Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:banana:
zvalo ga je vise njih, nekad kaze da je to njemu rodjak, nekad brat, nekad da nije tu 20 godina da je u inostranstvu, nekad da zivi u rumi nekad da ne zna o tome...zena kad se javi kaze da je greska...i tako u krug..sve u svemu upoznat je izgleda a svim tim...

Aj neka neko pozove kasno uvece svako vece malo smaranja,cimanja u kasne sate sa skrivenog broja davanje njegovog fixnog u sexi hot oglase itd.

18 ljudi ocenilo (1 greskom neutralno, ali je i on prevaren)....za sada k ozna koliko ce ih jos biti...preko 2000 evra...odlicna zamisao...

Ej pazite ovaj clan sta je napisao za negativnu:

Zamalo sam drugi. 15560 drugari. Spreman sam za svaku akciju, i to ne samo na recima, da l' ocete tuzbu, da l' ocete da idemo u Loznicu i oko Loznice, sta god, samo javite. Celav sam i imam 102kg! :D

Au citam temu i ne verujem!Ne bih da vam solim pamet jer znam da vam nije lako u ovom trenutku ali neka vam ovo bude skola za ubuduce.Nista ne placajte unapred i uvek zahtevajte od kurira da pregledate paket pre preuzimanja.Takodje ako vam treba nesto od hardwera pratite oglase ovde.Kupovao sam mnogo stvari ovde,nikada nije bilo problema.A za ovog *****a stvarno nemam reci,da Bog da te da te pare sve potrosi na lekove,skotina...

Poslednja izmena:
Cao drugari, ja sam ovaj celavi od 102 kg. :D Elem, imam jos predloga ukoliko limundo ne bude reagovao blagovremeno i kako bog reko! Mediji! Mediji! Mediji! Ako cemo vec da se oprastamo u krajnjoj liniji od svojiih para (mada sam prevashodno za to da svi mi povratimo svoje novce), onda makar da objasnimo ostatku sveta sta se zbilo, kako, i cijom krivicom. Tu smo gde smo, polako, bez ishitrenih izjava i akcija, hladne glave da pristupimo problemu podjednako maestralno kao sto je prevarant (ruku na srce) to uradio.

Vodite ljubav, a ne rat. :)

Stvarno se nadam da cete uspeti nesto da uradite, makar bagru da strpate u zatvor.
Neverovatno......sta raditi takvim ljudima...

meni je lik reko kad sam ga pitao kad ce da posalje, kao u ponedeljak a ako legne uplata kao poslace njegova zena :) uplatio sam bas u erste banci i on kaze jos mu nije stigla poruka kao spori su ponekad sto mi je bilo bas cudno mada i na salteru su bili bas traljavi u toj banci tako da ajde....bio je on dostupan ceo vikend i u onedeljak je odgovorio kao i svima verovatno da je poslao u 6 sati i jos mi je reko da je kurir doso samo zbog njega posto ima 29 paketa da posalje (wau 29 i samo zbog njega,cudno receno,dolaze zbog svakog nebitan je br paketa)

lepo nam svima pise na limundu POBEDIO(1)

ja sam jos bio u posti da trazim paket,pa su mi rekli mozda nisu stigli nosice ponovo posle pet a ako ne donesu da uzmem broj posiljke koji naravno ne postoji, i zamalo da odem danas opet ali sam odustao posto sam inace student u NS-u a danas sam se vratio u Zajecar, svorc

poslacu svakom sutra od onih njegovih + ocena da vidim da li su i to sve lazni profili i sto je bitno da li je neko preuzeo licno paket od njega (a ta njegova adresa jelav bb na googlu pise da je to neko naselje sa 600 + stanovnika koliko sam ja nesto ceprkao danas malo)

Poslednja izmena:
Evo sta vam porucuje clan bjbz (31) (poslao mi poruku na limundo):

zovite vi sada lepo Limundo, zalite se i napadnite ih da su ONI krivi za ovo sto se desilo jer su oni dozvolili ovo, oni su mu omogucili da nas ovako za****, oni su ga navodno "proverili", uzeli su svoj procenat (5% na kompletnu prevaru, masala za njih) a sada nas prosledjuju na policiju. NJIH treba napasti, ja sam ih vec zvao i svasta im rekao. zovite i vi jer jedino zajedno mozemo da uradimo nesto.
KONTAKTIRAJTE ME NA MAIL [email protected] A LIMUNDU JOS POSALJITE I SLEDECI SADRZAJ NA MAIL:
ZA PREVARU KOJA SE DESILA MENI I POSTENIM CLANOVIMA VASEG HARACKOG ONLINE "TRGOVACKOG" SISTEMA (U STILU UZMI PROCENAT KO **** CLANOVE) A SVE ZBOG PROPUSTA U VASEM SISTEMU, KRIVIM ISKLJUCIVO VAS!!!
SACEKACU JOS PAR DANA DA ISTEKNE VASIH CUVENIH 10 DANA DO ISPORUKE ROBE KOJA I NE POSTOJI, PA CU DA VAM SA JOS 30 BESNIH I PREVARENIH A POSTENIH "LIMUNDOVACA" ZAKUCAM NA VRATA!!!
VOLEO BIH DA CUJEM STA CETE I VI SAMI RECI POLICIJI U SAMO-ODBRANI!! SVAKA VAM CAST ZA PREVARU GODINE ;)
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?274218-VELIKA-PREVARA-NA--SAJTU/page3
SVAKOM KOJE OSTECEN PROSLEDITE OVU KOMPLETNU PORUKU (COPY-PASTE) PA CEMO SE KONTAKTIRATI I ORGANIZOVATI PREKO MOG MAIL A NE PREKO LIMUNDA.
POZDRAV I SVAKO DOBRO

neverica ***

Ovo samo pokazuje koliko Bench rulz i da su ovi novi mali oglasi mozda i losa ideja :(

Slusajte mene momci, sto ga pre savatate veca je sansa da neko izvuce lovu, sto vise cekate sanse su manje, prosto ko boza, trebali ste mu vec na gajbi biti....gubite vreme.

Aj ovako ljudi...
BEZ POZIVA na ikakvu vrstu nasilja ... Ovo je IT forum a ne navijacki i slicni..
Ne nazivajte druge ljude ovcama. Ja licno nikad ne bi unapred uplatio pare vece od 300-500 dinara nekom sa nekog neozbiljnog sajta tipa Limunda, ali ljudi su imali na stotine transakcija bez problema , sad se naso jedan koji je prevario mnoge. TO ne znaci da su oni ovce i nemojte ih tako nazivati , moglo je i vama da se desi pa ne bi vam bilo prijatno.

*Tema je spojena sa Limundo- losa iskustva da ne bi pravili slicne teme svuda po forumu.

Poslednja izmena:
I najbolje je što mu i dalje stoji status - Proveren član :wall:

Surov dokaz da je vrlo lako biti prevaren, a da je pravda spora i vrlo često nedostižna.

Neverovatno a sada i najnovija prevara na limundu covek prodavao robu limundovcima koju nije ni imao.Slike artikala koje je izbacio na limundu skidao sa ebay-a a novac trazio da mu se uplati unapred.Tako sam i ja pored mnogobrojnih clanova naseo na foru i uplatio 7.800din.Sa ostecenim clanovima sam u kontaktu i kazu mi da je protivpravno uzimao novac u iznosu od 5.000-23.000 din,sto uopste nije malo.Svi smo se zalili limundu na tu ociglednu prevaru za koje imamo dokaze,ali limundo boli briga.Oni cekaju i nista ne preduzimaju.SVIMA SAVETUJEM OPREZ SA PLACANJEM UNAPRED.Jos ce se o ovome pricati ,mislim da je ovo internet prevara godine na limundu!!!

Sve je već rečeno, ali evo ja npr imam već 60+ kupovina na Limundu, i hvala Čak Norisu, još uvek nisam imao nikakvih problema.

Savetujem svima da koristite LIMUNDO CASH kod većih kupovina, sistem je za kupca 100% bulletproof koliko mi se čini

Da zaista mi je tog puta stigao hard. Medjutim papir sa podacima ko je poslao bio je toliko bled da nisam mogao
da procitam. Bacio sam ga. Unutra je bila jos jedna adresnica na samom paketicu. Adresirano je bilo da je
poslala Milica Markovic iz Sremskog Karlovca. Medjutim to mi se cini netacno jer je sam posiljalac to napisao. Jedino mi pada na pamet da odem do poste pa da ih zamolim da da mi daju podatke posiljaoca. Pozdrav

OVO JE NAPISAO ZADNJI CLAN + ocene, ocekujem da mi javi adresu sa koje je dobio nadam se da mu posta nije dozvoljavala da na svakom paketu upisuje razlicite gradove, mada ako mu neki drug radi u posti ...ko zna sta su sve mutili

Sve je već rečeno, ali evo ja npr imam već 60+ kupovina na Limundu, i hvala Čak Norisu, još uvek nisam imao nikakvih problema.

Savetujem svima da koristite LIMUNDO CASH kod većih kupovina, sistem je za kupca 100% bulletproof koliko mi se čini

da bi koristili limundo cash prodavac to mora da dozvoli jos na aukciji...

PREVARENI DRUGARI EVO NEKIH INFORMACIJA O ADRESI SA KOJE JE ZADNJI CLAN + ocene dobio hdd

Bio sam pre par minuta u posti. Ovo su podaci ko je poslao: Milica Markovic Trg Branka Radicevica 4 21205 Sremski Karlovci

I posle 22 negativne ocene, clan je suspendovan...znaci treba prevariti 20+ ljudi da bi te suspendovali...strava :) uzmes 200-300 hiljada i svi mirni...limundo ubro 10.000 provizije i hajde sada sve da zataskamo...

Poslednja izmena:
PREVARENI DRUGARI EVO NEKIH INFORMACIJA O ADRESI SA KOJE JE ZADNJI CLAN + ocene dobio hdd

Bio sam pre par minuta u posti. Ovo su podaci ko je poslao: Milica Markovic Trg Branka Radicevica 4 21205 Sremski Karlovci

Znaci i tamo mu je rodjaka...zato je onaj lik spomenuo Rumu...klupko se otkotrljava...ne znam samo sta je lik mislio da ako nije na adresi od limunda bezbedan je :)

evo najblizih podataka koje sam nasao: navali narode pa zovimo...ima li ko iz novog sada i okoline?

MARKOVIĆ, VLADA 021 883532
TRG BRANKA RADIČEVIĆA 8, SREMSKI KARLOVCI

broj 4 je tu negde par metara...moze biti da su rodjaci ili su se menjali brojevi ili su lazno na paketu napisali...ovaj mora da zna nesto...

da bi koristili limundo cash prodavac to mora da dozvoli jos na aukciji...

Upravo tako, ne moze kupac da odabere Limundo Cash ako prodavac to nije izabrao kao nacin placanja. Jedino kada bi limundo cash bio obavezan i da jedino jos licno preuzimanje bude opcija. Ja sam jednom prodao moju staru kameru i stavio limundo cash kao opciju i covek mi uplati na taj nacin a onda sutradan dodje licno po nju?! I on sve probao, kupio je za male pare, odnese kameru a mojih para nigde. Tek posle 5-6 dana kada je on dao ocenu oni su mi uplatili pare.

Upravo tako, ne moze kupac da odabere Limundo Cash ako prodavac to nije izabrao kao nacin placanja. Jedino kada bi limundo cash bio obavezan i da jedino jos licno preuzimanje bude opcija. Ja sam jednom prodao moju staru kameru i stavio limundo cash kao opciju i covek mi uplati na taj nacin a onda sutradan dodje licno po nju?! I on sve probao, kupio je za male pare, odnese kameru a mojih para nigde. Tek posle 5-6 dana kada je on dao ocenu oni su mi uplatili pare.

ja sam za to da se za iznose preko 5-10.000 uvede obavezan i samo limundo cash...ali ovo nije limundo cafe tako da...vracamo se na temu...prevare

Zdravo svima.
I ja sam jos jedan prevareni.Ja sam uplatio u erste banci.Dali je to slucaj sa svima.Ako je tako onda tamo treba traziti pravi identitet prodavca.Sto se tice limunda ovo njima mislim da odgova jer ce onda potencirati na limundo kes kako bi uzimali jos vise provizije od nas.Mislim da bi limundo trebao da da podatke o prodavcu jer tamo stoji da je proveren clan.

Poslednja izmena:
Zdravo Miljane, član kafanamarkovic je suspendovan
jer postoji velika mogućnost
da se zaista radi o prevari. Kontaktirali smo člana Wiseguy koji je jedan od oštećenih
i prosledili mu savete za udruženu krivičnu prijavu
protiv člana kafanamarkovic i prijavljivanje Policiji. Molimo te da stupiš u kontakt sa članom Wiseguy. Žao nam je što je došlo do ovakve situacije. Tu smo za svaku vrstu saveta i pomoći oko ovog slučaja. Pozdrav,
Saša
Limundo tim

ja sam ih smarao pre 5 dana za isto i nisu jos nista odgovorili...ajde wiseguy videh te ovde na forumu pisi...sta su ti sve rekli...

ocekujem odgovore od svi koji su mu dali + ocene ali ovih u skorije vreme (iako sam sve kontaktirao), evo jos jednog

Сећам се, јер сам то недавно купио. Деловао је добродушно. Рекао сам му да ако може пошаље поштом, јер
је много јефтиније, али је он рекао да је заузет и његова жена то носи па не може толико губити време
јер је заузета. Кад сам му рекао да је у реду и да онда пошаље АКСОМ он је рекао следеће: "Ево овако ћемо. Ја ћу Вама послати, а Ви не морате ништа уплаћивати. Није ми стало до тих 300 динара"

Zdravo,

član kafanamarkovic je suspendovan
zbog grubog kršenja pravila Limunda.

Nažalost, velika je verovatnoća
da se zaista radi o prevari.

Molimo te da stupiš u kontakt sa članom Wiseguy,
koji je jedan od oštećenih,
a kome smo poslali savete za udruženu krivičnu prijavu
protiv člana kafanamarkovic.

Limundo ima odličnu saradnju sa Policijom
na čiji zahtev ćemo proslediti sve podatke koje imamo o članu
i njegovim aktivnostima na sajtu.

Tu smo za svaku vrstu pomoći oko ovog slučaja.

Pozdrav,
Saša
Limundo tim

To sam ja dobio malopre :)

sledeci odgovor od clana koji mu je dao + ocenu

Jesam,kupio sam dva telefona od njega doduse cifra je bila smesna (oko 150din) i covek nije hteo nista da mu
uplatim i poslao mi je oba telefona bez ikakve novcane nadoknade i zato sam mu dao pozitivnu ocenu.Nije
problem da dam podatke ali verujem da vi svi sto ste mu dali negativnu imate vec te podatke u inboxu.pozz
Nikola

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno