Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

Sto, da te ne uhapsi Obama jer si skinuo Avatar 1080p? :d

Ma manje vise to, nego sto sam uskracen za neke adrese za koje moras imati IP adresu civilizovane drzave. :D

Tek sad videh ove slike sa zaplene.
Iako ne razumem koji ce mu po 2 identicna CL, ML i S-a, ostatak voznog parka mi je zanimljiv. Nije mi jasno sta radi bmw (mini) u moru Mercedesa :) Izuzimam RR i Cadillac posto se vidi da nisu daily drives, svi Mercedesi (sem CLK DTM) deluju da su daily.
Za CLK DTM, respect. ;)

Možda je zaboravio da ih ima, pa se zeznuo i kupio opet. xD

Tek sad videh ove slike sa zaplene.
Iako ne razumem koji ce mu po 2 identicna CL, ML i S-a, ostatak voznog parka mi je zanimljiv. Nije mi jasno sta radi bmw (mini) u moru Mercedesa :) Izuzimam RR i Cadillac posto se vidi da nisu daily drives, svi Mercedesi (sem CLK DTM) deluju da su daily.
Za CLK DTM, respect. ;)

Kako ne razumeš? Pa lik ima ŽIRAFE u dvorištu! :sceptic:

Kako ne razumeš? Pa lik ima ŽIRAFE u dvorištu! :sceptic:

Ma i ja da imam kinte rasipao bih na sve strane, ali sem slucaja da zelim da imam identicne automobile za svakog clana staff-a, ne vidim razlog sta ce mu identicna vozila :)
Bar da su druge boje, to bih razumeo :D
Ko onaj seik sto ima nekih 15-20 w126, za sve boje duge :D

Nema nigde nijedne vesti za filesonic, mozda je samo privremeno down.

All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

Javlja mi se da ce .cn domen uskoro postati jako atraktivan :)

Meni lici da ce FileSonic biti slican dropbox-u.

Ja sta god da pokusam sa RSa da skinem dobijam ovu poruku:
Download parameters invalid - please try again later.

Probao nekoliko totalno razlicitih linkova, uvek isto...

Auu koji ******izam sa Filesonicom...prekjuce platih pretplatu :p

****te ne verujem! Juče sam uzeo mesec dana na filesonic-u....

***, ljudi, cemu ste se nadali, da ce sve stati na MU? :zgran:

Pa ovi nisu ni bili optuzeni vec se usrali u gace...

nista, vracamo se u doba vladavine rapidshare-a i torenata...

Bojim se da će ovog puta Ameri sve da pogase.

Poslednja izmena od urednika:
A rapidshare ce ponovo da udara po pretplati :-[

Kad smo već kod toga ima da bude kukanja kada redom krenu da padaju xvideos, youjizz, xhamster, redtube i ekipa :d

Jezik pregriz'o :d

Znači treba svući koliekciju na vreme, jer nam teška vremena stižu. :D

Ili se usemiti sa par bicarki raznih rasa spremnih na zezanje :d :smoke:

Opet cemo se vratiti u devedesete i rane dvehiljadite kad smo bili osudjeni na Pavica i domace filmove "kursadzija" produkcije. Da sam u americi ovo me ne bi pogodilo nimalo... Njima piraterija ni ne treba. Sve serije i filmove imaju na TV-u, mogu da ih snimaju, gledaju kad hoce,... Da zivim u americi verovatno ne bih ni znao sta je filesonic ili megaupload. Jedna pesma na itunes-u kosta 1 dolar, film mogu da iznajme za par dolara, da kupe za desetak dolara... O ovako... Ne znam sta da kazem stvarno. Kad bi kod nas sve bilo legalno mi bismo bili osudjeni na turske i indijske serije. Pogledajte kakav nam je TV program. Gori neko ikada. Secam se ranije da je Pink emitovao "Prijatelje" i sl. A onda je shvatio da to jednostavno nema smisla. I da hocemo da platimo i da kupujemo pesme ili filmove, mi to odavde ne mozemo.

netflix u americi i kanadi je $8 per month... da sam tamo ne bih ni pomislio da piratizujem. Sve je "on demand"

Dobro ljudi, hoce li neko ostaviti preporuku za MegaUpload alternativu, ali da je FREE i da mogu da se ostavljaju fajlovi od 2GB? :type:

1. RapidShare

2. ???

3. ???

Nazad
Vrh Dno