Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nadjoh, u medjuvremenu..10x, svakako!
:wave:

Guess what. Ovaj drugi IPTV što sam uzeo, ne radi. Ja nazovem 977, reko tako i tako, kaže koji modem imater, reko' HG520s, e, kaže, nažalost, taj modem nije podešen za 2 IPTV-a, morate doći u poslovnicu da se podesi. Pa je l' moguće da su stvarno toliki pajseri. A ja već 2 puta bio u poslovnici, da potpišem i da preuzemem opremu (koju su mi by the way uvalili polovnu).

I meni je juce uvece katastrofalno lose radio i internet i iptv, izgleda da je problem celog sistema u pitanju. Iptv je bio katastrofa, HG520s koji kod mene odlicno radi vec vise od 2 godine resetovao se skoro na svakih 10 minuta. Mrzelo me da zovem korisnicki servis, nadam se da je nesto prolazno.

Nemoguće da su predefinisali samo od 0-9 za shortcuts.
Onako u roku od 5minuta koliko mi je trebalo da skapiram čitav GUI /interface za IPTV, ne postoji mogućnost da se recimo na bvoju 10,11,18,26 i sl. dodele prečice za fovorurites (omiljene) kanale..nego se sve z*ovna pod onaj žiti 'Info' taster, pa kada ga čekiraš dva puta, udješ u Svoju listu kanala..ako je to tako..mislim, onda.. smešno.

Fali mi History..postoji li opcija da se na telekomu kupi taj kanal..ovo do sada što sam pogledao sve nešto na foru 'španske serije' ..baš nijedan kanal me nije fascinirao niti pokrenuo da ga pratim.Kupovinom History Channel-a bih rešio taj problem..

Any Hint?

btw , sad gledam-.-.imaju u ponudi Discovery World, ali nije titlovan..nisam jedini u kući koji bi pogledao nešto kvalitetno..tako da je poželjno da kanal bude na foru History Channel, a da je titlovan na srpski..ima li neko predlog šta dokupiti nešto iz njihovog paketa u ponudi, a da može da parira History Channel-u..??

Poslednja izmena:
Nema History Channela, nema Via Sat History, nemaju nista priblizno

JMoj savet je , onima koji su u nedoumici, da ipak izaberu paket na drugiom IPS-u..tipa SBB, jer na SBBu znam da postoji History Channel, naravno..kome je bitan taj vid edukacije..i zabave..

Poslednja izmena:
JMoj savet je , onima koji su u nedoumici, da ipak izaberu paket na drugiom IPS-u..tipa SBB, jer na SBBu znam da postoji History Channel, naravno..kome je bitan taj vid edukacije..i zabave..

Da se editujem:D nije loša NG, pogledao sam tek par epizoda o Hitleru, mada ih ima puno na tu temu i na Net-u..ali je dokumentarna podrška (mislim na video materijale koji su sačuvani iz tog vremena, pa još i u boji) zaista sjajna, počeo sa da se tripujem da su dodatno snimali scene..mada kažu da nisu:)

E sad, pošto sam dobio jedan STB , pa u kući bi svako da gleda svoj kanal, kakva je mogučnost da se u Telekomu dobije još jedan STB sa daljincem i HDMI kablom..to se dobija u paketu/ mada su mi doneli 1STB, ili je to opciona varijanta koja se doplaćuje..?

Postoji li nešto na foru na laptopu da se prate programi ,u nekom ćošku.. :p

Poslednja izmena:
Kompanija SBB, vodeći operator kablovske televizije i interneta, produžila je ugovor sa IKO medijom i tako zadržala prava na distribuciju svih Sport klub kanala.
U programskoj ponudi SBB-a trenutno postoji sedam kanala (Sport Klub, Sport Klub Prime, Sport Klub+, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Golf Klub), a uskoro će se uvesti i pet Sport klub HD kanala.

Takodje Telekom je produzio ugovor sa televizijama TV Tutin,TV Rubin i tako zadrzao eksluzivno pravo na distribuciju tih kanala.To je novogodisnji poklon nasim vernim korisnicima rekli su u Telekomu :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Bedno radi IPTV, pre par dana je krenuo da se zaglupljuje STB, danas skoro čitav dan nije bilo IPTV-a, STB se zaglupeo, na TVu neke šifre sa Linux sistema..tek sam uzeo IPTV i već ne radi..Lelekom!

Kao što neko kaže, sami smo krivi. Telekom je pre godinu dana uveo promociju ADSL + IPTV za 1 dinar godinu dana uz ugovornu obavezu 2 godine. Uz obećanje da će 2011. uvesti kanale koji nedostaju. Ljudi se navukli jer ono što je besplatno i bogu je drago. :D E, sad kad je prošlo godinu dana i nema mrdanja, a glavni telekomovi aduti su TV Tutin, Krčedin i Bubanj Potok, a za to treba dati 1000 dindži, javlja se gomila nezadovoljnih. Zato, nemojte da potpisujete promocije za IPTV, jer dok je promocija i ljudi koji se navuku, ima da zavlače u beskraj.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako se STB zaglupljuje kada se modem resetuje, jer trebalo bi da su to zasebni kanali za ADSL / IPTV.
Setujem razna podešavanja u modemu i moram i reset ,tj reboot da odradim, pa svaki čas nešto promenim, ubacim novi TCP/UDP remote port i svašta nešto..i svaki put kada se modem resetuje, IPTV puca.
Tek kada sam izvukao LAN kabl iz STBa i ostavio tako par sekundi i ponovo konektovao, IPTV je proradio.Ili je to slučajsnot da je IPTV loše radio i da nema veze sa restartovanjem modema, već se samo poklopilo, pa sam se istripovao ??

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako se STB zaglupljuje kada se modem resetuje, jer trebalo bi da su to zasebni kanali za ADSL / IPTV.
Setujem razna podešavanja u modemu i moram i reset ,tj reboot da odradim, pa svaki čas nešto promenim, ubacim novi TCP/UDP remote port i svašta nešto..i svaki put kada se modem resetuje, IPTV puca.
Tek kada sam izvukao LAN kabl iz STBa i ostavio tako par sekundi i ponovo konektovao, IPTV je proradio.Ili je to slučajsnot da je IPTV loše radio i da nema veze sa restartovanjem modema, već se samo poklopilo, pa sam se istripovao ??

Nije nikakva slucajnost.Ruter ti kontrolise i ADSL i IPTV,kad se on resetuje,resetuju se i svi LAN portovi,znaci i onaj gde je prikacen STB.Sasvim je normalno da se ukoci IPTV kad resetujes ruter.Umesto vadjenja LAN kabla iz STB-a ili vadjenja iz struje,pa ponovnog ukljucivanja,kad se sledeci put zaglupi probaj home taster na daljinskom za STB.Cesto tako proradi.

Poslednja izmena:
Da,da..nešto sam se sturio :p sve ide preko default gateway-a,..prebacio sam u glavi zasebne kanale za ADSL i IPTV.
Znači, da se izbegne zaglupljivanje STB-a, jedino zakupljivanjem još jedne IP fixne tel. linije, pa si miran.
Dakle..preko iste linije su pustili 12Mbps transfer, 6Mbps za ADSL / 6Mbps za IPTV..bar mi toliko pokazuje u System Information za setovanje rutera, tj. pokazuje ukupno 12000Kbps/1023Kbps

Nisam probao za 'Home' taster na daljincu, ali se baš namučim da ga povratim iz mrtvih, tj. da STB ponovo uspostavi vezu sa modemom.

Možda je FW za STB starija verzija, da li je neko pokušavao da odradi flash FW, možda je sa novijom verzijom agilniji..?

Poslednja izmena:
Nedavno sam od telekoma uzeo jos jedan stb za drugi tv, provukao 20m kabela,u pocetku nije bilo slike na jednom tv-u (odnosno na onom kojeg drugog ukljucim).Prijavio problem telekomu, dosli ljudi...javili centrali da povecaju protok (verovatno to, jer nisu nista dirali oko modema i kablova) i proradilo.Vec nekoliko dana mogu da gledam bez smetnji samo jedan kanal, odnosno ako se gledaju isti kanali na oba tv-a, i eventualno Rts1 a ostali kanali brljave i nemoguce je gledati. Jel opet treba da zovem majstore ili je moguce rucno podesiti modem?

Nedavno sam od telekoma uzeo jos jedan stb za drugi tv, provukao 20m kabela,u pocetku nije bilo slike na jednom tv-u (odnosno na onom kojeg drugog ukljucim).Prijavio problem telekomu, dosli ljudi...javili centrali da povecaju protok (verovatno to, jer nisu nista dirali oko modema i kablova) i proradilo.Vec nekoliko dana mogu da gledam bez smetnji samo jedan kanal, odnosno ako se gledaju isti kanali na oba tv-a, i eventualno Rts1 a ostali kanali brljave i nemoguce je gledati. Jel opet treba da zovem majstore ili je moguce rucno podesiti modem?

Pa ako si vec potpisao ugovor na toliko vreme mogli bi oni i malo da se prosetaju da to nameste kako valja

Ljudi jel moze neko da iskopa kod za daljinski od IPTV-ja ubih se ceo dan ne mogu na nadjem,a ovi sa sajta ne rade. U pitanju je tv Blaupunkt b40a74tfhd

I ako neko zna kako je moguce testirati da li ce da rade 2 stb-a na mojoj liniji a da se prethodno ne obavezem ugovorom? Tj ako rade oba kako treba uzimam,ako ne necu ni jedan i uzimam total.Danas prilikom uzimanja ovog jednog rekose mi da to nije moguce ,jedino da probam da pisem molbu :(...na toj liniji nemam net,znaci bice samo 2 stb-a. Udeljenost od centrale je 800m a u ruteru pokazuje max rate 12k samo,nije mi jasno zbog cega-trebalo bi valjda da bude dosta vise

Poslednja izmena:
Jel ovo "sve na klik" telekomov servis ili neki hak :) Mislim, wtf cene su u dolarima :)

http://svenaklik.rs/

Reklama na telekom.rs izgleda kao, izvinjavam se, sr***, tj. ko sisa na piletu, uopste se ne uklapa sa postojecim reklamama i izgleda kao je admin nateran da je postavi sa sve pistoljem na slepocnici :)

Gde ću sad da gledam numerologiju, tarot i horoskop? Počeli su čak i da izbacuju srećne brojeve gratis, za verne gledaoce koji gledaju celu emisiju.

Stižu izbori :D

Ne samo što su mi izbacili Dugu i Melos, nego danas čitav dan ne funkcioniše IPTV.
Da znate da ću da ze žalim!:d

Ja sam imao problem sa jednim STB-om jutros, od dva. Drugi se apdejtovao bez problema ali prvi se apdejtovao na jedvite jade. U svakom slučaju od tada nisam imao probleme u radu.

I ja sam ga ostavio 2h da se update-uje, jelte, pa sam na posletku sve počupao iz utičnice i gledao tv program bez stb-a.Zvao sam podršku, rekoše da se nešto novo sprema na mreži,(neki radovi) da li će nam vratiti Dugu i Melos, ili raskidaju ugovor sa MegaUpload-om, to ćemo videti tek.

Kod mene je uspela fora da isključim i ponovo uključim kabl od IPTV kod rutera dok je STB bio uključen u struju i onda su se pojavila ona mala zelena slova i posle toga je malim slovima pisalo da se apdejtuje softver, bez znaka sa imenom rutera.:d

Sad sam ponovo zvao 9813 i javio se operater, umoran..kao da se trkao sa 3 crnca,mislim na maraton:D pa me šaltao da pozovem 977, medjutim tamo je gužva, nema šanse da mi daju instrukcije šta da radim dalje, a kao radovi su završeni, samo još ja da zavrtim kurblu na mojoj strani..medjutim moj STB isključen iz utičnice..a mrzi me da ustajem da se maltretiram sa tim..jel se neko čuo sa 977..i koja je procedura ..?,):smoke:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno