mmarkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2008
- Poena
- 319
btw, upravo je stigao drugi OTA update za VIPove telefone... kažu da značajno poboljšava kameru, izmedju ostalog...
KOji je izasao na VIP-u?
1.29.401.7
ili
1.29.401.8
btw, upravo je stigao drugi OTA update za VIPove telefone... kažu da značajno poboljšava kameru, izmedju ostalog...
officially ću da umrem koliko je dobar telefon...
ne slušajte hejtere, ne čekajte s3, uzmite HOX I uživajte u životu...
neverovatno iskustvo, s obzirom da sam pre tačno dve godine mislio da je jako teško napraviti bolji telefon od originalnog desirea...
btw, oba sam uzeo u vipu , da kucnem u drvo, ni sa jednim ni sa drugim nikakvih problema![]()
KOji je izasao na VIP-u?
1.29.401.7
ili
1.29.401.8![]()
Jel si nabacio neku futrolicu? Javi ako nadjes negde :beer:
1.29.401.7![]()
da li ova opcija postoji i na ONE S?
![]()
Evo slika sa novog Development Kernel-a.
Nadam se da ce uskoro da bude Koriscen u Romovima!
off: jel znaš možda na čemu je radio (tj šta je promenjeno) da bi smanjio potrošnju energije u vezi 3g protoka?
http://www.mobile-review.com/review/htc-one-x.shtml
Ako su ovakve, onda One X ima g...o od kamere. Trenutno je to jedina stvar koja me odbija od One X .
da si samo dve prethodne strane procitao ..
1. kamera NIJE losa, los je softver koji se bavi kamerom. svaki od dva zvanicna update-a je poboljshao kameru, poboljshace je jos, definitivno.
2. prlja se. od farmericama se prlja na plavo, verovatno i od jos raznih stvari.
1. Izvini ali to niko ne zna. Ti kažeš da će softverom poboljšati kvalitet fotografija, ja kažem da bi to već uradili da su mogli tj. da je ovo krajnje stanje.
da si samo dve prethodne strane procitao ..
1. kamera NIJE losa, los je softver koji se bavi kamerom. svaki od dva zvanicna update-a je poboljshao kameru, poboljshace je jos, definitivno.
2. prlja se. od farmericama se prlja na plavo, verovatno i od jos raznih stvari.
i one s ima dedicated chip, afaik. Drugo, daj neka konkretna poredjenja te ZNATNE razlike, da se i mi uvjerimo....
Pročitao sam ceo thread, i ako se sećam ti nisi postojeći korisnik.
1. Hteo sam odgovor od nekog ko ima One X i koristi kameru. To da ne valja softver, a kamera je super pričaj nekom drugom. Ne sećam se telefona kome kamera u startu nije valjala, a onda su to softverski rešili, pa verovatno neće ni ovde.
To da ne valja softver, a kamera je super pričaj nekom drugom.
2. Opet sam hteo odgovor od nekog ko ima beli primerak i koristi ga. Znam šta piše na netu, hteo sam iskustvo iz prve ruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari