Jutros mi je broj prebačen, iz mt:s postpejda, na Telenor pripejd. Registrovao sam se na portal "Moj Telenor". U delu gde su podaci o broju, piše da je tarifa "Tarifni paket 104". Zna li neko o čemu se radi? Jel to neka specijalna tarifa koja se dobija prenošenjem broja?
Inače, kad idem na *111#, čini mi se da ima nekih ponuda iz Telenor postpejda. Tipa "Omiljeni broj" za 290 din. Tako je na postpejdu, a na pripejdu je drugačije. Takođe, kad odem na dodatak "Dodaj SMS", nudi mi "neograničeni sms" za 190 din, opet kao kod postpejda, a ne kao kod pripejda 50 sms za 50 i nešto dinara, 200 za 170 i nešto...
Ne može još uvek. Ali najbolje je da nam pošaljete zvaničan upit u korisnički centar na [email protected] da još jednom proverimo i da vidimo sa kolegama da li bar možemo da najavimo kad bi mogli da dobijemo naznaku kad će to biti moguće. Navedite i br. telefona. Pozdrav
Kako je cudno kada na Telenorovom portalu vidis ulogovanog korisnika kojem broj pocinje sa 064... 😛
To ce biti pisijada od izraza lica radnika u trafikama 😀😀😀A zamisli kad uplaćujem dopunu, kako će biti 😀
"Može li dopuna za Telenor"
"Može"
"064..."
"To je za mts"
"Ne. To je za Telenor. Broj je prenet iz mts-a"
:trust:
Baš ću danas ili sutra da "isprobam". 😀
ali se zato nepotroseni MB "brzog" interneta ne prenose u naredni mesec.
Prenesi Plus je bolji paket od novog Prenesi i surfuj, simbolično niža cena + prenose se megabajti. To što je internet "neograničen" je nebuloza!
Kako kome. Meni iskreno ovaj novi više odgovara. Na dosta mesta gde boravim imam wireless, net iz paketa trošim možda pola, možda ni toliko. I opet, više mi odgovara da i ako se "zaboravim" da uletim u manju brzinu, nego da uletim u veliku cifru. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari