Šta je novo?

Battlefield 3

8gb :)

Ne mora da znaci da je 8GB optimum, verovatno bi odlicno radilo i sa 6GB, ali je cinjenica da se igra sa 4GB muci.

Sent from my HTC Wildfire

I to se muci masina lepo sa 4gb...Bukvalno prodisala masina sa 8gb na win7 x64...

Meni fino radi sa 6GB.

pa to, moguce je da joj treba samo vise od 4 gb... mozda bi i sa pet lepo radila :)
i meni je zivnuo komp posle upgradea rama...

Meni sljaka sasvim do jaja i sa 4 gb...

igra mnogo brze ucitava sa 8gb...Pre mi je trebalo 2-3minuta da ucita mapu,sada za nekih 30 sekundi...

Nemam tih problema, stare ucitava za to vreme, b2k mozda i za nijansu brze...
Jel samo zato vredi taj upgrade rama, zbog ucitavanja mapa ?? :zgran:

nije samo zbog ucitavanja mapa... ako pogledas koju stranu unazad videces da su se ljudi, ukljucujuci i mene, zalili da im kompjuter baguje kad se izadje na alt tab iz igre, ili uopste kad zavrsis igru... windows usporava, laguje... e pa, i ti simptomi su nestali sa 8 gb rama... a srecom ram je zaista jeftin sada... a nesto mi se cini i da mi je stabilniji fps... stavio sam sve na high, teksture na ultra i sasvim lepo radi...

moj mukotrpni seagate nije mogao pola minuta posle izlaska iz igre da se oporavi,a da ne pricam od Alt+tab funkciji,pravo mucenje...Sada sve odjednom,bez ikakvog gusenja...

I dont have that kind of problemos :) Zato me i zacudilo zadnjih par postova oko rama.

mozda koristis 32bit-a win pa zato...

Meni sa 4gb igra leti, izlazi odmah, ulzaim u igru posle 10sec, alt+tab reaguje u micro sekundi.
Doduse BF3 je instaliran na SSD, dok je pre bio na HDD bas se sporo ulazilo u mapu, ali sa alt+tab nikad nisam imao problem.
Uzecu uskoro jos 8gb memorije pa cu videti dal i ma jos nekog poboljsanja.

^ 80% gameplay promena mi se ni malo ne dopadaju, jer gotovo sve doprinose jos brzem, aka CoD tempu.

Ma najbitnije je to sto ce dzip imati sirenu, glupe stvari kao sto je nepostojeci hitbox prilikom animacije skoka mogu da se ostave za leto. Ispravke za vozila mi deluju manje vise ok, konacno da srede avione, u zadnje vreme su se toliko osilili da nakon sto skinu sve helije, avione i tenkove u roku od 2 min pocnu da dele i headshotove pesadiji.

Sa ovoliko ispravki samo je pitanje sta ce drugo shebxxxxti :d

Kad' ovo izlazi ..to je pitanje, ili sam ja preskocio.

8GB i SSD :)

^^^
kombinacija koja ne moze da omane...

Gde je 12 tu je 16..

A zamislite jos i neku agp grafu, pa to bi bila fantazija ;)

meni kad izadje iz igre,nema nikakvo usporenje,odmah radi sve.
tako nije moglo kad sam imao 2gb
sa ovim promenama,ima 100% da zeznu igru da ne moze da se upali

Poslednja izmena:
Memorija se prodaje za kesu čipsa, tako da ne vidim neki problem. 8gb se može naći za 33 evra....

Ja promenio mojih 4x2GB jer su po dve uparene bile i sad imam isto 4x2gb al ista serija, a, da imam i SSD 64GB najobičniji al znači mnogo :D

Nazad
Vrh Dno