@Stevs:
Koliko si udaljen od wifi routera i koliki je nivo signala na ipad1 i ipad3? Po Apple forumu su se zalili da je iPad3 duplo slabiji od iPad2 sto se wifi dometa tice. Mrzi me sada da trazim, ali covek na Apple forumu se zalio da mu prekida wifi vezi kada je udaljen svega par metara od routera. Kazu i da se to desava sa routerima koji imaju dve antene.
Ja bas mislio da jedan od objektivnijih na forumunema covek dovoljno objektivnosti u sebi.
Stevs, koliko te okvirno izasao?
Bas me zanima kako bi se to ponistilo? Ako uredjaj radi bolje od drugih sa manje megaherca i megabajta, onda ne vidim razlog zasto bi se iko bavio time jer realno za korisnika nisu te brojke bitne.Apple je mnogo radio na tome da proizvod ne bude samo skup megaherca i megabajta. Jedna "objektivna" analiza, u stvari, ponistila bi sav njihov trud.
Au, bas fina cena.iPad 4G 16Gb oko 530€ ako sam dobro preračunao![]()
Bas me zanima kako bi se to ponistilo? Ako uredjaj radi bolje od drugih sa manje megaherca i megabajta, onda ne vidim razlog zasto bi se iko bavio time jer realno za korisnika nisu te brojke bitne. Ja sam gore postavio link gde je prikazana razlika izmedju iPad aplikacija i onih na Androidu. To je po meni prva stvar na kojoj treba obratiti paznju, kvalitet i izbor aplikacija, pa tek posle toga dolazi stabilnost i pouzdanost samog iOS-a, pa tek onda hardver; retina, grafika, baterija, dizajn i kvalitet izrade... sve je to bolje na iPad-u
wifi može da se nađe 500-550
Ima i to upravo sada.Nema po toj ceni nigde.
4G ili wifi ?
Nov za 500 trenutno nema, ali ima jedan 3 dana korišćen, a jedan nov za 520.A gde ima za 500? Moze na PM, bas me zanima, mozda bih kupio. Posto su sve sanse da gledamo iste oglase, jako je malo trziste, pretpostavljam da se radi o jednom jedinom oglasu za koriscen uredjaj. Dezinformacije su da ima za 500e nov, neotpakovan. Nebitno, da ne idemo u offtopic...
WiFi!
pa kako 4G kad je on skuplji za ~130e.!
500e. za 16GB WiFi je cak i manja nego kad bi ga kupili na zapadu (bez povracaja poreza).
@padawan ima za 500e![]()
Kako je mogao da plati 16GB 4G 530 evra, kada je zvanična cena na Apple sajtu, recimo u Nemačkoj 599 evra? Jedino da ga je iz Amerike doneo, tako bi koštao 629 dolara ili 463 evra, opet se ne uklapa.
edit:
U Švajcarskoj je 16GB 4G 546 evra. Al su šarene cene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari