Da je GK110 nebi sad tako pricali
Inace i ja vas podrzavam mada cu ja sebi uzeti jedan Kepler,ne mogu da izdrzim vise![]()
690 a ?
Ako cemo posteno taj asus bi trebalo da ide po ceni sadasnje referentne 670, ali celokupno st/ranje je takvo kakvo je...
Od tog koncepta Dual Gpu izvdedbi onboard sam odustao jos od GTX295.
Ne zato sto je lose resenje ili kartice vec zato sto takva karta na kraju mnogo gubi i teze se prodaje.
GTX690 bih rado posedovao,karta je san snova i zbog nje bih presao preko stava koji sad zastupam ali sto se tice cene..Mnogo je kume:trust:
Moj izbor ce biti najverovatnije na GTX680 ili ako GTX670 bude povoljan pa cu da napravim neki SLI malo kasnije..
Sto se tice trzista,slazem se..Sr kroz gusto granje!Mi smo svakako nahebali!
P.S.Ne verujem da ce Asus pogotovu Top izvedba biti tako povoljna!
Ocekujem cenu od 400 eur pa na dalje!
Gledao sam ocene ljudi koji su kupili MSI karticu. Otprilike 50% je reklo da zuji/pravi neku buku. To me odbija.@manve
Ne mozes mnogo 'omasiti sa GTX670.
A generalno smatram da ces i sa tom izvedbom koju je uzeo rAMA i jos par korisnika biti u globalu zadovoljan.
Ma znam, zezam se za 690... da asus 400e pa navise, pa on je out of the box za dlaku brzi od standardnog 680, ali kazem po samoj fizickoj konstrukciji karte ona ne vredi te pare, ali trziste kaze drugacije :S:...
Gledao sam ocene ljudi koji su kupili MSI karticu. Otprilike 50% je reklo da zuji/pravi neku buku. To me odbija.
Hehe.Vidim da se svima svidja Asus Top,ja sam je odmah izdvojio kao favorit.
Jedino se plasim da ce cena biti malo jaca,blizu cene GTX680.
U tom slucaju je bolje ici na referentni GTX680.
![]()
Our Gigabyte GeForce GTX 670 would consistently boost to about 1.293GHz with perfect stability and zero visual artifacts!
Core increase 31.939% !
Link:
http://hothardware.com/Reviews/NVIDIA-GeForce-GTX-670-Reviews-EVGA-and-Gigabyte/?page=2
![]()
Link :
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2236&pageID=11917
Evo i moj najbolji skor sa istom tom kartom, vise od toga nece, mada mi se cini da je kod mene memorija malo "bolja"![]()
Memorija je stvarno extra a GPU clock i nije neki..
Jel to karta za test ili si uzeo sebi?
P.S.Jel GPU ne moze vise,ni sa naponom?
da, ali je prvo rasklopi u paramparchad pa islikaj, ovako samo fotoseshan spolja i nije neshto
shalu na stranu....ooopako se dvoumim da zemim jednu 670....al ima samo MSI referentna...mada ja lichno preferiram generalno referentne sve karte....bolje sachekati josh malo...
Sta mu sad dodje onaj boost umesto shader-a ? Znas li mozda na koliko se min. vrti fan na referentnom modelu ? (RPM i procentualno na koliko najmanje moze da se stavi s fabrickim BIOS-om, to bi me zanimalo).
We are able to replicate issue. Only occurs on GTX 600 series. It is likely some how caused by polling code in our drivers since it occurs on a cycle and should be fixed in a future driver.
We have a fix for the VSYNC stutter bug. Unfortunately it won't be in the next driver scheduled for this month but should be out in the following driver.
galaxy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari