Očito nisi otvarao EA, a posebno Bioware forume, gde nedaj bože da pomeneš da su im DLC-ovi skupim odma će skočiti odbranbena legija da te iznapušava, a tamo su ljudi dobijali čak i banove ako izjave da im se Dragon Age 2 ne dopada ili iznesu neku malo ozbiljniju konstruktivnu kritiku. (a tamo ako te banuju na forumu, banuju ti i EA account zajedno sa svim igrama 😀)
Nemam ja šta da tražim na EA forumima. Na steam forumu sam nalog napravio isključivo zbog trejda, nemam pametnija posla nego da bijem bitku sa luzerima koji veličaju i idolizuju korporacije i to na njihovom terenu...
moze da prica ko sta hoce .... ali Blizzard ima po meni najbolju podrsku za svoje igre i samo ta podrska vredi svake pare ulozene u igru.
Serveri su skoro non stop online, nema cimanja .... nema cekanja .... nema pada servera u srede bela dana (ok mozda ima ali bas bas bas retko)
Tako da .... cekam da izadje D3 i pravac radnja 🙂
Izvini ali ti deluješ kao da si iskočio iz paralelne dimenzije. Gde nema čekanja, na Blizz serverima? Pa ja sam WoW igrao jedan kratak period na samom početku i queue je bio ihaaaj!
Ovo ostalo stoji ali gde pa nije takva situacija?
Pazi, ja sam veći deo godine igrao mod za indie igru (ne može manji budžet od toga) koji je imao nekih 15 servera za razne modove i koji su gotovo uvek bili online, stabilni i nisu gašeni ni u toku patchovanja (maintenance nije postojao). Čak i kada je jednom igra hakovana i DDoSovana, čovek koji održava mod je u po noći ustajao i hebao hakerima kevu i posle par sati osposobljavao mod da fercera kao da ništa nije bilo. Od njega to niko nije zahtevao a od firmi kao što je Blizzard se to očekuje. Znači nije to nikakva specijalna podrška već standard.
E sad što ima onih što ne rade tako ne znači da je to standard već da su te firme fukare i probisveti (uglavnom firme koje održavaju F2P MMORPG igre poput prokletog Frogstera).
Očito nisi otvarao EA, a posebno Bioware forume, gde nedaj bože da pomeneš da su im DLC-ovi skupim odma će skočiti odbranbena legija da te iznapušava, a tamo su ljudi dobijali čak i banove ako izjave da im se Dragon Age 2 ne dopada ili iznesu neku malo ozbiljniju konstruktivnu kritiku. (a tamo ako te banuju na forumu, banuju ti i EA account zajedno sa svim igrama 😀)
U mad bro?!🙂
Tesko da neko brani blizz i apple cene. Da pravi blizz dobre igre, pravi. Ali da dere sa cenama, dere, tu nema price.
Ali znas kako je, moze im se... WoW bi imao 150% vise igraca da blizz naplacuje kao sto je GW, platis samo ekspanziju i cao (mada i po patchu je jeftinije da naplacuju nego ovako mesecno🙂). Nego zasto bi oni menjali recept koji donosi brdo kesha.
Nisam nešto naročito ali ova nova vrsta ljudi koja idealizuje korporacije i njihove proizvode mi stvarno ide na ganglije. Nisam korisnik Apple proizvoda ali da jesam svakako ne bih na sav glas vikao kako je to jedini što valja tralalala.
Tačno je da im se može ali ću uvek to da iskritikujem kada mi se ukaže prilika.
Taj recept je donosio brdo keša a nadam se da će GW2 to promeniti. Uostalom pogledaj DotA like igre i šta je LoL uradio HoNu. Totalno je rasturio HoN jer je prvo krenuo sa F2P a ne B2P pa posle prešli na F2P. I Valve DotA će zbog toga biti F2P.
A GW2 je bar po svemu prikazanom daleko kompleksnija igra od DIII tako da očekujem prelazak pravih MMORPG igrača tamo kada se zasite D3 kombinacija itema. Diablo jeste mnogo dobar recept ali je prost i relikt prošlosti. PC publika današnjice voli kompleksne igre i to će se pokazati.