Novi endzin od Valve-a verovatno necemo videti pre novih konzola, jer je Source i dalje super za ove zarazne multi/co-op/MOBA igre koje se prodaju kao alva.
Kada je HL3 u pitanju...garant se sprema i za konzole (u novom endzinu)...samo se nadam za nekst-dzen. 🙂
Sa druge strane, i da sutra izbace novi endzin on bi sigurno bio futureproof i na novim konzolama bi samo pokazao pun potencijal, kao sto ce to na primer uraditi nabudzeni Frostbite 2.5 za dve godine u BF4 ili mozda BF5. 🙂
Nova generacije konzola po meni nije daleko. Ne verujem da ćemo duže čekati od 2-3 godine, možda i kraće. Tu pre svega mislim na novu M$-ovu konzolu. Sony možda oduži sa PS3.
2-3 godine nije daleko u sedmoj godini od izlaska xbox-a? Pa ne zivimo po 150 godina, meni je 2-3 godine uvek daleko, a u ovoj situaciji posebno.
ja ne cekam nista, sto kasnije izadju nove konzole to bolje 🙂
Verovatno zato što sada (kao i uvek na krajevima konzolnih ciklusa) nastupa ono vreme kada je PC dominantniji. Tako da se razvojni timovi više okreću ka njemu i ne zapostavljaju ga. Recimo kao period između 2003 i izlaska trenutne generacije konzola.
To se vrlo dobro zna, samo nije potvrdjeno. Kad veliki gaming\gadget sajtovi plasiraju takve vesti, onda nije sala i "rekao mi brat od tetke iz austrije". 🙂 Takvi rumori se uvek obistine jer poticu iz kredibilnih izvora koji zele da ostanu anonimni zbog NDA ugovora.
Muzenje penija je pocelo odavno, proizvodni proces usavrsen i fransize vise ne mogu u nedogled da se stancuju. Svima je postalo jasno da treba nesto novo, a prodavace se posle jos neko vreme u siromasnim zemljama... Prodaja je dobra, zato sto su cene jako niske.
Ako mene pitaš onaj no actual gameplay trejler za novi R6 je solidan polazatelj tih prelaznih igara koje će nas sačekati na launchu novih konzola. Bolje animacije, 1080p@60fps, gomila efekata/šejdera, blumova, blurova da izgleda još "filmskije" i blizu osrednjem renderingu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari