Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Нема hw акцелерације у филмовима, не могу да се купују апп на маркету (плаћене ). Не ради покоји програм. пребацивање фајлова преко усб јако споро. Видео снимање 720 има гличеве. Гпс ради без проблема. Ипак је ово rc1 али ром је стабилан за свакодневну употребу. Још се навикавам али ако не буде за који дан неки апдејт враћам се на simplicity док не испеглају ИЦС.

U vezi filmova - to se moglo i očekivati, koristi MX Video Player, po meni najbolji.
Nikada nisam ni kupovao aplikacije sa marketa, više sam okrenut besplatnom (crnom) tržištu.
USB jeste spor ali primetio sam sledeće - radi sasvim normalno kada kopira u nizu par manjih fajlova, ako se označi veliki broj ili neki krupniji fajl, u početku se čini kao da se ukopao u mesto, ali kasnije počne da povećava brzinu. Ako baš imaš dosta toga za kopiranje, iz CWM-a klikni na USB i kopiraj šta ti je potrebno.
Moja najveća žalost je što ne radi igrica Cut the Rope... aaaaaaaa! :)

Osnovne aplikacije ce raditi, jedino nove sto izlaze, e to je vec pitanje...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ne kontam što ne bi radile? Osim ako zahtevaju neku specifičnu novinu koju je ICS doneo, verujem da će biti i takvih ali mislim da je svima cilj da aplikacija radi na što više telefona.

Jel neko probao GTA III? Meni secka ali je igrivo, koristim 2.3.4 JVP- mrzelo me da stavljam novije, vec imam preko 200 apps :) i Go Launcher, 100mb slobodno u idle.

Ne kontam što ne bi radile? Osim ako zahtevaju neku specifičnu novinu koju je ICS doneo, verujem da će biti i takvih ali mislim da je svima cilj da aplikacija radi na što više telefona.

Pa ne znam... Pa kad dodje ICS, mislim da ce se pomeriti za jedan... znaci sad je 2.1, 2.2, 2.3, pa ce biti 2.2, 2.3, 4.0, slabo i vidjam vec one da podrzavaju sve android uredjaje od tipa 1.6 verzije.

Jel neko probao GTA III? Meni secka ali je igrivo, koristim 2.3.4 JVP- mrzelo me da stavljam novije, vec imam preko 200 apps :) i Go Launcher, 100mb slobodno u idle.

Aj sto mi secka, nego baguje non stop, nema sanse da se igram preko minut, i posle toga moram da cupam bakteriju :) Probao sam 1.0, 1.1 i 1.2 verz i na svima se isto ponasa :( isto sam na 2.3.4

a ako instaliram nezvanicni ics,hocu li dobiti sve cari pravog ics?

Pojavio mi se jedan problem na galaxy....u zadnje vreme kad zakljucam telefon i ostavim ga..pocinje ponekad sam da pali ekran..kao da sam pritisnuo home button..nez sta je u pitanju?:(..pocinje da mi ide na zivce jer sam se 100 puta iscimao da neko zove..

Relativna stvar, ako ti treba dobar telefon koji ce da ti zavrsava poso vredi i te kako, pogotovo sto ce mu vrlo brzo cena jos vise pasti posle vesti da nema ICS za njega.

Sa druge strane malo je glupo kupiti telefon koji ne mozes da updatuejs i cimas se softverski sa njim. Sad je to manje vise ali vrlo brzo sve nove apk ce traziti ISC i sl sto ce biti jako iritantno.
Da ja licno kupujem telefon sad iso bi na nesto drugo.

Pa bash to, malo mi je glupo da uzmem nov telefon koji vec nije na spisku za update softvera. Sa druge strane, imam dobru cenu od 250 Eura, koja je primamljiva za sve to sto telefon nudi. Da li postoji neka slicna ponuda kod nekog drugog proizvodjaca koji ce biti updateovan na ICS?

Xperia Arc S i LG 3D to su ti moji predlozi. LG 3D je i dual core, a video sam 2 oglasa na mob.svetu jedan je 257 eura, a drugi 270. Arc S mozes isto tako za malo vise od 250 naci.

Poslednja izmena:
Pojavio mi se jedan problem na galaxy....u zadnje vreme kad zakljucam telefon i ostavim ga..pocinje ponekad sam da pali ekran..kao da sam pritisnuo home button..nez sta je u pitanju?:(..pocinje da mi ide na zivce jer sam se 100 puta iscimao da neko zove..
A koristis li ICS? Meeni je to isto radio dok sam imao cini mi se RC1 sada sam na build 11 i radi kako treba ;)

^ Moglo se ovako nesto ocekivati, much better. :)

@Djilkosh_Ns Vidim da je Xperia arc S slican, ali sa vecim ekranom, LG mi se ne kupuje, iskreno...

Hmm.. Galaxy plus or Xperia arc S. :) Jedino sto mi vishe znaci je S-Amoled na Samsung.

Mnogi su zadovoljni sa 3D-om, pa sam zato ti rekao, em ce dobiti ICS, em je dual core.

^ Slazem se i sa tim. Veliko je pitanje da li je vreme za kupovinu single core mobilnog, kad nicu dual core modeli. :)

A 2012 ce i quad :)

ako sam dobro razumeo,samsung ce da prilagodi ics i da apdejtuje gs???

Razmatraju to, nije sigurno. U svakom slučaju već postoji dosta dobar ics, samo nije zvaničan. Svakako će biti potpuno upotrebljiv za mesec dana, možda malo jače (premda je meni i sad dobar).

Jel je uspeo neko da pokrene GTA 3 na nekom od ICS portova? Meni samo uđe, bude crn ekran neko vreme i vrati se u app drawer bez ikakve greške.

Nema pravila koliko sam upratio. Kod nekih (na istim telefonima), bolje radi jedan kod drugih, drugi.

Da li se jos nekom desava da kad skine igricu sa Samsung apps ne moze da je pokrene jer je telefon rutovan,skinuo sam tower defense igricu i ne mogu da je pokrenem jer mi izbacuje da je tel. rutovan ?

Jedino što me za sada nervira kod mog Galaxy S Plusa je što nema brojača karaktera kada se kucaju poruke. Može li to da se nekako uključi?

^Koristi GOSMs.

Vrednost value packa je 0 za mene. Bolje da su ćutali, samo iritiraju korisnike.

Vrh Dno