Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

S-Note je daleko losiji od SBM-a na primer. SBM = Autodesk SketchBook Mobile.
Ne moras da se slozis samnom ali takodje ne moras da budes bezobrazan :) Ako vec hoces da se pravis pametan onda bar navedi zasto je tebi S-Note bolji od Autodeskove aplikacije ili po cemu je S-Memo superiorniji od SuperNote-a.

S-Memo je jedna od 10 aplikacija tog tipa, molio bih te da se prvo dobro informises pre nego sto pocnes da siris dezinformacije. SuperNote, SBM, FreeNote, Skitches... to su samo neke od aplikacija koje su drasticno bolje od S-Memo i ne zahtevaju Touchwiz.
Screenshot sa olovkom - ne radi pa sta onda? Ja olovku koristim jednom u 7 dana, ako zelim da napravim shot postoje i drugi nacini :)

Informisao sam se lepo i sve sam to procitao, ali bas upravo zbog tog screenshota olovkom ne bih za sada koristio taj rom. Ne znam o kojoj dezinformaciji pricas, ako mozes da razjasnis? Samo sam citirao reci developera tog roma, za koje si i sam rekao da su tacne (kao sto jesu). Od kada sam se prvi put javio u ovoj temi, vidim dozu podrugivanja u tvojim porukama kada mi se obracas :/

Poslednja izmena:
Informisao sam se lepo i sve sam to procitao, ali bas upravo zbog tog screenshota olovkom ne bih za sada koristio taj rom. Ne znam o kojoj dezinformaciji pricas, ako mozes da razjasnis? Samo sam citirao reci developera tog roma, za koje si i sam rekao da su tacne (kao sto jesu). Od kada sam se prvi put javio u ovoj temi, vidim dozu podrugivanja u tvojim porukama kada mi se obracas :/

Mislio sam na deo koji se odnosi na S-Memo. Ako ti je screenshot na olovci od presudnog znacaja, onda AOKP ROM nije za tebe, to je cinjenica. Ja sam, sa druge strane, naveo koje su neke od prednosti AOKP ROM-a.

S-Note je daleko losiji od SBM-a na primer. SBM = Autodesk SketchBook Mobile.
Ne moras da se slozis samnom ali takodje ne moras da budes bezobrazan :) Ako vec hoces da se pravis pametan onda bar navedi zasto je tebi S-Note bolji od Autodeskove aplikacije ili po cemu je S-Memo superiorniji od SuperNote-a.

Uh, izvini molim te, nisam hteo tebe da hejtujem nego onog ko je napisao da je ovo ostalo "bolje" :) haha, sorry jos jednom.

Mislio sam na deo koji se odnosi na S-Memo. Ako ti je screenshot na olovci od presudnog znacaja, onda AOKP ROM nije za tebe, to je cinjenica. Ja sam, sa druge strane, naveo koje su neke od prednosti AOKP ROM-a.

Posto sam uzeo telefon pre koju nedelju, jos uvek mi je interesantno da radim s sh olovkom i saljem na mail i tako te stvari, pa sam stoga rekao da ne bih za sada stavljao taj rom, dok malo izgustiram, nadam se da razumes. Dakako mi je bitnije da je ROM stabilan, responsive i sve sto ide uz to, ostalo se sve izgustira. Toliko.

Pozdrav

Meni treba pomoc. Naime ne znam kako navigaciju da namestim na ovom telefonu. Koji god da skinem sa interenta uvek mi zauzme cetvrtinu ili polovinu ekrana. Sada nisam neki strucnjak telefon mi je potreban da ne bih nosio lap top zbog posla (office). Pa bih voleo ako ima neko upustvo ili nesto kako da namestim da mi navigacija (ja sam pokusao igo my way) bude preko celog ekrana. Hvala.

Posto sam uzeo telefon pre koju nedelju, jos uvek mi je interesantno da radim s sh olovkom i saljem na mail i tako te stvari, pa sam stoga rekao da ne bih za sada stavljao taj rom, dok malo izgustiram, nadam se da razumes. Dakako mi je bitnije da je ROM stabilan, responsive i sve sto ide uz to, ostalo se sve izgustira. Toliko.

Pozdrav

Imas temu gde postavljamo najbolje crteze iz s-note, prikljuci se :D u softver za mobilne telefone sekciji

CyanogenMod
10 hours ago · Desktop · Public
It's time to welcome the N7000 (Global variant of the Samsung Galaxy Note ) to the CM9 lineup, along with its maintainer +Andrew Dodd

The first build, fresh off the oven, is now available at http://get.cm/?device=n7000

Vidim sve vise note-a u prodaji o cemu se radi? Razocarani ili falicni telefoni?

Pa vidim dosta clanova koji se ovde oglasavaju da prodaju svoje ljubimce

Koliko vidim u oglasima ih ima samo 3. To nije dosta. :)

Poslednja izmena:
Razlike između note-a i sgs3 i nisu neke u veličini, osim ako se ne ložite na nepotrebnu olovčicu koju dobijete sa telefonom (bar za 99% ljudi je bespotrebna). Oba imaju abnormalno velike ekrane.

Pa ni razlike po ostalim pitanjima nisu velike da bi iko prelazio na SGS3 sa Notea. Razlika u brzini je potpuno nebitna (oba su vise nego dovoljno snazna), kamera manje vise ista, jedino sto SGS3 ima gomilu ubacenih softwareskih gluposti koje su opet beskorisne.
Ipak ne bih rekao da je tako mala razlika u velicini ekrana, plus je Note normalnih 16:10 a ne izduzenih 16:9, tako da meni Note i dalje ostaje definitivno broj 1 i ni u ludilu ga ne bi menjao za SGS3 pa jos na sve to i doplatio....

Koje bi opste trebale biti prednosti SGS3 i razlozi zasto bi iko sa Notea presao na njega?

Postadoh i ja ponosni vlasnik ove male sprave :)

Epski post...

P.S. "Male" sprave... ? :) :D

Da znas sta sam imao pre ovoga, i tebi bi ovo bila mala sprava :) ali je bogami za moj ukus previse lagana i tanka, al ajd navicicu se nekako :)

Ahahah, aj' ako je vec tako kao sto kazes :p

Nazad
Vrh Dno