Šta je novo?

HTC One X

Da li neko zna za neki upotrebljivi navigacioni softver koji radi na HOX? Problem je u rezoluciji telefona od 1280x780, pa mi iGo zauzme samo trećinu ekrana. Sa druge strane, Sygic podržava rezoluciju, ali nema upotrebljive mape za Srbiju. Valjda sam pogodio temu.

Hvala. Upravo sam instalirao Navigon 4.1.0. Europe. Danas, kad budem imao wifi pristup, skinuću base files i mape, pa javljam kako radi. Za sada, aplikacija podržava ICS i 1280x780. Hvala još jednom.w

Da li neko zna za neki upotrebljivi navigacioni softver koji radi na HOX? Problem je u rezoluciji telefona od 1280x780, pa mi iGo zauzme samo trećinu ekrana. Sa druge strane, Sygic podržava rezoluciju, ali nema upotrebljive mape za Srbiju. Valjda sam pogodio temu.

Ne gledas. Strana ili dve pre ove isto pitanje, a odgovor je Copilot. Mislim da telefon mora da ti bude rooted da bi ga "opravio" -:)

a prethodno pomenuti Copilot?

Pa Navigon onda... Meni je IGO nekako najlepsi, steta sto nema za 720p :)

4faf73ef-7afa-4eb2.jpg

Niko ne sme da me citira bez prethodnog pismenog odobrenja :D

sta mislite,jel cu da dobijem beats slusalice uz telefon? a telefon je kupljen u italiji.
jedan mi rece da je dobio beats uz telenor

mnim da neces... i AFAIK, samo je VIP davao beats

Zahvaljujem članu mmarkovic za cimanje oko futrole.
Legla je ko zmaj,
hvala još jednom!

Eh kad bi ja uspeo nabaviti futrolu, jos je nema nigde (da je kvalitetnija)... Foliju sam nasao.

Specs include a 1.5GHz quad-core Tegra 3 processor, 1 GB of RAM, a 4.7-inch 720p display and 32 GB of internal storage. For the rest of the details, check out the specs sheet and the rest of the images below. And let’s sit tight for more details come HTC’s MWC announcement!

htconexspecswater.jpg

Fantastican phone po specifikaciji.
Jos malo pa ko tablet.

Bas bih voleo da procitam koliki mu je sar ?
Ili taj info vise nije bitan ?

ma, bole te ušesa za SAR, ionako ćemo svi da pomremo pre nego telefoni stignu da nas ozrače :)

630€, skromno :d

Samo da kazem da se vala posteno ismejah oko cele "One X je skoro kao DSLR" price... urnebes :D:D:D

P.S. Boldovao sam "skoro", yes I did, da ne bude posle da sam i ja ispustio kljucnu rec ;) :smoke:

Nazad
Vrh Dno