Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ja jurim jedan cim prodam asus transformer prime. Al resio sam samo nov i do 410e max. E sad jesam li lud ili ne ko zna ;)

Razlike između note-a i sgs3 i nisu neke u veličini, osim ako se ne ložite na nepotrebnu olovčicu koju dobijete sa telefonom (bar za 99% ljudi je bespotrebna). Oba imaju abnormalno velike ekrane.

Znaci drzao si jedan pored drugog cim tako kazes? Ja pre nego sto sam kupio note razmisljao sam dal one X da uzmem, otisao sam u poslovnicu vipa, uzeo oba u isto vreme i razlika je ipak velika u ekranima. Posle 2 sekunde sam znao da necu htc da uzmem vec note. Isto mislim i za sgs3. I plus stoji ovo za 16 prema 10. Mnogo nekako vece izgleda ekran.

A za olovcicu se verovatno nece dosta njih sloziti, tako da je bolje reci "meni je olovcica nepotrebna".
Ja bih mogao da zivim bez nje, ali mi je dakako drago sto je imam i svaki dan je po nekoliko puta koristim.

@hunder- ma samo nov. Kad vec dajes pare da ne sitnicaris za 30ak evra. Do 420 ti je ok da das. Ne izlaze cesto ispod 430 tako da ako naidje da spustis do 420 nek ide zivot :)

Poslednja izmena:
Znaci drzao si jedan pored drugog cim tako kazes? Ja pre nego sto sam kupio note razmisljao sam dal one X da uzmem, otisao sam u poslovnicu vipa, uzeo oba u isto vreme i razlika je ipak velika u ekranima. Posle 2 sekunde sam znao da necu htc da uzmem vec note. Isto mislim i za sgs3. I plus stoji ovo za 16 prema 10. Mnogo nekako vece izgleda ekran.

A za olovcicu se verovatno nece dosta njih sloziti, tako da je bolje reci "meni je olovcica nepotrebna".
Ja bih mogao da zivim bez nje, ali mi je dakako drago sto je imam i svaki dan je po nekoliko puta koristim.

Nigde bez olovcice! Da nema nje, Note se ne bi zvao Note :D

Ma ima da se nadje i za 400e jedan mi juce promace. A resio sam samo nov jer ljudi svasta petljaju te rootovanje te romovi te ovo te ono. Ovako nov i sta bog da. Jel ima caka kako na brzaka proverim ove nedostatke od kojih pate neki modeli?

@hunder- ma samo nov. Kad vec dajes pare da ne sitnicaris za 30ak evra. Do 420 ti je ok da das. Ne izlaze cesto ispod 430 tako da ako naidje da spustis do 420 nek ide zivot :)

Za olovcicu se nece sloziti oni koji su ga kupili zbog olovcice. Sto se tice velicine mislio sam to da ako neko moze da nosa sgs3 moze da nosa i note i obrnuto (nije vise 4.3 sgs2 naspram 5.3 note, sada je vec ta razlika prepolovljena), tj. da i nije to neka velika razlika, jer ni jedan ni drugi nisu za svakoga.

Poslednja izmena:
@krk- ti da cutis, lako tebi kad znas da crtas. Ti se ne racunas :D

@hinder- ***, za tu cenu odmah nestanu. Zato ti kazem da do 420e je skroz ok. I gledaj 2god garanciju. A koje bese to nedostatke? Mislim da ti isto koji god da kupis. Kod svakog moba ti je rizik za mrtav pixel il da je ekran ****** ili pak nesto trece.

@ telep- to je vec drugo, sad kontam sta hoces do kazes ;)

Poslednja izmena:
Resenje za deep sleep:

• ukljucis AIRPLANE mode
  • ugasis telefon
  • izvadis bateriju
  • sacekas 10 sekundi
  • vratis bateriju i ukljucis telefon
  • iskljucis AIRPLANE mode

Sada spava kao mala beba... :)

koji software koristite za pustanje AVI fajlova ?

Resenje za deep sleep:

• ukljucis AIRPLANE mode
  • ugasis telefon
  • izvadis bateriju
  • sacekas 10 sekundi

Definiši "deep sleep", čemu služi? :)

Resenje za deep sleep:

• ukljucis AIRPLANE mode
  • ugasis telefon
  • izvadis bateriju
  • sacekas 10 sekundi

Reci mi, jel ovo vazi samo ako ti je rutovan mob? Cini mi se da ja nemam problema sa DS. I reci mi, koju si root metodu koristio? Jel ima nekih problema?

Mislim da je samo za rutovan. Ostali ne bi trebalo da imaju problem. Koristio sam Mobile Odin.

ako neko hoce bez velikih problema da odradi update na najnoviji LPF (uz to moze da ga i root-uje) preporucujem da pogleda OVDE.

Bio sam na oficijalnom LPY, rootovanom. Popizdeo sam vise od citanja i gledanja te moze ovo da crkne, te hard brick, soft brick.... Ubacim ga onako na suvo u download mode i nakacim na odin, instaliram oficijalni GB 2.3.6. direktno preko ICS. Kada se upalio odradio sam wipe iz stock recovery i evo radi kao sat za sad. Doslo je dotle da ili ce da radi i da ne razmisljam, iki nece ni raditi. Sad cu sacekati neku oficinajalnu verziju koju cemo smeti sa flesnemo bez ikakvih predrasuda :)

Ko moze da mi potvrdi sa koje mreze su telefoni ujedno i sim free ili su svi zakljucani na svoju mrezu?

Uglavnom zakljucani (kupljeni kod operatora), ali se note vrlo lako otkljucava..

Ja koliko znam svako menjanje softwera gubi se garancija. To pravilo vazi svuda pa i ko nas. Jel ima neka fora a da ja to ne znam :)

Ja koliko znam svako menjanje softwera gubi se garancija. To pravilo vazi svuda pa i ko nas. Jel ima neka fora a da ja to ne znam :)

Izgleda da ne znas :) samo ufleshujes mts-ov ROM i usb jig i eto ti to je to :)

Nazad
Vrh Dno