Šta je novo?

Diablo 3

Jay Wilson:

"We think you’re going to love Diablo III when it’s released, and speaking of release plans, you can seriously expect a launch-date announcement from us in the near future. See, I didn’t say “soon,” so I’m not taunting you. ;) You’ll know as soon as I know for sure the exact date."

Jay Wilson:

"We think you’re going to love Diablo III when it’s released, and speaking of release plans, you can seriously expect a launch-date announcement from us in the near future. See, I didn’t say “soon,” so I’m not taunting you. ;) You’ll know as soon as I know for sure the exact date."

Upravo sam hteo i ja da okacimovu vest. Ajde valjda i sami vide da su preterali, pa sad zure da izdaju igru.

kada je tolika fama oko objave datuma kada ce se saznati datum izlaska igre... *****izam

ja bi stavio datum 31.12.2016 i onda svi znaju kad ce bi dostupna svima xD

90% cu dobiti ponudu za digitalne kopije po cijeni od 35e ili cak manje-pa javljam.

OMG

moj EU battle.net je dobio Betu.

random amerikanac sa kojim sam trgovao pre nekoliko nedelja mi je rekao da mu drug radi u Blizzardu i da moze da mi stavi email adresu na friends & family listu, ja mu dao bezveze, iako sam bio skoro siguran da je lovacka prica.

Veceras udjem bezveze, reko' nisam ulazio dugo da vidim authenticator jel radi i dalje, kad pogledam : http://i42.tinypic.com/30w5aoo.jpg

nije mi stigao nikakav mejl nista, ocigledno je da lik stvarno nije izmisljao , jer samo odabranima iz grupe "friends & family" tako prikace betu bez ikakvog obavestenja.

Podsecam, prvi beta nalog koji sam nabavio pocetkom januara je US , i nabavio sam ga u trejdu, dakle nisam bio srecnik da dobijem kao sad.

Za ovo sad i dalje ne verujem o.0

(Sad planirajte vise igranja Bete i neki CO-OP uskoro )

Poslednja izmena:
Kako te je krenulo, do kraja bete imaces i treci nalog sa diablom. :D

:)
Potrudicu se sad svima jos vise da izadjem u susret, da svi odigraju :)
Sad za vikend konacno odmaram od posla , tako da ocekujem ovih nekoliko veterana da obrnu jedan run sa mnom :p

Ehhh you lucky.... ja bi menjao bilo koju sada popularniju betu (mada cak bi morao i 2) za diablo 3 betu... ali kad nemam nista.

Da li bi neko pozajmio d3 na par sati da probam :) ? . Ispade svi probase betu osim mene :)) ? . Ako ima neka dobra dusa koja bi podelila bilo bi super

Jedno pitanje posto nisam u toku. Da li moze da se naruci online preorder i koliko kosta. Pozdrav

Jedno pitanje posto nisam u toku. Da li moze da se naruci online preorder i koliko kosta. Pozdrav

Moze. Oko 40e. Pogledaj zavvi, shopto (kutija, stize ti na dan izlaska igre itd.), a ako zelis digital dl umesto kutije prelistaj par strana prodaje clan sa foruma.

I ja bi probao D3 ako moze :), na jedan dan. Kosti na stolici sam ostavio za D2, a D3 cekam kao da treba dete da mi se rodi :)

Kolko vidim poceli su da se pojavljuju CE preorderi, i krecu se oko 69 funti... Elem postoji i kod nas pre order koji je oko 90e sto i nije neka razlika, stim sto kolko kontam, ako se pre orderuje sa strane postoji dobra sansa da na carini lupe neki porez obzirom kolko sam informisan, roba preko 70e se carini, tako da vrlo lako moze tih 70 funti da izadje na 80 ili kolko vec iznosi carina... Sto u principu dovodi do zakljucka da pre order kod nas dodje opet tu negde... Ima li neko neku ideju? :D

Kolko vidim poceli su da se pojavljuju CE preorderi, i krecu se oko 69 funti... Elem postoji i kod nas pre order koji je oko 90e sto i nije neka razlika, stim sto kolko kontam, ako se pre orderuje sa strane postoji dobra sansa da na carini lupe neki porez obzirom kolko sam informisan, roba preko 70e se carini, tako da vrlo lako moze tih 70 funti da izadje na 80 ili kolko vec iznosi carina... Sto u principu dovodi do zakljucka da pre order kod nas dodje opet tu negde... Ima li neko neku ideju? :D

Sto se tice carine kod nas sve je u rukama carinika koji pregleda robu, on na licu mesta na osnovu vrednosti i velicine paketa odlucuje o carinskom potupku (normalno bitno je i koja roba je u pitanju).
Nadam se da kad budu objavili datum izlaska igre i da ce cene za preorder kod nas biti povoljnije. Ovo sto su sad ponudili podlezno je promenama.

Pa opet kad sednem i razmislim, cena od 70funti bas i nije best baj, pritom postoji potencijalni rizik, da carinici odluce da je paket preko dozvoljene vrednosti paketa koja se ne carini, sto znaci da je kocka, i da paket eventualno moze biti vise od tih 70funti, sto onda dovodi u pitanje odluku, da li raditi pre order kod nas koji je 90e, koji je vise kao rezervacija i da u slucaju vece cene moze da se odustane, sto znaci cena 90e ili 70funti(9k din) + rizik da tih 70funti poraste i eventualno izadje preko ovih domacih 90e :D kakva matematika a? :D
bottomline 90e kod nas VS 81e (+rizik da bude uvecana suma za x evra), dovodi me do nekog okvirnog zakljucka da ipak mozda terba sve to regulisati kod nas :D ona varijanta od 11k je preterana al ova od 90e je vise bliza ovoj uvoznoj, bez eventualne carine :D haha al sam zakomplikovao :D

ja ne savetujem preorder kod nas ako zelite da igrate od prvog dana jer su tako ljudi cekali i WoW ekspanziju i onda izvisili jer se nekom retardiranom cariniku svidelo da "carini" robu 5 dana ....

Hahaha, gde si našao kod nas za 90 € ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

AKo smo čekali 12 godina, možemo i 5 dana :)

Meni nikakav problem ne bi bilo da cekam 5 dana ako ce cena kod nas za CE da bude 9k dinara.

Dajte steamove da vas pododajem koga nemam da se dogovaramo za CO-OP runove u beti, ne mogu da odgovaram vise na PM na forumu vezano za betu, pogubim se totalno ko me kad pita da igra..

Poslednja izmena:
@smarac i ja sam bio u istom fazonu, al sad opet kad pomislim 70 funti, postoji podobra sansa da lupe carinu neku i da me izadje na kraju skuplje nego kod nas...
@shobot pa ovi nasi oficijalni blizz dileri http://store.blizzard.rs/products/Diablo-III-Collector's-Edition.html :D izadje 91e kolko sam gledao danasnji kurs... ne primaju uplate, samo rezervacije jer ne znaju ni oni pravu cenu jos, al opet je jeftinije od onih od 11k :D tako da videcemo jos... raspitujem se kod glavnih tamo u vezi detalja, tipa kad stize i kad ce znaci konacnu cenu, tj u principu ce nzati kad se pojavi ili riliz dejt ili zvanicna blizzova cena tako da videcemo...

@smarac i ja sam bio u istom fazonu, al sad opet kad pomislim 70 funti, postoji podobra sansa da lupe carinu neku i da me izadje na kraju skuplje nego kod nas...
@shobot pa ovi nasi oficijalni blizz dileri http://store.blizzard.rs/products/Diablo-III-Collector's-Edition.html :D izadje 91e kolko sam gledao danasnji kurs... ne primaju uplate, samo rezervacije jer ne znaju ni oni pravu cenu jos, al opet je jeftinije od onih od 11k :D tako da videcemo jos... raspitujem se kod glavnih tamo u vezi detalja, tipa kad stize i kad ce znaci konacnu cenu, tj u principu ce nzati kad se pojavi ili riliz dejt ili zvanicna blizzova cena tako da videcemo...

Official Blizzard Fansite, ne diler ;)

Sto se tice pre ordera kod nas, istina je da se jos ne zna prava cena Diablo 3 standard i CE edition. Medjutim gledamo na to da ce biti standard 5999 din, uvek je i bilo tako do sada. Za Collector to je diskutabilno pitanje.

Mnogi ce po mom misljenju ici ka digitalnoj verziji jer ce da kazu ok 45 evra jeftinije mu je (a dodje na 5000+ din zbog kursa evra). Ko ide ka tome da uzima CE iz inostranstva neka razmislja o kursu evra obzirom da je kupovni 110+ din + carina.

Inace http://www.diablo.rs prve nedelje marta deli beta slotove :)

mitrovicu pisao sam ti na forumu u temi d3 ce pa aj idi tamo da mi odgovoris :p

Official Blizzard Fansite, ne diler ;)

Sto se tice pre ordera kod nas, istina je da se jos ne zna prava cena Diablo 3 standard i CE edition. Medjutim gledamo na to da ce biti standard 5999 din, uvek je i bilo tako do sada. Za Collector to je diskutabilno pitanje.

Mnogi ce po mom misljenju ici ka digitalnoj verziji jer ce da kazu ok 45 evra jeftinije mu je (a dodje na 5000+ din zbog kursa evra). Ko ide ka tome da uzima CE iz inostranstva neka razmislja o kursu evra obzirom da je kupovni 110+ din + carina.

Inace http://www.diablo.rs prve nedelje marta deli beta slotove :)

ok ajde daj neki info gde kako se prijavis da dobijes inv?

Vrh Dno