Šta je novo?

Battlefield 3

I ovo:

Ubrzan je gameplay video, that's all.

Mislim da ipak nije. Mozda si u pravu, mozda je za nijansu ubrzan video ali gledam kako svjetli MCOM, uporedio i ne trepce nista brze od "normalnog" (kolik ose da vidjeti). Jedno koliko vidim da je field of view na max.. 90 ..tako nesto.

Ne znam, ja sam poredio brzinu pojavljivanja Enemy Killed tekstova i nekako mi izgleda ubrzano. Ili mozda ja ne mogu da dostignem takav FPS :)

Evo bas gleda animaciju kada ubijes lika.. ona kockica sto predje sa lijeve na desnu stranu pa ispise da si ubio lika i dobio 100 poena, meni ista brzina. Znaci ne gledam koliko se brzo redaju bodovi vec samo taj daio, kada ubijes nekoga pa animacija teksta.

Recimo da MW3 tako klizi: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=995kDu_ZO3s#t=81s

Bas me zanima je li moguce ovako da mu ide.

Poslednja izmena:
Gdje vidis da igraju sa gamepadom?

mw3 klip..sto tek nema veze sa ovom pricom.. em je druga igra em je druga platforma. uz sav respect, ali jednostavno taj klip koji si okacio ne znam kako moze da se shvati? sta treba da vidimo tu?

Poslednja izmena:
mw3 klip..sto tek nema veze sa ovom pricom.. em je druga igra em je druga platforma. uz sav respect, ali jednostavno taj klip koji si okacio ne znam kako moze da se shvati? sta treba da vidimo tu?

Zao mi je sto ne vidis o cemu se radi. Inace vidno jednako ide MW3 kao njegovi klipovi. MW3 je mnogo manje zahtjevna pa se moze uzeti u obzir ali nije valjda da on ima neki uber hardware. Ono sto je meni zanimljivo sto nikome ne ide tako, onoliko koliko sam vidio tako da moze biti da je do nekog efekta u obradi, sto kolega rece.

Poslednja izmena:
drugari, gde ima najjeftinije regularni EU kljuc da se uzme?

Svejedno.. jednako ide kao i na PC-u.

Pa nece biti.. Na xbox-u osim ako nema neke hw falinke ne moze da "stuca" i ostalo. Dok na pc-u i te kako moze.. sto zbog drajvera, sistema, vudu lutki, pasulja i ostalih magija... Igre na konzoli ukoliko je net ok, ne mogu da imaju te "sitne" tripove kao na pc-u... Barem ja nisam do sada koliko sam igrao na konzolama on line igre primetio...

Prosto em sto su dve apsolutno razlicite igre, cak su i na razlicitim platformama. Zaista nema smisla porediti ih... Inace bf3 moze da se tvikuje do prekosutra, ukoliko se mars u veneri ne poklopi sa konjukcijom plutona u sestoj kuci, pisi propalo... Toliko toga random ima da mislim da su aposlutno svi to skapirali...

Od servera do servera, od slajdera za network connection u samoj igri pa do toga da li ti u pozadini nesto ne drlja po hdd-u... to su neka moja iskustva.. i da.. uvek imam psiholoski trip da mi igra bolje radi ako je metnem u procesima kao realtime a ne kao normal :d

ali to sam ja :d

Svejedno.. jednako ide kao i na PC-u.

Pa pazi engine sto pokrece CoD je vec uveliko zastareo sto valjda i vidis..i sta ima da te cudi sto igra radi tako tecno..kad su godina vec samo peglali stvari i ubacivali razne sitnice i gluposti..dok je Frostbite 2 nov i samim tim trazi nov hardver i softver jer je dosta graficki i napredan engine i treba jos da se pegla sam engine itd. itd.

Pa pazi engine sto pokrece CoD je vec uveliko zastareo sto valjda i vidis..i sta ima da te cudi sto igra radi tako tecno..kad su godina vec samo peglali stvari i ubacivali razne sitnice i gluposti..dok je Frostbite 2 nov i samim tim trazi nov hardver i softver jer je dosta graficki i napredan engine i treba jos da se pegla sam engine itd. itd.

Mogao si fino da procitas od prvog posta sta govorim a ne da se ubacujes na jedan link i izvlacis rijeci iz konteksta kao ovaj gore kojem nemam najmeru odgovarati.

MW3 ide odlicno i glatko i to je bio razlog poredjenja.. a ne da me to cudi. Link sam postavio radi poredjenja i opet kazem, da si pratio do pocetka, mozda bi i skontao o cemu govorim.

Poslednja izmena:
Mala skola plivanja:
Dolphin dive :)
[YOUTUBE]S3T0S4cWcQs[/YOUTUBE]

A ako slucajno poce po metrou da vas kosi nevidljivi C4, o ovome se radi:

[YOUTUBE]t93DZAhCaSs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Mene je kosio nevidljivi c4 na onim Kanalima ali video sam da je to bila neka vrsta aimbota da nas je lik iz svoje baze ubijao sa c4 i to preko cele mape... naravno Rus kao i po obicaju.

Ubijam i ja ponekad sa C4 iz svoje baze...:)

Ali to se desava kad postavim C4 na neprijateljski tenk,i u tom trenutku poginem i posle spavnovanja (a to moze biti i u mojoj bazi) aktiviram isti,i kilnem jednog ili dvojicu u tenku sa sve tenkom,i oni posle mene gledaju na kil kam-u kako sam ja iz svoje baze ubio njih sa C4.I sta da misle?Sta nego da sam fucking cheater!

Da, a da li si uspeo pri tome da ubijes coveka u tenku a da ne unistis tenk? :D Vec sam pisao o ovome ranije, zgranuo sam se kad sam video da igraci sami padaju na sve strane po cleoj mapi a lik samo roka c4 iz baze, klasicni aimbot, samo ne znam kako izvodi sa c4...

Pa kad te roknu sa kitom, onda ti je sve jedno koja vrsta je u pitanju, jel....

@M
Ono je bio klasican cheat ovo je rupa u irgri ili eksploit.

Poslednja izmena:
Ne zelim da vidim nikakvo rokanje nijednom kitom, ni malom, ni medium, ni velikom, ipak nije ovo novi (m)ass efect. :D

@perce

Ma kapiram ja, nego rekoh da skrenem paznju na gluposti od cheatovanja na kakve po mom baksuznom obicaju imam ceste sanse da naletim. :)

Dali je neko imao problema da mu u toku partije jednostavno izbaci na desktop?Ikonica stoji i dalje u taskbaru i neprijavljuje nikakvu gresku,ali kada kliknem ponovo na ikonicu,nista se ne desava,nego jednostavno je sve "zamrznuto" i tako stoji!Jedino resenje je da ugasim preko Task Manager-a!

.Kada sam poceo sa BF3 sve je islo super , znaci 2-3 metka iz puske , 2-3 iz pistolja , snipe u glavu i kraj.Medjutim u poslednje vreme jedno 2 nedelje nema boga da ikoga ubijem.Znaci bukvalno potrosim oko 100 metkova na lika ili strpam u nekoga 3-4 rpg i lik se ladno okrene i bam gotov sam. Ovo me izludjuje igra je neigriva.

Proveri i podesi max MTU parametar, to moze da ti pravi takve probleme ako je lose postavljen.

max aj malo vise o tom MTU ako nije problem

Da li se može odabrati defaultna uniforma a ne da stalno mjenjam ?

Nazad
Vrh Dno