Šta je novo?

Asus Transformer 2

[YOUTUBE]Btfsv2izByw[/YOUTUBE]

Koji papani, 'ladno daju taj ogromni "dongle" koji se kači na port i time ga zauzima tj. onemogućava punjenje ili kačenje na dock umesto da dele BT GPS adaptere koji bi verovatno bili jeftiniji za proizvodnju i mnogo majih dimenzija.

Stiže mi sutra t.prime (violet) sa tastaturom..Cena je trenutno 540 eu..Za moje uslove nije neka velika cena.. Imam 2 lap topa i definitivno im ne vidim svrhu jer im je baterija slaba ( sat vremena je malo za mene jer mi sastanci traju oko 5-6 sati), glomazni su i moram da vučem punjače tj. trafo sa kablom.-.. Ovaj mališa bi trebalo da mi završi posao. Javiću, za neki dan, kako radi docking station i uređaj.

Pa,evo...sljaka ovo jako brzo.tastatura je solidna.Nisam stigao da detaljnije isprobam sve.Izvesticu kasnije.

koji si model uzeo? sa 32gb? i gde?

posedujem verziju sa dockom vec nekoliko meseci i zadovoljan sam. imam samo dve zamerke:
1) copy paste cesto ume da nervira tj ne moze sve da se selektuje i ponekad cak i sa dockom i pokazivacem ne mogu nesto selektovati (vise problem androida nego samog transformera)
2) jako jako nervirajuci bug. cesto se desi da ga ne mogu upaliti. dzabe stiskam dugme gore cak je i napunjen i nista... ondak ako ga ostavim koji min posle ga mogu upaliti ponekad se pojavi
ko da je bio zakljucan a ponekad se pokrece iz pocetka iako ga pre toga nisam gasio (napominjem baterija nije prazna) nazalost ne desava se dovoljno cesto da bih bilo gde u servis nosio
jer ce mi samo reci evo ga radi sta se tripujes :p

32 gb sa dockom violet...i microsystems za 59000.
Posle zanjeg update-a ne mogu da koristim market :wall: Nema instalacije..Samo izbacuje no conection, iako ima konekcije..Samo market neće..:S:
Probaj sledece:
Settings – Apps – All – Google Play Store - Clear data, a zatim i Clear cache.

Probaj sledece:
Settings – Apps – All – Google Play Store - Clear data, a zatim i Clear cache.

hvala..odradio sam to odmah..znam za tu foru ali neće...Nije ni bitno..Skidam preko explorera programe..Stavio sam market u favorite i odmah krećem...
registrujte se na vip.asus.com pa tamo mozete zatraziti FREE dongle za gps ja se prijavio cim je moglo jos uvek stoji kao processing :/
odradio sam tu registraciju odmah čim sam ga kupio.-... Znam za to...Mada mi GPS ne treba...
Imate li nekih pametnih predloga za moj slucaj da uredjaj nece da se upali ....

ovako napamet: primetio sam da je bilo reklamacija na punjač...I ovaj moj se dosta greje... Stavi trans.prime na punjenje i ako se posle 15-20 nije solidno zagrejao onda nemaš punjenje tj. baterija ti je prazna na tabletu i znaš šta ti je činiti... Mada, što bi se zezao ako ti je u garanciji?

Poslednja izmena:
ovako napamet: primetio sam da je bilo reklamacija na punjač...I ovaj moj se dosta greje... Stavi trans.prime na punjenje i ako se posle 15-20 nije solidno zagrejao onda nemaš punjenje tj. baterija ti je prazna na tabletu i znaš šta ti je činiti... Mada, što bi se zezao ako ti je u garanciji?

pa trans prime je pun. i tablet i dock. tako da nikako ne moze biti do punjaca.... ovo bi bilo da ja ne mogu da upalim pa nakon sto njakam punjac on napuni i onda se upali. u mom slucaju nece da upali ko da gornje dugme ne reaguje. i u vecini slucajeva posle nekog vremena pocne da reaugje na dugme i u tom slucaju ili pokaze da je locked pa ga otkljucam ili ga upali ispocetka (ovo drugo se redje desava)

Da nisi sta petljao sa task managerima i killerima pa ubio nesto od sistemskog. Probaj da deinstaliras sistem monitor ako imas posto je meni pravio problem pa nisam mogao da zakljucam ekran. Izbrisao ga i evo sad radi normalno.
pa trans prime je pun. i tablet i dock. tako da nikako ne moze biti do punjaca.... ovo bi bilo da ja ne mogu da upalim pa nakon sto njakam punjac on napuni i onda se upali. u mom slucaju nece da upali ko da gornje dugme ne reaguje. i u vecini slucajeva posle nekog vremena pocne da reaugje na dugme i u tom slucaju ili pokaze da je locked pa ga otkljucam ili ga upali ispocetka (ovo drugo se redje desava)

Onaj taster on-off malko štrči iz kućišta tableta pa je možda zakačio negde i dislocirao ga pa sada ne leži kako treba i nema kontakt... Najlepše bi bilo da je softverski kvar..

Imate li nekih pametnih predloga za moj slucaj da uredjaj nece da se upali ....
Za pocetak je najbolje uredjaj vratiti u fabricko stanje (napraviti bekap pre toga) i proveriti da li se isto desava. Ako to ne pomogne, probaj da utvrdis u kojim situacijama se problem najcesce javlja (posle duzeg nekoriscenja, nakon punjenja...). Nazovi servisni call centar i zamoli da popricas sa serviserom. UKRATKO objasni kvar i pitaj da li su se susretali sa slicnim problemom. Ako ne mozete problem resiti telefonom, bojim se da ces ga morati poslati u servis. Pozeljno je u tom slucaju napisati i u kutiju ubaciti krace objasnjenje da se problem javlja samo povremeno. Sto vise informacija serviseri dobiju, vece su sanse da brzo rese problem.

Za pocetak je najbolje uredjaj vratiti u fabricko stanje (napraviti bekap pre toga) i proveriti da li se isto desava. Ako to ne pomogne, probaj da utvrdis u kojim situacijama se problem najcesce javlja (posle duzeg nekoriscenja, nakon punjenja...). Nazovi servisni call centar i zamoli da popricas sa serviserom. UKRATKO objasni kvar i pitaj da li su se susretali sa slicnim problemom. Ako ne mozete problem resiti telefonom, bojim se da ces ga morati poslati u servis. Pozeljno je u tom slucaju napisati i u kutiju ubaciti krace objasnjenje da se problem javlja samo povremeno. Sto vise informacija serviseri dobiju, vece su sanse da brzo rese problem.

hvala probacu malo da "debugujem" problem pa ako uspem da utvrdim ide na servis. inace bojim se da ce ga samo drzati neko vreme i vratiti ako can't reproduce....

Ako mislite na adapter koji omogucava da se na sam tablet povezuju USB uredjaji, ima ga kod distributera. Nazovite ASUS Point i zamolite da vam naruce jedan.

Evo proslo je vise od 2 nedelje, i jos uvek nema Dock2USB adaptera. Da li mozete da nam objasnite u cemu je tacno problem oko nabavke istih? Vase kolege iz Asus Pointa jedino mogu da nam kazu da se ocekuje, i nista vise o tome ne znaju...

Evo proslo je vise od 2 nedelje, i jos uvek nema Dock2USB adaptera. Da li mozete da nam objasnite u cemu je tacno problem oko nabavke istih? Vase kolege iz Asus Pointa jedino mogu da nam kazu da se ocekuje, i nista vise o tome ne znaju...
Isto tako nema ni Versasleeve kod njih a mislim da ovaj uređaj ne treba koristiti bez te futrole jer je skoro svaki pad fatalan.
http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Eee_Pad_Accessories/VersaSleeve/#overview
http://www.asus.com/websites/global/products/HvIlaoEmO3z9Jkx7/smart_design_500_2.jpg
Čekamo i dalje...:S:
ps. GPS ne radi.. :S: POsle 20 minuta pod vedrim nebom sam odustao...NI jedan nije zakačio...Testirao sam ga sa više programa li ništa.. :mad:
wi fi je ipak dobar....Proveravao sam ga solidnog rastojanja od AP i hvata...:) Ukoli pak želite još bolji signal evo jednog trika i objašnjenja šta su pogo pinovi.. :D

http://www.mobiletechreview.com/ubbthreads/showflat.php?Number=42071

Poslednja izmena:
Razlika u snazi prijema na rastojanju od 50 metara od malog AP je 12 dBm u korist asusa naspram motorole Atrix, što je i logično jer telefon ima manje mogućnosti kad je ovo u pitanju..E sada, da li je to dovoljno snažnije-nemam pojma jer nisam imao čime da uporedim... :)

moj hvata sasvim solidno al sa wifi podrskom
mislim na gps

Misli na Assisted GPS, fiksiranje lokacije uz pomoć WiFi mreže.

Evo da se i ja upisem u vlasnike. Uzeo sam ga akciji 32gb sa dokom za 57k. To mu dodje oko 515€ po srednjem kursu.

Nađoh kožne futrole za prvi i drugi transformer(prime)... U ponedeljak mi šalje neki tip sa Voždovca.

Daj okaci slike da vidimo. I ja jurim nesto kvalitetno a da ne kosta boga oca.

Nazad
Vrh Dno