Isto kod mene. Znaci do njih je.
Sta koristite za periodicno sinhronizovanje emaila itd.? (povremeno konektovanje na wifi, data)
[edit]
Fancy widget koliko vidim nema hourly forecast, ili ja barem ne vidim u opisu.
[/edit]
@joker
Hvala na preporuci! Prekopah market da nadjem makar i aplikaciju koja ima hourly forecast (a da nije the weather channel jer se na nju -bar u komentarima - ljudi zale).
Aplikacija je odlicna, ali najveci widget daje forecast za narednih par dana a ne narednih par satiKoristicu ovo jer je svakako bolje od fabrickih widgeta, ali ako neko zna za widget sa hourly forecast-om neka preporuci
![]()
Ovo je tesko orudje.Tasker (guglaj Tasker apk). Mozes bukvalno svaku funkciju u telefonu da isprogramiras da ti se ukljucuje/iskljucuje kada hoces. Ja se trenutno dosta zamajavam njime, ide malo teze ali vredi. Podesio sam da mi se WiFi ukljucuje na svaka dva sata po 5 minuta kada sam blizu kuce, zatim kada ukljucim Operu da mi se ekran ne iskljucuje automatski i da svakog dana od 01-07h udje u aeroplan mod.
Đilkoš, kako su stavi vreme i datum na sredinu notification bara? Da li postoji aplikacija za to ili ti je to deo neke teme ili roma?
Aha, ok. Nisam još spreman da stavljam romove
Ali hteo bih da stavim neku novu temu, pošto sam video baš dosta lepih. Zanima ne da li mogu da se stavljaju na stock ili opet mora da bude neki rom? I šta se desi npr kada ta tema menja izgled gmail aplikacijs, a izađe nova verzija gmaila? Da li moram da čekam da neko apdejtuje celu temu (u koju će da uključi novu verziju gmaila) ili će sama aplikacija normalno da se apdejtuje i da izgleda u skladu da temom?
Jel se jos nekom tripuje Opera mini? Izloguje me sa bencha cesto, nece 3 puta da prihvati login, ucita mi one 24 sata, blic telenor bookmarkse iako sam ih obrisao itd..
VLC???Sad mi treba nesto za remote streaming, da na fonu gledam/slusam multimediju sa desktopa a da nije gmote?
Trazio sam po temi ali nisam nasao, verovatno mi bode oci ali ne vidim.
Fala
Ахахахаха, извалите ово:
https://play.google.com/store/apps/details?id=seka.aleksic.presentacion.android
sgs2 via tt2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari