Šta je novo?

Diablo 3

meni europe 3003 a na usa mi prijavljuje wrong log in details, 3x sam provero sve mi je ok :p

Evo šta kaže Bashiok na tviteru:

If you are connecting from a non-US #D3 client, be sure to change your region to "The Americas" in your game options for the open beta.

Hooooooooocu da se igrammmmmmmmmmm zzzzzzzzzz

Nece da me puste serveri da udjem :d

Ma kakvi, ulazio sam 4 puta vec u igru i nista, mozda zato sto imam EU client.

Ne bi trebalo da ima veze koji client imas. Kada promenis tamo EU/US on menja .wtf file itd. Sad sve automatski, ne kao nekad (WoW) kad si morao rucno menjas :D

Poslednja izmena:
Ja džedžim na radnom mestu, hvala izborima, umesto da sedim kod kuće i pikam Diablo III. Ili bar da pokušavam da igram :d

Jesi usao na EU ili US?

"This BNet account does not have a Diablo 3 licence attached to it."

Da fuq?

Tesko cemo mi ovo da igramo 15-og...

Hah, US server me odbio, kaže "nemaš ti brale Diablo licencu kod nas"...

I dokle oni sad misle da mi ovo cekamo?!

Boyce; like za komentar ;)

Mene ponekad izbaci error "Your login information was incorrect" dafuq ?

Za moram da imam bar jednu igru na racunu od Blliz da bi mogao da igram open betu ?

mene vise ne izbacuje log in incorrect sada izbacuje u dont have license :D napredak :D

Upadoh :)

Uzasno secka...........

moze neki link za download diablo 3 . Sporo ide preko ovog njihovog downloadera

Idi bre, povezali su sto vise stvari sa serverima samo zbog piraterije. Singleplayer je mogao da se igra i offline.

Stvarno bi bila fora da danima posle 15-og ljudi koji su kupili igru ne mogu da se konektuju.

Znaci, muce se serveri.
Jedva sam upao, i to nece ni heroja da pokaze a Start Game kaze timeout.
A pre toga
Kod:
There is temporary outrage of the Battle.net service. Please try again later.(Error 75)

Dok ameri ne legnu da spavaju nema nist od ovoga, osim ako kojim slucajem nema EU beta servera.

A i wooping 58k igraca , prikazuje na Public game.

Poslednja izmena:
Hah, a sad "you have been disconnected from battle.net service", ok bar poruke postaju sve raznovrstnije :)

hmmm p2p mi je u launcheru iskljucen ......

Kao sto neko rece, malo sutra cemo mi ovo igrati 15og. Masala kad je doslo vreme da ne mozes da se ulogujes u nesto sto si ti platio i zelis da igras u single player modu.

Problem je sto samo americki serveri rade a ceo svet je nagrnuo na njih.

Svakako da će biti problema u početku, kao što i svi mmo-ovi imaju problema u prvih 10-tak dana.

Vrh Dno