Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel postoje neke aplikacije tipa screensavera koji ce zapravo da smanji brightness posle npr 1 minuta ali da ne zakljuca telefon.
ne odgovara mi screenlock jer posle zakljucavanja i zatamnjivanja ekrana, na njemu ne postoji nikakav indikator da imam poruku ili propusten poziv, a i nisam navikao da moram svaki put da otkljucavam telefon...
a ako mi ostane otkljucan tj bez ikakvog screensavera, onda mi previse bljesti i jede bateriju :S

Poslednja izmena:
@Boris Lozac
Probaj obrisi app pa ponovo instaliraj i kad je pokrenes trebalo bi da te pita dal ti je radila lepo ili ne,tako nesto.Ti biraj da nije pa ce da ti okrene da bude normalan prikaz.

Poslednja izmena:
Hvala ti al nema veze, mnogo zauzima, mnogo se sporije pokrece od default aplikacije a trebala mi je samo kao klasicna kamera, za filtere i zaebancije koristim drugu aplikaciju.. Malo sam ispodesavao default kameru pa je to otprilike to..

jel postoje neke aplikacije tipa screensavera koji ce zapravo da smanji brightness posle npr 1 minuta ali da ne zakljuca telefon.
ne odgovara mi screenlock jer posle zakljucavanja i zatamnjivanja ekrana, na njemu ne postoji nikakav indikator da imam poruku ili propusten poziv, a i nisam navikao da moram svaki put da otkljucavam telefon...
a ako mi ostane otkljucan tj bez ikakvog screensavera, onda mi previse bljesti i jede bateriju :S

Da probas drugu taktiku?

Instaliras program koji pali osvetljenje od 'menu', home', 'back' dugmadi i/ili daje zvucni signal na odredjen period...?
Missed call ima tu opciju.

To imam, ali kazes da ima update?

Meni je aplikacija sama ponudila update, tj. iz nje same se odradi update.

A to, pa ja samo ušao jutros u aplikaciju i on mi sam ponudio update.

I meni izbaci da ima update ali nece da se updateuje...

Kako neće? Meni se pojavio download bar, došao do 100, bilo obaveštenje da ću instalirati novu verziju preko stare, dao mi uvid u one dozvole koje traži, stavio ok i on instalirao kao i svaku drugu aplikaciju. Sada sam napravio i nalog, to nisam mogao ranije. Mada još ne znam čemu to služi :)

''There is a problem parsing the package''.

Ovaj Flipboard zaista cool aplikacija, sjajno izgleda, ali, *** - 16,5MB data fajlova?!?!?! Nemam ja toliko prostora za bacanje, dok to ne promene... uninstall.

Ok, pošto nisam rešio problem sa AirDroidom, da li još neko osim mene ima problem sa Pxlr-o-maticom?
Programče radi super, ali neće da memoriše editovanu sliku

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Da probas drugu taktiku?

Instaliras program koji pali osvetljenje od 'menu', home', 'back' dugmadi i/ili daje zvucni signal na odredjen period...?
Missed call ima tu opciju.
missed call deluje interesantno, mada bih ja vise voleo da imam opciju da mi se ekran ugasi a da se ne zakljuca :)

Narode evo kopam po marketu ali prosto ne znam šta da upišem u search :)
Treba mi neka aplikacija koja će mi zameniti tastaturu...znači da ne kucam već da pišem rukom.Da li neko zna kakvu app tog tipa?

D3 aplikacija ne radi na ICS ili sta?
ili sam ja utripovao nesto :d

Ok, pošto nisam rešio problem sa AirDroidom, da li još neko osim mene ima problem sa Pxlr-o-maticom?
Programče radi super, ali neće da memoriše editovanu sliku

Haha, pa tebi ništa ne radi kako valja :D

Da li mi se čini ili onaj sports tracker jede bateriju i poziva gps i kada ga isključim?

Baksuz sam pa to ti je :)
Ostalo radi ok, osim povremenog seckanja u par HD igrica, koje sam instalirao još na GB, verovatno je update istih rešio problem, pošto sada imam ICS.
Kad budem našao vremena promeniću ROM, da vidim da nije do njega...

Da li je moguce da sam jedini kojem nova verzija AirDroida ne radi?
Od zadnjeg updatea na mogu da se ulogujem preko browsera, pa to ti je :wall:

Nisi, kod devojke sam snimio na LG Optimus One (p500) sa cm7.2 i ne radi uopšte - neće ni da pokaže login ekran, dok kod mene na cm9 (xperiam) radi bez problema.

nije direktno ova tema al moze da prodje. koja brzina tj klasa micro sd za android moze da prodje? za hd2 sam imao 6. al tamo su mi bili sistemski fajlovi. sada mi treba za filmove, slike i muziku. vidim da se vecinom prodaju 4. i 10. klasa. cena je naravno osetno razlicita. jel dovoljna 4. ili moram da se ispruzim za 10ku?

nije direktno ova tema al moze da prodje. koja brzina tj klasa micro sd za android moze da prodje? za hd2 sam imao 6. al tamo su mi bili sistemski fajlovi. sada mi treba za filmove, slike i muziku. vidim da se vecinom prodaju 4. i 10. klasa. cena je naravno osetno razlicita. jel dovoljna 4. ili moram da se ispruzim za 10ku?

Ja imam 10-ku i odlicno radi. Mada po nekim forumima citam da je bolja klasa 4 za mobilnj, zbog random read-a.

Nazad
Vrh Dno