Pa koliko sam pratio uputstvo sa RS nije mi potreban ndrive10, samo onih par fajlova koje je neko cak uploadovao da ljudi ne bi dzabe skidali 10-ku.
Kako bre da otkljucam mapu Srbije? Sve sam radio po tom uputstvu i ne vredi.
Izvalite ovo :d :d :d sa badaforums.net
New game "Angry Wavers" comming soon for bada
Fotka je fenomenalna
Ne treba ti 10-ka za ndrive 11. Dovoljno je samo one fajlice da zamenis. Jedina caka je sto postoje u dva direktorijuma, a ne samo u jednom kao u 10.
Jedan od tih fajlova, cini mi se *.lic je licenca za mapu.
Poz
moja devojka je kupila wave 2 s8530, polovan telefon je flesovan na neku beta 2.0 verziju(s8530xpkh3)koja baguje pomalo, posto je telefon iz telenor hteo bi da mu ubacim poslednju 1,2 verziju bade i srpski jezik jel moze neko da mi kaze koju tacno verziju da instaliram i da li je postupak isti kao za wave 1...i recite mi koju verziju multiloader-a da koristim
Ljudi zna li neko odgovor na moje pitanje? Da li cu moci da instaliram 2.0 kad izadje regularno preko apdejta na telefonu preko kiesa necu moci.
Ljudi zna li neko odgovor na moje pitanje? Da li cu moci da instaliram 2.0 kad izadje regularno preko apdejta na telefonu preko kiesa necu moci.
less video codecs. I cannot play some videos on bada 2.0 that i played on bada 1.2
No motion effect for picture flow. ( not usefull but good for showing off :lol: )
camera quality ( hope they will fix it on official firmware )
java controls ( hope they will fix it on official firmware )
fake call ( very good feature )
music recognition ( I want this badly :crazyeyes )
image video editing feature
Brate, meni nista ne znaci to za flow slika, a music recognition- ne kapiram za sta ce vam ovo, ajde mi molim te objasnimeni nepotrebna funkcija.
Nervira me downclock procesora, to sto nema swype za sms i pozive, genijalna opcija! takodje i losija kamera i to sto nema slow motion video..
Nikada ne bih flesovao 2.0 da mi ne treba macro za kamkoder, neogranicena sms memorija i eliminacija *****nog problema sa nedostatkom rama.
A i ja cu u decembru GS 2 ili neko Sony, sve zavisi od cene uz paket. Wave IV ako izadje samo ako bude bio zesce napucan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari