Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

"Prazna" baterija je 3.7V tj to je minimalna voltaža na kojoj će se telefon uključiti.

Odakle ti to?

screenshot-1336509747278.png

^ako je "narodna" verzija u pitanju probaj da obrises i dalvik cach.

Evo ti slika
uploadfromtaptalk1336525066856.jpg

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Kad smo vec kod fonta,koji je? :)

Ja telefon čistim vlažnim maramicama za naočare, kupuju se u dm-u i odlične su.

Kada čistite, da li izbegavate neke delove gde tečnost može da prodre, tipa slušalica i neki spojevi?

Poslednja izmena:
Ja ga čistim alkoholom iz apoteke :) Imam komplet SGP screen protector i case tako da čistim samo zaštitu ;)

Da, koji je font?:)

Vruca voda, sredstvo za staklo, alkohol...sta mi padne pod ruku a cistim ga na dnevnoj bazi.

Mikrofiber i po potrebi kap vode.

Mikrofiber i po potrebi kap vode.
Upravo ovako i ja to radim.

@dr.sonic
Pored savetovanog Sports Trackera mozes da koristis i Google "My Tracks", kao i "GPS Logger".
Sports Tracker je ok ako zelis da imas sve na istom mestu i da sinhronizujes sa fb/ST accountom. Ako ti treba samo ruta bez mnogo ostalih gluposti, bolje su gore dve navedene. Beleze podatke u .gpx (ili .kml) fajl koji posle mozes da izvezes i upotrebis u programu po zelji.
Probaj i Endomondo, slican je kao Sports Tracker. Meni se licno ne svidja ali gomili ljudi je bolji od STa.

Ja sam odustao od ST jer je nestabilan i pucao mi je.

Da li prilikom slanja filmova na youtube sa telefona postoji mogucnost da se redukuje rezolucija, ili to mora da se sredi pre slanja?

Alkoholom cistim kuciste a ekran sa veoma veoma malo alko, jedva primetno i odmah mikrofiberom preko.

Ja takođe koristim ST i nemam zamerke, razlika između njega i ciklometra (sigma 1200) na 23km mi je bila oko 50m, do sad mi nikad nije puko niti sam imao nekih problema a dosta ga koristim za trčanje

Poslednja izmena:
Ja sam koristio sports tracker jedno 15-20 puta i nikada mi nije puko, stavim ga da radi u pozadini i sve super.

Trazi login.

Čekaj da ispravim link onda.

Probaj sada.

Poslednja izmena:
@sonic, vidis da nije ruzan font, mnogima se svidja :p

@tetrapack, lupas, lupas :)

@za sve ostale, font je sony sketch :)

Instaliraj, pa ces da vidis :)

Znaci ja sam odusevljen, neverovatnooooo kako dobro izgleda...

Čemu ovolika pompa oko flipboard-a? Sada sam probao, osim što ima onaj efekat okretanja ni po čemu nije bolja od bilo koje druge slične aplikacije te namene.

Npr. Google currents mi je lepši.

Poslednja izmena:
Vrh Dno