Meni Windows nece da se podigne kad otkljucam jezgra, tj one 4 kugle sto se vrte i formiraju windows logo se zaglave negde pri pocetku... da batalim ili smem li malo podici voltazu, i ako smem koliko?
bas tako .. jednostavno mi je tako naletelo ... isto sam pre skoro 2 god imao dosta srece sa odlicnim phenomom 555 ...@nikola_92
kakve veze ima gde je kupljeno? ja sam uzeo sa iste rafe 3 komada i dva oktjuchao, treci nisam, dobih istu poruku kao i on.
i user underground ih je do sada josh vishe probao i to kontam iz iste firme, pa to nishta ne znachi apsolutno.
Sta mislite koja je varijanta bolja?
Phenom ll 960T X4 3.8-4.0Ghz
ili
Phenom ll 960T X6 3.6-3.8Ghz
Treba uzeti u obzir sve voltazu, grejanje, potrosnju (177 wati je bas puno) itd.
Da li je uopste sigurno drzati ga na X6 3.8? Mozda je pitanje malo glupo ali me interesuje posto i sam ne znam sta da radim
sad izvini što ti ignorišem pitanje, ali ako nije tajna kako se nosi TX3 sa takvim klokovima? Hoću da uzmem ili njega ili hyper 212, pa ne znam da li je dodatnih 1000 dinara za hyper 212 uopšte potrebno- kućište je sasvim solidno provetreno
EDIT:
ustvari evo moja 2 dinara :d : ako se najviše igraš X4 varijanta... ako se baviš bilo čime drugim ponajviše procesorski zahtevnim onda X6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari