Cekao sam da dodje drug iz nemacke da ga donese ispao bi bas povoljno, sad razmisljam dal da ga uzimam ili xperia s ili s2 hd, sve ce to uskoro u eu..
Ja se upravo vratio iz delta sitija sa ovim cudom i za sad mogu samo da kazem da je posle desire-a ovaj preglomazan :d
Uglavnom kako sad najlakse da prebacim poruke, kontakte itd sa jednog na drugi?
Ja se upravo vratio iz delta sitija sa ovim cudom i za sad mogu samo da kazem da je posle desire-a ovaj preglomazan :d
Uglavnom kako sad najlakse da prebacim poruke, kontakte itd sa jednog na drugi?
Procitao sam test. Nedostatak memorijske kartice mi nije problem. A sto se tice kamere, zanima me da li ima stabilizaciju kada se slika? Nemam bas mirnu ruku i slike koja sam pravio u vip-u nisu bile bas najostrije. Mada slike sa vaseg testa su prilicno ostre, pa me to buni malo.Imao sam ga ja, ide tokom noći ili ujutru test na Benchmark sajtu. Telefon je fenomenalan i za svaku preporuku, a tačno je, trajanje baterije mu nije jača strana. Bela je bila bela na mom primerku.
I trajanje baterije i kvalitet kamere, koliko god loši bili, sigurno nisu lošiji od mog desire-a.
A kažeš da si testirao trajanje sa konkurentnim telefonima, je l' ste to imali još neki 720p telefon, ili ste upoređivali sa gs2 i sXL?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari