Zaboravi. U mom komšiluku je čovek uhvatio lopova na delu, zvizno mu šamar i isterao napolje. Lopov (ali, ne on nije lopov dok ne iznese iz kuće) ga prijavio policiji za tuču. Komšija umalo nije završio u zatvoru.
Na Telenoru kasni info jedno 5 minuta pa ne znam da li su informacije iz onog trenutka kada su zatrazene ili kada stize SMS?
Ali kako to može da se zna, bus može da uleti u gužvu i... piši probaplo za minutažu? Nije to metro ili nezavisni šinski sistem, gde nema šta da se ispreči.već za koliko minuta stiže na tu stanicu.
Opa! 🙁 To zaista ne bi trebalo da se desava. Jesi proverio u online listingu na portalu? Kako se vodi naplata?Meni je u pokusaju da saznam kada dolazi sledeci bus na jednoj stanici dosla informacija da za trazeno stajaliste nema podataka i skinuli su mi 25din (na telenoru sam). Jos sam negde na netu procitao da je jedan lik uradio experiment; uzeo je postpaid telenor i prepaid, i sa postpaida mu je skinuto 100 dinara, a sa prepaida nista!
Ali kako to može da se zna, bus može da uleti u gužvu i... piši probaplo za minutažu? Nije to metro ili nezavisni šinski sistem, gde nema šta da se ispreči.
Meni ne skida ništa na postpaidu (koristim busplus aplikaciju), ali iritira ovo sa nepostojanjem podataka. U opštini Surčin uopšte ne radi, osim u samom Surčinu.Meni je u pokusaju da saznam kada dolazi sledeci bus na jednoj stanici dosla informacija da za trazeno stajaliste nema podataka i skinuli su mi 25din (na telenoru sam). Jos sam negde na netu procitao da je jedan lik uradio experiment; uzeo je postpaid telenor i prepaid, i sa postpaida mu je skinuto 100 dinara, a sa prepaida nista!
Zato što ga lopov nije tužio, inače bi komšiji preselo batinanje. Nije smeo ni da ga pipne, osim u slučaju da je lopov hteo da pobegne pa ga on uhvatio ili preduzeo neku drugu odgovarajuću radnju. Takođe i policajci su u ovom slučaju prekršili zakon jer nisu sprečili batinanje i isto zaveli u zapisnik. Ali to nije ovde tema 😉Interesantno. U mom komšiluku čovek uhvatio lopova u svom stanu i uništio ga od batina. Klinac bukvalno nije mogao da stoji, sav je bio otečen, modar i krvav. Čak je malo falilo da ga baci s terase na prvom spratu pred pandurima. Uglavnom, nije odgovarao ni prekršajno.
Za ovo što si ti ispričao, naravno da nije bio ni blizu zatvoru.
Hvala! 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari