kakoonobese
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2006
- Poena
- 330
Možda je tako ako se telefon reklamira Telenoru. Ja sam ga odneo direktno u Mobis (MESC) i dovoljan je bio garantni list.
Imam curu koja je isto na Telenor-u kao i ja, i dosta dugo vremena provodimo pricajuci (oboje pripejd), pa me interesuje, koji paket, promocija ili sta vec drugo ce mi omoguciti da na sto jeftiniji nacin sa njom razgovaram, vidim da postoji omiljeni broj, medjutim naplacuje se oko 6din uspostava veze i dinar svaki minut.. Ima li sta bolje??
Hvala unapred na odgovorima!
Koliko znam ne naplacuju se minuti uopste u pozivima ka omiljenom broju. Ja ih imam 2 i nista mi se ne skida bez obzira koliko pricao, a za uspostavu veze vec ne znam...
"Za samo 116,82 dinara mesečno možete da razgovarate sa omiljenom osobom po ceni od 1,18 dinara po minuti! Telenor dodatak Dodaj omiljeni broj namenjen je svim pripejd korisnicima, bez obzira na tarifni profil koji koriste.
Uspostavljanje veze se naplaćuje 3,422 dinara.
Sve cene prikazane su sa uračunatim PDV-om."
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/Dodaj-Omiljeni-broj/
Nego, sta se desilo sa onom pricom da ce Telenor imati nove pakete u martu? Kao trebali da dodaju minute ka svim mrezama za prenesi i surfuj a smanje malo na porukama i mozda megabajtima. Ima li neko info?![]()
Pa da, otišao evro, sada će da doaju neki minut, i pretplatica 50-100 dinara gore....
Meni odlicno odgovara prenesi i surfuj 500, cak mi zafali poruka mozda ponekad... Sve u svemu drago mi je sto sam ga uzeo dok je u ponudi jer se 99% uklapam u isti![]()
Rece mi drug koji radi u telenoru da ce menjati pakete, sad ne znam bas tacno kada... Prvo menjaju internet pakete, posle toga ocekujte i ove ostale...
Interent > Postpaid surfuj više
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...Postpaid-Internet/SURFUJ-VISE-tarifni-paketi/
Povećali su pristupne brzine (gde mreža omogućava) i paket 10GB je skuplji 100 dinara. Paketi ispod 1290 dianra više ne postoje.
Kako? I dalje postoje oni Surfuj paket - ovo su dodatni Surfuj Vise paketi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari