@tehn1ka
Super kad si rešio problem, makar za sada, sa novijim drajverima bi samo trebalo da bude bolje. Kasno sam video da si ubacio još jedan post. I da, lol, neću da se naljutim ni pod razno, nisam ja u tom fazonu

Udri 3d markove, živo me interesuje kako radi taj 3820. Sad sam pogledao nešto po netu, kaže ovako:
The Sapphire HD 6950 comes from the factory with a GPU frequency of 800MHz, a memory frequency of 1250MHz, and a GPU voltage of 1.1.
Namesti manuelno tako, pa da vidimo da li će da prođe. I napiši kolika je temperatura karte, i to znači dosta.
E sad ovaj vantage. Karta nije klokovana, to je fabrička varijanta Asusa i to
ova.
GPU-Z kaže 742.5 MHz za core clock, 950 za memoriju. Inače ne klokujem, nemam potrebe, odigram tek tu i tamo ponešto, skroz kežual gejming, a i ovo malo što sam se igrao je radilo ok, nisam se žalio da mi nešto seca (Batman AA i AC, BF3 sam probao kampanju, Crysis 2 sam takođe prešao par misija, i da, da ne zaboravim, GTA IV je radio OK u 1920*1080).
Ajde sledeći put, kad imam malo više vremena, pogasiću C1 i EIST pa ćemo da vidimo rezultate. Ako vas zanimaju još neki rezultati, javite slobodno da probamo.