Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Zna li ko hoce li ta official verzija 2.0 i kod nas skoro?

Poslednja izmena:
To je pitanje vredno milion dolara :)

Install sam Ndrive i da li postoji glas za nas region tj neka mlada jugoslovenka da mi govori levo-desno? :d

Poslednja izmena:
Ma i onaj matori englez je skroz ok ... Ima Milica ali mi nesto ne funkcionise tako da sam se zadovoljio sa matorim englezom :D

Koliko vama hvata fix ? Meni na badi 1.2 na otvorenom hvata bar 5 min. A u zatvorenom, kad sam do prozora nema sanse da uhvati. Koje koristite postavke za gps ?

Poslednja izmena:
Koliko vama hvata fix ? Meni na badi 1.2 na otvorenom hvata bar 5 min. A u zatvorenom, kad sam do prozora nema sanse da uhvati. Koje koristite postavke za gps ?
10 sekundi na zvanicnoj 2.0 mada sam jos u fazi testiranja, nisu mi jasne neke stvari u settings.

Ma i onaj matori englez je skroz ok ... Ima Milica ali mi nesto ne funkcionise tako da sam se zadovoljio sa matorim englezom :D

I po ko zna koji put :d :p
*#4097*4097#. Udje se u application setting i u gps device type sam odabrao BUILT-IN, umesto HYBRID, sto je bilo po default-u. Satelit je registrovan za par sekundi

Ovo provereno radi, ako ti vec treba gps toliko nije ti valjda tesko da pre svake sledece upotrebe odradis ovo. ;) Do bade 2.0, tu je sredjen gps. Valjda :D

Inace, pretrazio sam market malo sinoc, oko pola h, iznenadio sam se koliko novih aplikacija ima, od novembra inace nisam ulazio u apps na duze od 2 min :D

Ima book reader-a, multimedijalnih novih app..
Mrzelo me da sve probam, skinuo sam planet Clock- zanimljiva aplikacija, gps.

A posebna preporuka za Antique, u sustini dodatni arhaicni efekti za obradu fotografija i slika, ali je jako efektan program, videcete vec ;) Ali obratite paznju da iskljucite overwrite opciju da bi sacuvali original, editovane fotke su u 1024x768 valjda.

Podrazumeva se da je ovo bilo dz :D samo treba pretraziti market jer je retardiran, u NEW aplikacijama se na vrhu liste nalaze i prastare aplikacije, zato sam i mislio da se sa marketom nista ne desava vec 2 meseca, ok ima tu i novih ali je ipak najbolje pretraziti po kategorijama.

Inace ima dosta snizenja ali sam video i aplikaciju od 420Kb koja kosta 990din :d

Poslednja izmena:
Probaj TurboFly HD i SPB TV

Ta turbo fly hd mi je poznata jos sa SE k810.. slican fazon, sta znam.. smaraju me igrice, osim par, fruit ninja mogu par puta nedeljno da upalim. A SPB imam.
podsurfer mi deluje ok ali se placa :D Sad cu da skinem lite.

Krenuo sam da zbudzim Ndrive 11.. pratim uputsvo sa mysamsungwave foruma, kacio sam to ovde :D
Nije mi jasno ovo, a ne bih da shebem ndrive11..

kopirate: ndri3.ndr i navigation.lic u folder 11-ke na ovoj lokaciji:
H:\Others\__@@bada_applications@@__\pbe461664n\Data\NDrive\data\
UPOZORENJE!!: ako nemate navigation.lic fajl u 10-ki na pomenutoj lokaciji, kopirajte ga iz foldera iz gore navedenog pasusa!!

Ja u ndrive11 folderu na kartici nemam ovo poslednje data, imam Ndrive.. da li da napravim taj folder ili.. ?

U al sam pobrkao sve :d mislim da cu se snaci..

Poslednja izmena:
Sto ne ostanes na 10-ki ?

A kako da ostanem kada ni ndrive 10 nemam zbudzen :d to sam imao n starom Wave-u, nego sad da zbudzim mozda ce mi trebati u narednim mesecima navigacija.. Mislim da sam uspeo, sad cu da probam.

Corak :d Mislim tu je milicin glas, srpski jezik, ali pise van puta..doduse cekao sam 2-3 min :d a ocistio sam gps history.. odradio je neki apdejt na pocetku, mozda je to skrsilo zalecene fajlove?

Poslednja izmena:
Pa da, to mi je bilo logicno, odradio sam i ne vredi.. stoji blank ''mapa'' i pise van puta.. a bada sports aplikacija je uhvatila gps za 2 sekunde.

a da li ti je mapa licencirana? menu - my ndrive - about - my maps - "klik" na nasu mapu - about - pa da li je "Licensed"?

E pa nije :d
Imam i NT i CT mapu.. sta da radim?

Ajde pomagajte :D

Poslednja izmena:
Izasla je Bada 2 preko poljskog i madjarskog KIESa.

Lista najboljih aplikacija za Badu, obratite paznju na novcane nagrade.
Link

Poslednja izmena:
E pa nije :d
Imam i NT i CT mapu.. sta da radim?

Ajde pomagajte :D

fali ti ndri3.ndr u onom data folderu sto rece da ga nemas (ne znam kako i zasto, ali taj folder mora da postoji). pored tog, appdata i GPSLog1.ntf se nalaze u tom folderu.

Pa imam sve te fajlove :D :D :D
Evo sad gledam.

Koje aplikacije i widgeti ti se ruse? Kod mene radi sve OK, navigacija takodje radi tj. ndrive11. Antenica radi ali samo kad se iskljuci "procenat baterije",mada antenica je skroz nebitna, bitno je da radi gps.

Izvinjavam se na kasnjenju, bio sam u guzvi ovih dana.
I sretna nova godina svima, da vas sluze wave-ovi bar jos ovu godinu. :D

Dobro si mi rekao za antenicu, posto sam ja mentol uvek palio te procente za bateriju (nije mi ni palo na pamet da je onda nema) :banana:
A, srusio mi se skroz posle par minuta koriscenja, prvo browser, pa appstore, pa onda widgeti, i stalno je kukao kako vise nema memorije.

Ndrive11 se instalira ok i radi , ali ga nisam probao da li lokuje signal posto sam mislio da ne radi gps jer nije nacrtao antenicu . :wall:

Posto mi se juce zablokirao ceo OS (1.2) dok sam koristio gps (morao sam da izvadim bateriju), mozda se ipak vratim na 2.0. Ako nista drugo, isto su bagoviti ali je ovaj noviji OS. :D

Poz

Pitanje za 2.0 - Kako stavite java aplikacije u fullscreen (bez one tastaturice u dnu)? Ne vidim vise opciju za gasenje tastature koja je postojala na 1.2.

Da li neko zna gde u Novom Sadu ili eventualno Beogradu moze da se zameni samo touch panel za Wace I,i koja je cena za to?
Drugu je pukao a u njegovom malom gradu bi da ga oderu za 100e. Hvala u napred.

A mislis da u velikom gradu zive neki kul likovi koji hoce manje da zarade? :) :d :d
Koliko sam citao svi idu na varijantu od 100e, jedino da se juri neka veza za korektnu popravku i cenu.

Ja koliko pamtim proceduru, prvo moras da imas funkcionalnu 10-ku sa sve mapama a tek kasnije, na nju nadogradjujes sa njenim fajlovima 11-icu. Posle mozes i da obrises 10-ku a i ne moras. Tako nekako ide procedura ako me pamcenje sluzi. Dal sam ovde procitao ili na rapid srbiji, da me bes, ne mogu se setim :)

Jel si prvo na ndrive10 otljucao mapu Srbije?

Pa koliko sam pratio uputstvo sa RS nije mi potreban ndrive10, samo onih par fajlova koje je neko cak uploadovao da ljudi ne bi dzabe skidali 10-ku.

Kako bre da otkljucam mapu Srbije? Sve sam radio po tom uputstvu i ne vredi.

Izvalite ovo :d :d :d sa badaforums.net

New game "Angry Wavers" comming soon for bada

angrywavers.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno