Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

treba ih zvati na korisnicki servis svaki dan ako treba da vide sta korisnici traze ili *** total kad vec nemoze sbb

da si na SBB-u sad bi morao da juris prenos negde na netu, a ovako na areni gledamo NFL 🙂

Da,na areni je bas los kvalitet slike.
Koliko se otprilike ceka telefon..prijavio sam se pre 7-8 dana i jos uvek nista?

Jel' moze informacija kakav vam je "Film Plus" kanal? Kod mene od pre nekih desetak dana jedan dan radi normalno pa dva dana imam neka seckanja i kocenja svaki cas.

Od juče, nakon prekida signala na Čukarici, nemam digitalnu televiziju preko Kaona, a imam preko tv-a. Ono što mi je čudno je da Kaon prikazuje listu kanala (recimo u epg-u), ali je signal 52%, a quality 0%....
Je l' imao neko sličan problem?

Meni digitalna radi bez problema. Ne koristim Kaon pošto TV ima svoj DVB-C tjuner. Možda je ispad samo kod tebe u zgradi?

Epilog - problem je rešen zamenom Kaona. Inače, jako brzo su reagovali, problem je prijavljen sinoć, a došli su danas pre podne.

da li vam radi RTS Digital?
otkad su prešli na DVB-T2 testiranje, kod mene nema slike.
inače, ne gledam digitalnu preko Kaona, već preko DVB-C tunera na TV-u.

e akoju karticu koristite za gledanje preko DVB-C tunera na TV-u i gde ima da se kupi

ja koristim Smit Conax CAM, vidi na oglasima.

je l' može neko da mi odgovori za RTS Digital?

da li vam radi RTS Digital?
otkad su prešli na DVB-T2 testiranje, kod mene nema slike.
inače, ne gledam digitalnu preko Kaona, već preko DVB-C tunera na TV-u.

pa verovatno da ti tv ne podrzava dvb-t2 signal a mislim da ni jedan operater nije pustio signal

@whatgives Sam sebi si dao odgovor u prethodnom postu, otkada se preslo na DVB-T2 emitovanje, koji je bio jedini izvor Ikomu, oni nemaju signal. Toliko o pripremljenosti jednog od vodecih kabl operatora kod nas. Na SBB i IPTV-u nije bilo prekida, jer ove dve platforme optikom su povezane sa RTS-om.

hvala na odgovoru.
nemam komentar na ovo. :/

pre izvesnog vremena sam im poslao mejl da pitam da li i kada planiraju da uvedu i HD kanale u ponudu, niko mi, naravno, nije odgovorio.

coka1:

Za gledanje kanala iz osnovne ponude ne treba ti nikakva kartica (ako imaš TV sa DVB-C tjunerom), a za gledanje PAY kanala treba ti CONAX modul u koji ubacuješ karticu koju si dobio od IKOM-a... CONAX naručuješ iz inostranstva ili kupuješ na KP (po dvostrukoj ceni).

Poslednja izmena:
coka1:

Za gledanje kanala iz osnovne ponude ne treba ti nikakva kartica (ako imaš TV sa DVB-C tjunerom), a za gledanje PAY kanala treba ti CONAX modul u koji ubacuješ karticu koju si dobio od IKOM-a... CONAX naručuješ iz inostranstva ili kupuješ na KP (po dvostrukoj ceni).

hvala
a kartica jel ima da se kupi i koja jer imam sbb kabovsku pa bih probao nesto

Poslednja izmena:
Kartica nema da se kupi (možda i ima, ali ja nisam čuo - bilo bi dobro da te kartice mogu da se kloniraju).. Da bi gledao PAY kanale trebaće ti originalna kartica iz IKOM-a ili neka vrsta Card Sharinga.

Imam molbu, da li moze neko da mi preporuci gde najeftinije moze da se nabavi doticni Smit Conax CAM (nije problem narucivanje iz inostranstva)...

Hvala...

Imaš ga na e-bay-u (UK i DE) za oko 25€ + PTT

..a imaš ga i na KP za 50 €

Gledah na UK ebay-u i sve nesto 35-40 funti + PTT...

Nego da li mora da bude Smit Conax CAM ili radi jos neki drugi?

i koliko to kosta na kraju sve sa tom cenom, shippingom, nasom postarinom...?

Pa samo cena i shipping, nema dodatnih troškova... 36,59€

Hvala ljudi, pogledacu jos malo ovih dana...

Nije da mi je neka hica, ionako slabo gledam PayTV kanale.

Nisam bio jedno vreme na času...kod IKOMA npr, šta mogu sa tim modulom da gledam od pay kanala, imam flat 3, što će reći i karticu sa ona 2 nebulozna paketa?

Nisi razumeo pitanje. Znam šta imam,ne znam šta bih imao sa Conax modulom.

Imao bi isto to samo bez Kaona.

Nazad
Vrh Dno