Šta je novo?

Diablo 3

meni kaze: error: go to sleep and try again tomorrow !!!

*** sada sam toliko nazoren da udjem u igru da to nije normalno fffffffuuuuuuuuuuu

Eror 37 dobijes ako odmah prodje credentials. Kada zaglavi na credentials, onda dobijes error 75.

Meni kaze "login information is incorrect, try again" :(

a 315300 ? :)

to je error koji su dobijali oni iz azije, a kupio sam preko battle.net-a :] serbia- europe podesavanja

Kakav fail nakon decenije i vise čekanja. :D
Kutija u rukama a i isplati se doci prvi na ponocnu prodaju :D

Evo, uspeo sam vec 5x da dodje do autentifikacije i stalno dobijam error 12 da nemam licencu. E u qr sa mojim brzopletim pravljenjem bnet naloga. Vidimo se sutra.
Popizdeo sam totalno. JOs sam i guaranu popio... sad do ujutru ima da igram starcraft...

Od prevelikog uzbuđenja mašiš tastere :d

To sam i ja pomislio :p Ali nije, javilo mi se to jos jednom, pa onda odosmo nazad na standardne 37 i 75.... ali prosao sam EULA, RMAH agreement....

EVo sad opet, 315300.... sad sam cak i malo zabrinut. Jel nesto do podesavanja? Pazario sam preko Battle.net-a. Ima li neko ideju?

Poslednja izmena:
Ma to je blizz nesto za**** nije sigurno do nikakvih podesavanja, barem ne bi trebalo, isti taj error dobijaju ljudi sto su kupili preko samog blizza igru i npr mi koji smo uneli kljuceve sa fizicke kopije.

Taman sam mislio da ce forum da se iskulira kada ono drljanje tek pocinje :( Ne znam da li uopste i da kupujem igru kada ne radi ?!

Pa valjda se sećate kako je bilo za betu, ne znam što se sada čudite. Idite spavajte, pa ćete sutra na tenane :)

ocete sad 200 strana ko je koji error dobio :d
idite bre ljudi na spavanje nema nista od toga... ja hvala bogu ni ne znam sta je diablo xD nikad nisam voleo te "sky cam" igre, doduse ovo mozda i probam, samo zato sto ste vi svi ovako ushiceni zbog erro.. ovaj.. igre. :d

Sada da idem spavati pa ti mor da se salis lol
Znaci ima da budem budan dok ne ubijem skinga i vidim sta ide posle :)

Taman sam mislio da ce forum da se iskulira kada ono drljanje tek pocinje :( Ne znam da li uopste i da kupujem igru kada ne radi ?!

Naravno da ne radi kad milion ljudi pokusava da se loguje na jedan server odjednom,sve jedno koji je region u pitanju. Koliko god da su se pripremili mislim da server nemoze da podnese toliko opterecenje...Tako je bilo i za kataklizmu..Nemozes reci da igra ne radi zbog toga lol

ljudi disite :d

Ja se nadam samo da je opterecenost servera jedini problem :)

Osecaj u ustima je nesto tipa skupis pare za novi BMW, sacekas 6 meseci da stigne u salon, diler te pozove, da ti kljuceve u ruke,
ulazis u kola, sve mirise na novo, stavljas kljuc u bravu i okreces... i nista, auto ni da bekne!
Diler uznezvereno ulazi glavom preko tvog krila da vidi da li si dobro nabio kljuc u bravu, odlazi do sefa, i obojica odose da traze glavnog servisera u hali do salona..
A ti su sebi razmisljas "koji sam ja baksuz!"

Osecaj u ustima je nesto tipa skupis pare za novi BMW, sacekas 6 meseci da stigne u salon, diler te pozove, da ti kljuceve u ruke,
ulazis u kola, sve mirise na novo, stavljas kljuc u bravu i okreces... i nista, auto ni da bekne!
Diler uznezvereno ulazi glavom preko tvog krila da vidi da li si dobro nabio kljuc u bravu, odlazi do sefa, i obojica odose da traze glavnog servisera u hali do salona..
A ti su sebi razmisljas "koji sam ja baksuz!"

Odlicno poredjenje!

Auto od 20ak hiljada eura i igra od 50e ;)

Vrh Dno