Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
Koja bi karta gurala na ultra onda u 1680 ?![]()
7990 + 690 hybrid SLI/CF, samo sto ces onda morati uzeti Ivy Bridge-E da ti ne bude bottleneck.
Inace ja uglavnom igram metro mapu, 64 igraca, sa X4 980 na 4.0 GHz i GTX 570 na 900/2200, sve na high, AA iskljucen, i fps mi je 60-70... mada cini mi se da ponekad padne ispod 50, 60 kad su mape na otvorenom u pitanju...
Tomorrow at 10:00 CET we will be deploying a new update on Battlelog.
Downtime is estimated at 15 minutes. During this time, Battlelog will be unavailable for all players.
Fixes include:
• Add PWP license by default to all BF3 PC users
• Fixed description on Service Stars
• Fixed missing vehicle unlocks on stats pages
• Fixed minor caching issue regarding B2K-entitlement
• B2K icon now better aligned in forum/server browser
Mora se :dIsto se cudim kako neko moze da igra sa 30-40 FPS-a....
Sve je stvar navike kako ko igra.
Pre ove GTS450 sam imao Asus 9500GT TOP 512mb DDR3, i BC2 sam igrao možete i sami da zamislite na koliko 10-15fps u vr' glave (i to sve na preslabom C2De6600) i opet sam dogurao tako do 30 rank-a sa vrlo solidnim K/D ratio.
Al SkySpy trazi jacu grafu,ne verujem da ce da menja za slabiju
Jel nosis naocare? I koliko puta si menjao dioptriju do 30. ranka? :d
Enivejs, svaka ti cast sto si uspeo igrati tako (i dogurao dotle), meni je i 20fps duze od 20min nocna mora.
Da li jos neko ima problem sa pojavom crnih fleka po mapi?
Moguce da su od eksplozija ali imam osecaj da je nesto drugo u pitanju,nisam ih pre tolko primecivao.
Evo i par slika kako to kod mene izgleda:
http://imageshack.us/g/683/bf32011122001100689.jpg/
Da li jos neko ima problem sa pojavom crnih fleka po mapi?
Moguce da su od eksplozija ali imam osecaj da je nesto drugo u pitanju,nisam ih pre tolko primecivao.
Evo i par slika kako to kod mene izgleda:
http://imageshack.us/g/683/bf32011122001100689.jpg/
Ma eksplozije....verovatno su spamovali mine,mortal i gluposti...
Ako uzmem Intesinu Visa Internet karticu, sta da izaberem u Originu iz padajuceg menija? Visu? Da li na Internet kartici nazad dobijam i ona 3 sigurnosna broja? Ako neko moze sto pre da mi odgovori. Hvala.
@mant3ra
Svaka ti cast ako mozes da igras na 30 fps i da se ne nervirasali meni to dodje kao kasnjenje u igri pa vola ne mogu da pogodim... Ja na mojoj masini igram na medium i sve zivo off sto je moglo da bi dobio sto veci fps. Vec ispod 50 fps osetim da to nije to...
Ma da ali nemam B2K DLC.Pa pise ti. Moras da imas 10 Revives i 10 Heals
Tako da ja licno necu spustati detalje, jer ne dobijam nista. A i imam preko 120h igre, tako da niti mi smeta ocima, a sto se tice loseg k/d (tj. iznad 1 je tj 1.1 ) je zbog toga sto uvek kad sam u vozilima sam sam, tj niti imam gunera, a uvek igram objectiv i nisam stekara zato i ginem kao lud![]()
[YOUTUBE]8XG4jY9MCYk#![/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari