i vidis sta ti najbolje "lezi"

Nigde na netu ne mogu naci D3 digital verziju za ispod 6000 din... Jel zna neko mozda neki sajt gde bi mogao nabaviti digital verziju jeftinje od box varijante?

Kosta li vas nesto taj friend code? Mogu li dobiti jedan?

Pa ljudi posaljite jedan na PM ako je nekom ost'o, ne mogu sad da uzmem full a bas bih voleo da probam :whip:

Neverovatno glupo poredjenje.Nije mi jasno kako neko moze da pljuje ovakvu igru. Svi je igraju ali naravno uvek se nadje neko da s*re kako nevalja (nije ovo upuceno tebi Nuclear, nego onome ko je napravio ovaj poster i svim ostalim nezadovolnim kupcima)

Evo jedan epic post sa drugog foruma:

I meni se ne svidja mnogo stvari u vezi diabla 3:

1) nema opcije da importujem svog lvl 99 barbariana iz diabla 2, toliko vremena protraceno da bih igrao lika od lvl 1 (like wtf)

2) posle lvl 40 sam obisao sve vendore, ali nigde nisam mogao da nadjem mounta da kupim, sta oni ocekuju, da pesacim celu igru?

3) igrica je postala suvise zahtevna, na mojih 256 rama memorije i 800 mhz procesor nema sanse da je teram.

4) nijedan legendary nije pao za 24 sata igre, mislim koja je poenta legendarya ako ne padaju

5) bossovi su veci od regularnih mobova, te mi njihova pixelaza jede memoriju

6) previse fokusa na levi i desni klik

7) elitni monsteri: ubijaju me

Neverovatno glupo poredjenje.Nije mi jasno kako neko moze da pljuje ovakvu igru. Svi je igraju ali naravno uvek se nadje neko da s*re kako nevalja (nije ovo upuceno tebi Nuclear, nego onome ko je napravio ovaj poster i svim ostalim nezadovolnim kupcima)

Evo jedan epic post sa drugog foruma:

L O L za taj post sa drugog foruma, koliko gluposti me je critovalo dok sam citao.
hahahahahah :D

taj što je to pisao, troluje garant. mislim, ko još tako imbecilno razmišlja, nije mi jasno? naročito ovaj deo sa konfiguracijom i pikselažom -_-

Cisto da razjasnim jeste u pitanju trol , to je bio ironican odgovor jednom liku koji je populjuvao d3 po svim stavkama, a razlozi nisu bili nesto mnogo ozbiljniji od ovih sto je on naveo :)

Diablo III Becomes Fastest-Selling PC Game Ever

Sanctuary’s heroes had already reached a total of more than 6.3 million

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4663040

Neverovatno... 3,5 miliona prodato u prvih 24h, ne racunajuci i one koji su dobili igru na annual passu (+1,2 mil). 6,3mil za nedelju dana. Mogu ljudi da hejtuju Blizz, ali ocigledno je da znaju sta rade. (prednodni rekorderi u prodaji su bili Cataclysm, WOTLK, TBC)

Poslednja izmena:
Можда звучи сурово, али није ми га жао уопште. То је болест зависности као и свака друга дрога, ко се одлучи свесно на тај корак... Мора да сноси и последице.

Nacekaces se :)

Vrh Dno