Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ljudi, koliko vas koristi mts kao operatera? Cudno mi da se niko nije zalio na tako veliku manu mreze kao sto je nemogucnost primanja poziva i poruka dok je aktivan 2G internet. To mi je prosto neverovatno. Trebalo bi sto vise nas da ide u poslovnice i da prijavljuje ovo. Mozda promene nesto.

Ljudi, koliko vas koristi mts kao operatera? Cudno mi da se niko nije zalio na tako veliku manu mreze kao sto je nemogucnost primanja poziva i poruka dok je aktivan 2G internet. To mi je prosto neverovatno. Trebalo bi sto vise nas da ide u poslovnice i da prijavljuje ovo. Mozda promene nesto.

Možda zato što koristimo 3G?

Možda zato što koristimo 3G?

Koristis iskljucivo 3G na Note-u? Sa umerenom upotrebom mi se ispraznio u 20do21 a skinut u 20do11 jutros. Svaka cast ako ti je data always on na 3g. Tad jedva pola dana izdrzi baterija. Da ne pominjem to sto je 3g signal drljav na 80% teritorije u srbiji, pa kad ukljucis 2g i odes na net, niko nece moci da te dobije. Ako si ti zadovoljan tako, ja ti se divim. Blago tebi, jer meni ovo predstavlja veliki problem.

Menjaj mrezu i imas kvalitetan izbor, kukas po svim temama :)

Koristis iskljucivo 3G na Note-u? Sa umerenom upotrebom mi se ispraznio u 20do21 a skinut u 20do11 jutros. Svaka cast ako ti je data always on na 3g. Tad jedva pola dana izdrzi baterija. Da ne pominjem to sto je 3g signal drljav na 80% teritorije u srbiji, pa kad ukljucis 2g i odes na net, niko nece moci da te dobije. Ako si ti zadovoljan tako, ja ti se divim. Blago tebi, jer meni ovo predstavlja veliki problem.

Ma kakvi pola dana covece... Proveri ti tu bateriju. 3G non stop, push email lagano od 8 ujutru, pa uvece ko 22h ga stavim na punjac.

^ko zna kakva mu je pokrivenost tu gde zivi i gde se krece...

Menjaj mrezu i imas kvalitetan izbor, kukas po svim temama :)

Kukam po svim temama? Ovde sam samo postavio link ka temi koju sam licno otvorio i posle samo ovde pozvao ljude da reaguju. Ako su to sve teme i 'kukanje' (a problem stvarno postoji i daleko od toga da je zanemarljiv), onda ja nemam sta na ovaj komentar da dodam.

@Djilkosh- na 3.5min kolima od glavne ulice sam i dobra je pokrivenost, ali svakako kad negde ides gubi se 3g i onda samim tim se vise telefon muci da odrzi signal i dolazi do ogromnog trosenja baterije. 3g na note jednostavno nije opcija za data always on jer necu da punim bateriju 2 puta dnevno jer je mts zakrzljala mreza. Da nemam ugovornu obavezu do decembra, vec danas bih raskinuo ugovor. Videcu pre isteka da ih shutnem. Za bolje i nisu.

Sad sam cackao ovo cudo. I moram da priznam da sam jako odusevljen. Nije ovo odusevljenje dobro za moj dzep. :d
Al ne verujem da bi iskoristio sve sto ovo chudo nudi sa ovolikim ekranom. :d

Da ponovo pitam. Jel se sredila stvar oko ICS? Ima li neki link za neki NoWipe tutorial kako da ga tutnem :)

Bolje počisti sve kada sa GB prelaziš na ICS. Ja sam dosta uspešno uspeo i sa nowipe, ali kamera nije radila. Možda bih provalio još neki problem da nisam odlučio da spljeskam sve i kamera je proradila. Dobar je Saletov ROM, ali meni je najviše legao tač i brzina od Wanamlite, i to ne bilo koja verzija. Ja sam se zaustavio na 11.3 i ne updatujem se više, jer ove novije imaju standardan tač. 11.3 klizi kao IOS. Ima neka 11.6, ali me mrzi da diram, ovo radi stabilnije nego fabrički ROM, a brže je duplo.

Kupljeno! !! I zakljucan na vip :( losa informacija. Vidim ima app za otkljucavanje al necu da diram posto sam u vipu. Prvi utisak vise nego povoljan al videcemo...

Bolje počisti sve kada sa GB prelaziš na ICS. Ja sam dosta uspešno uspeo i sa nowipe, ali kamera nije radila. Možda bih provalio još neki problem da nisam odlučio da spljeskam sve i kamera je proradila. Dobar je Saletov ROM, ali meni je najviše legao tač i brzina od Wanamlite, i to ne bilo koja verzija. Ja sam se zaustavio na 11.3 i ne updatujem se više, jer ove novije imaju standardan tač. 11.3 klizi kao IOS. Ima neka 11.6, ali me mrzi da diram, ovo radi stabilnije nego fabrički ROM, a brže je duplo.

Ajd mi baci na pm link od tog roma.

Kupljeno! !! I zakljucan na vip :( losa informacija. Vidim ima app za otkljucavanje al necu da diram posto sam u vipu. Prvi utisak vise nego povoljan al videcemo...

Drugu otkljucan sa vipa, kupljen pre koji mesec. Kad sam ja kupovao pre koju nedelju i pitao prodavca vio nouta rekao mi je da je sim free.

Znam nasao sam ali mi nije potrebno posto sam na vipu. Nego koji je zadnji update na vip mrezi i jel pusten zvanicno Ics za nasu zemlju.

Bacih oko manje vise zadnji put na ovu temu posto vise nemam ovaj fon . Sto se tice tog tripa oko garancije ... Garanciju ne priznaju ako niste originalni kupac ili vlasnik firme na koju idu racuni itd . Razumecete sustinu ... ako nije na vase ime moze da obrisete du** sa tim garancijama :)

Bacih oko manje vise zadnji put na ovu temu posto vise nemam ovaj fon . Sto se tice tog tripa oko garancije ... Garanciju ne priznaju ako niste originalni kupac ili vlasnik firme na koju idu racuni itd . Razumecete sustinu ... ako nije na vase ime moze da obrisete du** sa tim garancijama :)

Ovo jos nisam cuo da je garancija vezana za coveka koji kupi telefon. Kod asusa je vezana za serijski broj i fabrika garantuje za proizvod a ne prodavnica. Kod samsunga ne znam ali sigurno nije kako ti kazes.

Po obicaju potpuna dezinformacija. I to provereno iz prve ruke u servisu. Knjizica, fiskalni, i to je sve. Momak, ako UMIRES od dosade, i ako si kako kazes prodao telefon, zaobidji ovu temu i nemoj vise stvarati nepotrebnu i nicim izazvanu konfuziju...

Jel ima neko informaciju kad ce da puste ovaj ics i za nas sirotinju :)

Po obicaju potpuna dezinformacija. I to provereno iz prve ruke u servisu. Knjizica, fiskalni, i to je sve. Momak, ako UMIRES od dosade, i ako si kako kazes prodao telefon, zaobidji ovu temu i nemoj vise stvarati nepotrebnu i nicim izazvanu konfuziju...

Licno bio u VIP pitao jos pre nego sto sam kupio telefon , a za telenor devojka mi radi u BG kod njih tako da imam informaciju iz prve ruke ...

A ti cuveni Bozho cije je telefon master piece servisiran vec forum je mesto gde se sakupljaju ljudi slicnog shvatanja i interesovanja i dele informacije koje imaju . Ako tebi smeta sto ja ovo pisem da se vratis mozda na IRC ?

U Vipu ce prihvatiti samo ako vlasnik broja uz koji je kupljen odnese telefon, ali ako bilo ko ode do bgelektronika (gde Vip salje telefon) sa fiskalnim i garancijom telefon ce primiti na servis bez ikakvih problema..

Vrh Dno