Ma jok , to rade zbog piva i veselja, pa naravno da rade zbog para. jer da bi mogao neko legalno da se bavi svojim poslom ,prvo mora da se ocisti trziste od onih sto rade na crno.
Fileserveri su posticali pirateriju i ziveli su na racun iste, zasto su vam potrebni bilo kakvi drugi razlozi za zatvaranje tih servisa.
@switch.
Nadjes celu sezonu, zapocnes skidanje svih epizoda i onda oznacis sve one koje ne zelis i izaberes "do not download". Pri danasnjim brzinama jedna epizoda velicine 350 mb je za 10ak minuta vec tu.
Btw... sta se desava sa installousom? Da li su svi linkovi na krekovanim ios aplikacijama mrtvi?
Gubi se kolicina informacija o slici (detalji) kroz bitrate....
BOlje 480p za normalnim bitrateom nego 1080p za tavkim.
Rezolucija uvek moze da se delom nadonadi resize alogritmima, izgubljene informacije o slici zbog malog bitratea ne mogu nikako da se isprave.
Ne znam, meni je za serije i filmove, ma za sve, zakon [bio] warezbb.
Preko torenta sam skinuo samo 1 stvar u zivotu.
Da, ok je to sa skidanjem epizoda iz starijih sezona, ali mene zanima kako da skinem najnovije epizode sa torenta? Samo kucam naziv ili broj te epizode?@switch.
Nadjes celu sezonu, zapocnes skidanje svih epizoda i onda oznacis sve one koje ne zelis i izaberes "do not download". Pri danasnjim brzinama jedna epizoda velicine 350 mb je za 10ak minuta vec tu.
Btw... sta se desava sa installousom? Da li su svi linkovi na krekovanim ios aplikacijama mrtvi?
@ostali.
Nisam koristio te file sharing sajtove, ali razumeli vasu muku. Mnogo stvari je bilo po sharing sajtovima, a koje nisu piraterija i kojih danas nema.
Vraticemo se na emule i torrente jer je to jedino efikasno.
Odakle vi skidate serije?
Postoji torrent sajt specijalizovan za serije (u stvari za TV shows generalno).
Switch je napisao(la):Da, ok je to sa skidanjem epizoda iz starijih sezona, ali mene zanima kako da skinem najnovije epizode sa torenta? Samo kucam naziv ili broj te epizode?
Da, ok je to sa skidanjem epizoda iz starijih sezona, ali mene zanima kako da skinem najnovije epizode sa torenta? Samo kucam naziv ili broj te epizode?

BTN, bez ikakve konkurencije po sadrzaju i uslovima... nazalost pozivnice se sada malo teze nabavljaju, a inace su se ranije delile kao alva.
BTN, bez ikakve konkurencije po sadrzaju i uslovima... nazalost pozivnice se sada malo teze nabavljaju, a inace su se ranije delile kao alva.
Na BTN-u je to savrseno odradjeno, kliknes seriju na koju hoces, nadjes epizodu koju hoces, onda odaberes quality koji hoces i to je to. To je uglavnom za epizode koje se emituju, kada se sezona zavrsi onda oni to sve prepakuju u torrent koji sadrzi celu sezonu iz kog naravno mozes da odaberes sta zelis time sto otvoris torrent i stikliras sta zelis...
720p od 4.5GB (DVD5) izgleda bolje od ovoga. U pravu je weasel, bitniji je bitrate od rezolucije.hvala
- i dalje su to za mene španska selakoji je bitrate prihvatljiv, ispod kog broja netreba nabavljati filmove
- jedini vidljivi problem kod ovih malih fajlova 1080p je bila pixelizacija kod brzih akcionih scena, kod statičnih scena i sa 2+ m udaljenosti slika izgleda značajno bolje nego 480p
- primer 1080p od 1,7 GB veličine
[/url][/IMG]![]()
Probaj da nadjes pozivnicu za freshon.tv(bivsi tvtorrent.ro). ..Hvala. A kako sada da nabavim pozivnicu za taj BTN? Jel postoji neka varijanta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari