Šta je novo?

Assassin's Creed 3

i6RHU.jpg

2JlyD.jpg

nx8Zb.jpg

AmhWa.jpg

suKb8.jpg

LcmMj.jpg

Na zalost, sto se vise AS odmice od prvog dela to je sve gori, u prvom delu si zaista morao da skaces, dok si kasnije mogao da drzis skok i on je skakao po automatizmu, kad zatreba, sto je retardirano, drugo ogromna mana je sto je ukinut small blade, koji vise nije moguce koristiti u borbi, a njega sam u prvom AS najvise koristio, jer je izuzetno brz i odlican kada ste okruzeni protivnikom, trece isto tako bitno sto je nacin borbe "izretardiran", manje kombo poteza, borba je predvidiva i gotovo da vise i ne moras da imas neku taktiku, secam se ranije je bilo mnogo zanimljivije, pa sam stalno jurio strazare da se borimo jer je bilo toliko razmicitih poteza, koje kada lepo uskladis daju mnogo bolji smek borbi... Proklete konzole i njihovo idijotsko upravljanje.

Na zalost, sto se vise AS odmice od prvog dela to je sve gori, u prvom delu si zaista morao da skaces, dok si kasnije mogao da drzis skok i on je skakao po automatizmu, kad zatreba, sto je retardirano, drugo ogromna mana je sto je ukinut small blade, koji vise nije moguce koristiti u borbi, a njega sam u prvom AS najvise koristio, jer je izuzetno brz i odlican kada ste okruzeni protivnikom, trece isto tako bitno sto je nacin borbe "izretardiran", manje kombo poteza, borba je predvidiva i gotovo da vise i ne moras da imas neku taktiku, secam se ranije je bilo mnogo zanimljivije, pa sam stalno jurio strazare da se borimo jer je bilo toliko razmicitih poteza, koje kada lepo uskladis daju mnogo bolji smek borbi... Proklete konzole i njihovo idijotsko upravljanje.

Mislim da nisi jedini koji se zali na ovo i da su saslusali kritike i da sada menjaju. Cini mi se da je bilo price da se combat system menja komplet, odnosno radi od pocetka.

E sad, da li su trebali malo izmijeniti asasinov izgled, mislim da da jer šetanje u onoj kukuljici, za razliku od srednjeg vijeka i renesanse, nije baš bilo svakodnevno, da ne kažem normalno, u 18. v. Možda da ima neki kaput, onako teški sa podignutom kragnom i neki trorogi šešir bi bilo bolje.

Meni se ne sviđa ni u jednom delu njegov kostim, jer je sav šaren sa fensi šavovima, kao da je neki super heroj i nikako ni u kom okruženju ne bi mogao da se uklopi u okolinu. Više bih voleo da je u nekim ritama i da glumi npr nekog prosjaka, treba se uklopiti u okolinu, a on štrči u svakom delu kao da je iz cirkusa izašao ili da je neki moćni rendžer... spaziš ga na kilometar... a da i ne pominjem što mu je tomahavk u obliku logoa assassina, totalni bulšit, to mi najviše smeta u serijalu, što su izbrendirali assassine do bola.

Nadam se da će napraviti neki značajniji pomak u trećem delu...

Ovaj trejler deluje zanimljivo najviše zbog toga što mi se čini da je ceo prerenderovan endžin, što bi trebalo da donese solidan boljitak po pitanju prezentacije.

Koliko god da su stvari dodali u kasnijim delovima radi raznovrsnosti i što su uveli zanimljive novine, meni je kec nekako ipak najbolji, jer nije bilo nepotrebnih stvari koje su me ometale da se fokusiram na metu, nekako sam više imao doživljaj planiranja i koncentrisanja isključivo na ubijanje mete, dok su ostali delovi, iako bogatiji sadržajem, nepotrebno uprostili stvari koje nisu trebali i isto tako zakomplikovali stvari koje nisu trebali. Mada je prvi AC nekako bio skroz revolucionaran pa možda i to doprinosi mišljenju da je najbolji deo u serijalu.

Nisam odigrao revelations još, pa ne bih njega da komentarišem, ali se nadam da će trojka ipak doneti neki značajniji pomak u serijalu ili bi franšiza mogla lagano da prsne... Ako izvedu kako treba sve ono o čemu je pričao onaj lik iz drugog klipa, biće super. Voleo bih i da vidim neki sneak button i da je ai osetljiviji na kretanje igrača i zvuk kao u metrou 2033, mada čisto sumnjam...

Poslednja izmena:

Pravi nastavak kao AC I -> AC II , ovo ostalo su bili samo expansion packovi.

Tipujem Januar ili Februar 2013.

Zar ne bi trebalo ranije, pre kraja sveta? :d

Odgledah nekoliko puta ovo sa gametrailers-a i nemam reči. Jedino što me je smorilo je to što se ovaj lik toliko iskenjao, a nije pustio vodu, tj nisu prikazali ni sekund od gameplay-ja sa tog demoa kog su krckali tri čuke. Mada ako je ono što smo videli do sada malo prerenderovan endžin i ako sve bude kako je ovaj lik ispričao, onda nema greške... Svakako lepo zvuči... Jedva čekam da vidim prvi actual gameplay video...

Ne moze on da pusti to kada nisu dobili snimke nego su im dali samo da odgledaju pa da dizu hajp.

Ma znam, nego samo je pitanje koliko ćemo morati da čekamo dok se ne smiluju da nam daju malo gejmpleja... da vidimo da li su i koliko plaćeni za sve što su rekli ili je demo stvarno ostavio takav utisak na njih...

Evo i celog trejlera...

[YOUTUBE]EiVJG_mrtFo[/YOUTUBE]

Ma tako je, pokazi im sta je home of the brave and land of the free...

Koliko mi se i svidja ova nova igra toliko mi se nekako i gadi cela patriotska ideja ove igre, a pogotovo izgled i njegov dizajn koji je stvaaarno neprimetan za to doba...

Ma tako je, pokazi im sta je home of the brave and land of the free...

Koliko mi se i svidja ova nova igra toliko mi se nekako i gadi cela patriotska ideja ove igre, a pogotovo izgled i njegov dizajn koji je stvaaarno neprimetan za to doba...

+1

Mislim da nece biti toliko patriotizma. Do sada su uspesno uspevali da izbegnu celu tu pricu. Ne samo o amerima, kojih do sada i nije bilo, vec uopste o tome sta je dobro a sta lose. Sama cinjecica da su templari "negativci" govori o tome.
Iz intervjua koje smo videli, mozemo saznati da cemo imati neku vrstu izbora saveznika. I recenica u ovom trejleru gde kaze da ni sam ne zna sta zeli me navodi na to da cemo mi izabrati po nasoj volji. Mozda cak i neki alternativni krajevi.
Licno se nadam da ce veliki istorijski dogadjaji biti ostavljeni po strani samo kao delic prave slike i politicke igre templara. Smislili su skoro nov univerzum pa nema potrebe da se sada okrecu cinjenicama i da naprave istorijsku igru. ovo bi trebala da bude kulminacija svega sto smo videli i potrebno je uraditi toliko toga da i nema bas vremena za pokretanje novih prica.

The future of our land depends on those who are truly brave... (and ofc an American flag) fucking pussies...
iako cu ocigledno uzivati u igri kao i u svim delovima do sada .... prica mi se ne svidja al ni malo...

Meni ovaj trejler izgleda do yaya. I urbane i ruralne sredine, svašta novo su ubacili. Pogotovo mi se sviđa kad skoči na onu ciradu i op u sobicu pravo, pa izleće na drugu stranu zgrade...

A to za patriotizam i ostalu patetiku, to je neminovno i uopšte me ne tangira, samo ignorišem takve stvari i uživam u hasan seckati momentima, a kad čujem takve bljuvotine, pravim se da ih nisam čuo... :p Inače se samo džabe nerviram...
U maltene svakoj igri ima takvih momenata manje-više i to je danas maltene neizbežno u komercijalnim naslovima, tako da to samo treba da prihvatimo-ignorišemo-whatever i uživamo u onome što valja u samoj igri.

Ja lično, ako priča počinje da smara itd, samo preskačem cinematike i cepam igru dok mi ne dosadi pa je pređem ili onako na brzinu ili joj kažem zdravo i uzmem nešto drugo da igram.
Recimo, igram sad L.A. Noire i toliko ima stvari koje me nerviraju, ali je ipak dobra i veoma inovativna, koju ću da završim uprkos svim tim nervirajućim sitnicama.

A kapiram da će ovaj nastavak AC franšize možda biti i najbolji što se tiče gejmpleja, samo je pitanje kako će da zaokruže celu priču... i da li će je zaokružiti uopšte...

***, ovo se samo igra!

ne znam za vas, ali meni grafika u ovoj igri deluje blago katastrofalno....efekata bez, kao da je u pitanju engine iz 2005.

Nazad
Vrh Dno