Razlike između note-a i sgs3 i nisu neke u veličini, osim ako se ne ložite na nepotrebnu olovčicu koju dobijete sa telefonom (bar za 99% ljudi je bespotrebna). Oba imaju abnormalno velike ekrane.
Znaci drzao si jedan pored drugog cim tako kazes? Ja pre nego sto sam kupio note razmisljao sam dal one X da uzmem, otisao sam u poslovnicu vipa, uzeo oba u isto vreme i razlika je ipak velika u ekranima. Posle 2 sekunde sam znao da necu htc da uzmem vec note. Isto mislim i za sgs3. I plus stoji ovo za 16 prema 10. Mnogo nekako vece izgleda ekran.
A za olovcicu se verovatno nece dosta njih sloziti, tako da je bolje reci "meni je olovcica nepotrebna".
Ja bih mogao da zivim bez nje, ali mi je dakako drago sto je imam i svaki dan je po nekoliko puta koristim.
Ma ima da se nadje i za 400e jedan mi juce promace. A resio sam samo nov jer ljudi svasta petljaju te rootovanje te romovi te ovo te ono. Ovako nov i sta bog da. Jel ima caka kako na brzaka proverim ove nedostatke od kojih pate neki modeli?
Znaci drzao si jedan pored drugog cim tako kazes? Ja pre nego sto sam kupio note razmisljao sam dal one X da uzmem, otisao sam u poslovnicu vipa, uzeo oba u isto vreme i razlika je ipak velika u ekranima. Posle 2 sekunde sam znao da necu htc da uzmem vec note. Isto mislim i za sgs3. I plus stoji ovo za 16 prema 10. Mnogo nekako vece izgleda ekran.
A za olovcicu se verovatno nece dosta njih sloziti, tako da je bolje reci "meni je olovcica nepotrebna".
Ja bih mogao da zivim bez nje, ali mi je dakako drago sto je imam i svaki dan je po nekoliko puta koristim.
@hunder- ma samo nov. Kad vec dajes pare da ne sitnicaris za 30ak evra. Do 420 ti je ok da das. Ne izlaze cesto ispod 430 tako da ako naidje da spustis do 420 nek ide zivot![]()
Definiši "deep sleep", čemu služi?Resenje za deep sleep:
- ukljucis AIRPLANE mode
- ugasis telefon
- izvadis bateriju
- sacekas 10 sekundi
- vratis bateriju i ukljucis telefon
- iskljucis AIRPLANE mode
Sada spava kao mala beba...![]()
Definiši "deep sleep", čemu služi?![]()
Resenje za deep sleep:
- ukljucis AIRPLANE mode
- ugasis telefon
- izvadis bateriju
- sacekas 10 sekundi
- vratis bateriju i ukljucis telefon
- iskljucis AIRPLANE mode
Sada spava kao mala beba...![]()
Mislim da je samo za rutovan. Ostali ne bi trebalo da imaju problem. Koristio sam Mobile Odin.
Zar nije Mobile Odin samo ako vec imas rootovan uredjaj pre toga? Verovatno si sa root GB ubacio Root ICS..
Vidim sve vise note-a u prodaji o cemu se radi? Razocarani ili falicni telefoni?
Uglavnom zakljucani (kupljeni kod operatora), ali se note vrlo lako otkljucava..
Al zato cao garancija![]()
Ko moze da mi potvrdi sa koje mreze su telefoni ujedno i sim free ili su svi zakljucani na svoju mrezu?
Ja koliko znam svako menjanje softwera gubi se garancija. To pravilo vazi svuda pa i ko nas. Jel ima neka fora a da ja to ne znam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari