Šta je novo?

Windows 8

ja na desktopu imam tačno nula ikonica

šta će mi pinovi, šta će mi dokovi, šta će mi pun desktop ikona, šta će mi bilo šta? o čemu mi ovde pričamo? produktivnost ili fenseraj? produktivnost- PREČICE x) kombinacija tastera na tastaturi pokreće odeđeni program. ctrl + shift + alt + slovo. kombinacija kolko voliš. dok ti klikneš na dok, pin, prečicu, ja sam već pokrenuo 4 programa (pod uslovom da imam ssd, a nemam :/ )

za tebe je QuickSilver ako volis produktivnost - Act without doing

www.blacktree.com

Grifin - hvala za link!

Same old bullshiite i trolling ala kovac :)

WINDOWS 8 CONSUMER PREVIEW WILL BE RELEASED TO PUBLIC ON FEBRUARY 29TH.. Microsoft will hold a "Windows 8 Consumer Preview event" on that day in Barcelona, Spain.

link

Poslednja izmena:
ako potraje vejavica i minus, možda ti se želja i ostvari :)

Kako se izlazi iz aplikacija, malo je glupo sa CTRL+ALT+DEL.

Ne sekiraj se.. radiće Java programi.. :). Ne, otkud uopšte ideja da će programi pisani za x86 ili x64 arhitekturu moći da se izvršavaju na ARMu?

Isto se i ja pitah :)

.net programi bi mogli da rade na obe platforme, posto .net exe nije native vec je u nekom "medjujeziku" (CLR). Prilikom pokretanja aplikacije .net framework, prevodi CLR u native. Postojce framework za x86, x64 i ARM.
x86 ili x64 native aplikacije nece moci da rade osim ako se ne izmeni developer alati tako da generisu code za sve platforme, tako dajedan native .exe file u sebi ima x86, x64 i ARM verziju.

Meni licno Metro UI je odvratan, tako da nemam nameru da kupim bilo sta sto koristi Metro.

OT malo: Kako se pravi nesto tipa driver za Android i iOS? WP7/WM nisam gledao jer je maleno trziste za sada pa je nebitno.
Bitnija strana je kako ce raditi nesto tako na WOA.

Jel to za sve nevernike? :d

Nema, ode mu kredibilitet ;)

da li je izasla beta verzija Windows 8, i koliko je stabilna? Kada se pojavio Windows 7 beta koristi sam par tih verzija.

Ne, neke glasine ovih dana govore da ce se beta verzija Windowsa 8 pojaviti 29 februara, ali videcemo koliko je to tacno.

Nazad
Vrh Dno