Hardverski taster je efikasnije kada je tih nekoliko funkcija u pitanju. Much "snappier" upotreba - klik, vraćaš se na home screen, dupli klik - multitasking. 4 finger swipe levo ili desno - opet multitasking. Brže i bolje radi. A to nije samo po mom ukusu, već po ukusu najvećeg broja prosečnih korisnika. Napredni korisnici, recimo, koriste aplikacije u recording studiju (Muzzy mi je pričao o tome), Luc1fer sa foruma takođe za ljude koji rade video produkciju, a kada smo imali Dealers Day, ljudi iz agencije koji su radili produkciju zvuka i osvetljenja imali su app na kome su sva svetla i zvuk mogli da kontrolišu iz publike, putem wifi-ja, na iPad-u. Nije to fenseraj, nego realan benefit - mogao je da čuje i vidi to sve iz očiju posetlilaca, a ne sa strane, što je bitno. I čovek meni priča šta je to što nedostaje Androidu - takve aplikacije. Proizvođači te opreme je nikad nisu izbacili za Android. Samo za Windows, Mac i iOS. I to je free app (jer već imaš njihov hardver). A to sam samo ja - niti imam prijatelje iz drugih industrija, ni iz medicine, ni iz edukacije... Prosto i jednostavno, aplikacije, njihov UI i podrška za iste. Džaba je što neki Android uređaj na papiru ima više mogućnosti... To nikako da skapirate i prepirete se bez ikakve potrebe, jer ja ne iznosim moje mišljenje, nego realno stanje stvari...