Game Master
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Zna li ko hoce li ta official verzija 2.0 i kod nas skoro?
Poslednja izmena:
10 sekundi na zvanicnoj 2.0 mada sam jos u fazi testiranja, nisu mi jasne neke stvari u settings.Koliko vama hvata fix ? Meni na badi 1.2 na otvorenom hvata bar 5 min. A u zatvorenom, kad sam do prozora nema sanse da uhvati. Koje koristite postavke za gps ?
Ma i onaj matori englez je skroz ok ... Ima Milica ali mi nesto ne funkcionise tako da sam se zadovoljio sa matorim englezom
Koliko vama hvata fix ? Meni na badi 1.2 na otvorenom hvata bar 5 min. A u zatvorenom, kad sam do prozora nema sanse da uhvati. Koje koristite postavke za gps ?
*#4097*4097#. Udje se u application setting i u gps device type sam odabrao BUILT-IN, umesto HYBRID, sto je bilo po default-u. Satelit je registrovan za par sekundi
kopirate: ndri3.ndr i navigation.lic u folder 11-ke na ovoj lokaciji:
H:\Others\__@@bada_applications@@__\pbe461664n\Data\NDrive\data\
UPOZORENJE!!: ako nemate navigation.lic fajl u 10-ki na pomenutoj lokaciji, kopirajte ga iz foldera iz gore navedenog pasusa!!
odradio je neki apdejt na pocetku, mozda je to skrsilo zalecene fajlove?
sta ti to znaci zvanicnoj 2.0 ?10 sekundi na zvanicnoj 2.0 mada sam jos u fazi testiranja, nisu mi jasne neke stvari u settings.
E pa nije :d
Imam i NT i CT mapu.. sta da radim?
Ajde pomagajte![]()
Pa imam sve te fajlove![]()
![]()
Evo sad gledam.
Koje aplikacije i widgeti ti se ruse? Kod mene radi sve OK, navigacija takodje radi tj. ndrive11. Antenica radi ali samo kad se iskljuci "procenat baterije",mada antenica je skroz nebitna, bitno je da radi gps.
A mislis da u velikom gradu zive neki kul likovi koji hoce manje da zarade?:d :d
Xixi ne mislila sam da mozda ima veci izbor (posto kod njega u samo jednom to rade i to za 100e) i mozda se nadje da neko zna provereno neki servis da je ok.![]()
E pa nije :d
Imam i NT i CT mapu.. sta da radim?
Ajde pomagajte![]()
Jel si prvo na ndrive10 otljucao mapu Srbije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari