Ako je neko kupio diablo 3 sa kutijom neka me kontaktira na pm..sledi nagrada.
Gde moze da se kupi D3 i koliko kosta?
Da, i meni je bilo krivo zbog toga, ali, kad pogledas malo bolje, crafting sistem je jako slican gambling sistemu iz dvojke.Krivo mi je sto prodavci nemaju gamble visebio je sjajan feature u Diablu 2.
Kako se pojacava, smanjuje efekat dark moda za D3? Na pause se pali, to sam izvlaio, za ovo ostalo ne pise.
au,slabo je to nesto
i ja sam sad obrnuo normal ,demonka 32lvl i imam oko 390dps
inace ne vidim potrebu za taj dark mode,igra je dosta mracna sama po sebi tako da neko svetlo na trenutke i ne steti
Da li neko ima problem da mu se u sinematicima govor cuje jako slabo bez obzira sto je pojacan na max ?
...na mojoj konfiguraciji, sve max, 19x12 secka! Verovali ili neizgleda da cu morati da menjam grafiku samo zbog ove igre jer je prva koja uspesno secka.
Da ti nije podesen 5.1 zvuk, a utaknute slusalice? Tada govor obicno ide na centralni zvucnik pa se ne cuje dobro.
Nekima se grafika zapravo svidja. Retko kome, ali eto ima nas :d
Posle 3h igranja utisci su pomesani. Svidja mi se ali ima tona stvari koja mi se opet ne dopada. Na primer, leveling sistem - zasto zaboga ja ne mogu da rasporedjujem skill poene na sta zelim nego mi se heroj sam leveluje?! To je totalno *****ski.
Grafika je za danasnje pojmove losa. Animacije su zaista jos losije (tipa kad udjete u krcmu u Tristamu, pogledajte one "bolesne" ljude koji se lelujaju). Ocajno. Posle toliko godina razvoja i para mogli su to malo bolje. Slici fali ostrina, takodje. Znam da postoji mod ali zasto je sve tako mutno i sareno? Presareno ako mene pitate, da nije darkd3 moda, odavno bih izgubio zelju za igrom. Takodje, na mojoj konfiguraciji, sve max, 19x12 secka! Verovali ili neizgleda da cu morati da menjam grafiku samo zbog ove igre jer je prva koja uspesno secka. Voice acting je ok, standardno dobar za Blizzard.
Krivo mi je sto prodavci nemaju gamble visebio je sjajan feature u Diablu 2. Ono sto je cool je sto vise nema potiona za town portal pa sad mogu ko covek kad pozelim da otvorim isti. Sa druge strane, totalno je glupo sto moram da cekam odgovarajuci level da bih mogao da koristim neki napitak za health.
Sve ostalo je manje-vise ok, izvedba, prica, zabava koju pruza ali graficki me je razocarala. Svet Diabla nije slikovnica niti je veseo, on je mracan i tmuran a Blizzard ga je predstavio kao setnju kroz park u prolece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari