Šta je novo?

HTC One X

Evo da se pohvalim a i da vas obavjestim da imate cool i funkcionalan stand i tripod mount zvani Capta: www.udsproducts.com
Ne zelim da ovo izgleda kao reklama za proizvode (jer sam dizajner istih) ali mislim da ce konkretno Capta donijeti dosta funkcionalnosti u vase high end phonography zivote:)

Ovdje ima konkretnih video dok smo bili na kickstarteru: http://www.kickstarter.com/projects/1689824368/capta-stick-it-lean-it-wrap-it-attach-it
Uskoro izlazi izuzetno mali i rasklopovi stand totalno univerzalna varijanta za nas smrtike koji ne koristimo samo iPhone.

P.S. ako admin tretira ovo kao reklamu rado cu izmjeniti sadrzaj da bude topic frendly!

Nego... Jel moguce da jos nigde nema folija, futrola kod nas, ipak je vec dosta proslo od pojave HOX-a na nasem trzistu?
Moguce je! Zvao sam "jednu radnju" gde mi je lik rekao Ti si prvi koji je trazio foliju/silikonsku oblogu za HOX.
Nije nam u interesu za sada!
Sva sreca, pa mi sledece nedelje stize iz ZG-a jedna!

Mogu vam ja naruciti ali samo u slucaju da hocete nesto skuplje jer nema smisla placati porez vise od futrole same :) imam paypal iz druge zemlje pa ko hoce neka se javi.

Upoređivao sam danas jedno sat vremena Note i One X u Telenoru,drug koji radi tamo me je zvao da me crtaju neki momci na Note-u kao dobiješ majicu za dž sa svojim likom,..aj videćemo. :) Inače definitivno One X ima lepši,čistiji i oštriji displej čak se na Notu primećuju neke linije,fleke,slično kao kad se pojave duhovi na monitoru..najviše se primećuju na beloj i sivoj pozadini,drug kaže da je to normalno za Amoled jer se isto tako ali manje izraženo primećuje i na izloženoj Galaxy dvojci ali meni nije normalno sigurno..bode oči.
I da,definitivno One X ima problem sa onom refleksijom kad se pritisne pri krajevima,probali smo dva primerka i oba su imala taj problem ali baš kad se pritisne jako.Meni ovo nije veliki problem jer ne znam kad ću tako da ga pritiskam ali sigurno treba da se pogleda pre kupovine koliko je izraženo jer sam viđao na youtube-u da može biti mnooogo više izraženo. Btw telefon je perverzija,brz,lep,lagan...i sa Woow ekranom. :)

Hm pa stisni svoj LCD monitor od racunara isto ce se desiti, nekontam na kakvu refleksiju mislis...

Poslednja izmena:
Pa meni je isto tako na monitoru kad stisnem, klasika za LCD ne vidim sta je tu problem... Narocito jer fleke ne ostaju.

Pre svega - Gorila nije fleksibilna kao zastitni sloj kucnog LCD monitora i ovo ne bi smelo da se desava.

sa druge strane - ja sam APSOLUTNO ubedjen da ovo - nije One X :) mozda gresim, mozda je u pitanju lose sastavljen uredjaj koji je vracen na garanciju pa neko iskoristio priliku da lozi ljude, ali ako nesto ovako vec postoji:

http://www.shanzai.com/index.php/ne...tc-one-s-goes-on-sale-in-china-err-clone.html

ko zna, kinez je napravio vec One X kopiju, a verovatno imaju i iPhone 5 dizajn.

Pre svega - Gorila nije fleksibilna kao zastitni sloj kucnog LCD monitora i ovo ne bi smelo da se desava.

sa druge strane - ja sam APSOLUTNO ubedjen da ovo - nije One X :) mozda gresim, mozda je u pitanju lose sastavljen uredjaj koji je vracen na garanciju pa neko iskoristio priliku da lozi ljude, ali ako nesto ovako vec postoji:

http://www.shanzai.com/index.php/ne...tc-one-s-goes-on-sale-in-china-err-clone.html

ko zna, kinez je napravio vec One X kopiju, a verovatno imaju i iPhone 5 dizajn.

hahahaha ... Kako mene ovi kinezi Oduseve, pa to je hit!

Uffff, one x je izdrzljiv. Klinac je igrao pticice (angry birds) i po navici (ima PSP i nitendo DS) kad se iznervirao bacio je one x u cosak. :hair:
Nema ogrebotina i ostecenja i sto je najvaznije telefon radi.
Veca ostecenja je doziveo sin (u vidu zabrana) :-devil-: .

Poslednja izmena:
Meni u mrklom mraku probija svetlo (u donjem desnom uglu) između ekrana i one plastike koja ga spaja sa kućištem, tj. da budem precizniji ekran nije idealno spojen sa onom plastikom što ide oko njega. Po meni je to žešći propust u izradi, uz onaj mrtav piksel što imam počinjm polako da ludim ipak je ovo high end device. Znači koliko ja primećujem dobio sam feleričan primerak iz prve serije. Čitam na stranim forumima menjaju fon na keca ako imaš jedan mrtav piksel beli ili crni.
E sad ja na popravku ne pristajem samo zamena, znam da će posle njihove intervencije u ovom našem ovlašćenom servisu još gore da ga spoje nego u fabrici uz to će verovatno da zaradi i dodatne ogrebotine po kućištu. Šta vi mislite dal` imam dovoljno osnova za nov telefon ili da ćutim kuliram i pljujem po htc-ovoj politici za trećerazredne zemlje?
Jel primetio još neko to probijanje svetla u mrtvom mraku ili je to samo kod mene izolovan slučaj?

Poslednja izmena:
Ma idi ih smaraj da ti daju drugi telefon, ja bi to uradio...

@ presretac
Sta zna dete sta je 600e :d

Meni u mrklom mraku probija svetlo (u donjem desnom uglu) između ekrana i one plastike koja ga spaja sa kućištem, tj. da budem precizniji ekran nije idealno spojen sa onom plastikom što ide oko njega. Po meni je to žešći propust u izradi, uz onaj mrtav piksel što imam počinjm polako da ludim ipak je ovo high end device. Znači koliko ja primećujem dobio sam feleričan primerak iz prve serije. Čitam na stranim forumima menjaju fon na keca ako imaš jedan mrtav piksel beli ili crni.
E sad ja na popravku ne pristajem samo zamena, znam da će posle njihove intervencije u ovom našem ovlašćenom servisu još gore da ga spoje nego u fabrici uz to će verovatno da zaradi i dodatne ogrebotine po kućištu. Šta vi mislite dal` imam dovoljno osnova za nov telefon ili da ćutim kuliram i pljujem po htc-ovoj politici za trećerazredne zemlje?
Jel primetio još neko to probijanje svetla u mrtvom mraku ili je to samo kod mene izolovan slučaj?

Definitivno probaj da menjas, ovako ces se samo nervirati dok god ga posedujes, znam po sebi..

U Telenoru 30.04.2012.

više nije DAP (7 dana od kupovine), inače bi dobio nov bez problema..pozovi Begram (ovlašćeni servis za HTC u Srbiji), broj je 0800 234 432 pa proveri sa njima, mada će ti oni najverovatnije reći da doneseš aparata na servis..

Hebiga kad nisam dobro pregledao fon na početku, nikad mi se nije desilo da imam mrtav piksel na fonu + ta loša izrada. Zvao sam ih sad ne rade, zvaću sutra ako oni kažu da za to ne vrše zamene neću džabe da se mlatim po lelenoru.

Poslednja izmena:
Pokusacu ja da ti saznam dal se vrsi zamena za jedan mrtvi pixel, zavisi od htc-ove politike, tj ako htc kaze da treba to je to, javicu ti..ja jedan 4s pre nekoliko meseci zamenio za nov jer je imao jedan mrtvi pixel (skoro neprimetno) politika apple da se na dijagonalama koje su na telefonima i jedan mrtvi pixel smara defektom dok kod dijagonala kao na ipad-u preko 3 ili 5, ne secam se tacno, smatra za ok..

Poslednja izmena:
sa druge strane - ja sam APSOLUTNO ubedjen da ovo - nije One X

Totalna glupost, telefon je babaroga da bi se oko ove stvari cimali, mislim ko će još da pritiska ekran toliko jako ali ne mogu da ostanem imun na ovo "ja sam APSOLUTNO ubedjen da ovo - nije One X" i pored toga što na youtube-u postoji još trideset klipova koji govore o ovome a i sami su vlasnici ovog telefona sa foruma su ukazali na ovaj problem...

Ja sam pre pola sata cackao One X od drugara, i ovo ne moze da se desava pa sve da pritisnem sa bezbol palicom. Jos jednom ponavljam, Gorila nije toliko fleksibilna da bi ovo moglo da se desava. Ako jeste One X - onda je neki falican model, i to nije pravo merilo. prelivanje boja na stisak, kao sa klipa koji si ti okacio, nije problem One X telefona koji je funkcionalan i fabricki sertifikovan.

Na mom modelu se pojavljuje ako se jace stisne... I kakve veze ima to sto nije fleksibilna, svakako se vrsi pritisak na ekran.

Edit: I to nije prelivanje boja.

Poslednja izmena:
Nebitno, necu da ulazim u raspravu koju ne mogu da dobijem .. gorila se ne oslanja NA LCD, vec je LCD ispod gorile, koja se oslanja na KUCISTE. ako se svakome desava kao i na klipu koji je okacio jim9 ja se bacim sa novog mosta kao premijerni samoubica.

Ja kazem da se meni desava (jedva primetno, ali se desava) samo na krajevima ali mnogo mnogo manje nego njemu na klipu, dok na sredini ekrana uopste se ne desava.

Cak vidim i da korisnici iphone 4 takodje prijavljuju ovo, ali navodno nista cudno za LCD. Samo nije normalno ako se ovo desava na sredini ekrana.

Poslednja izmena:
Ovaj Garancija se svim silama trudi da opravda HTC :)

Ne bi me cudilo da su felericne modele isporucili u Srbiju...

Nazad
Vrh Dno