Šta je novo?

Battlefield 3

Sharqi Peninsula i Karkand ipak prednjace, za 2 klase su bolje od default mapa. Samo B2K mape igram od kako su izasle :)

Meni je citavo ovo dlc placanje bzv. Jer ce 100% svi serveri preci na ovu ekstenziju tj. dodatak i svako ce biti primoran da zapravo plati $ da bi imao normalno resenje.
Licno bolje da je BF3 UL imao na primer exksluzivno oruzije koji samo oni mogu da otkljucaju, neki poster ili slicno, a ne da sad mi koji smo uzeli obicnu verziju maltene placamo vise...

Zasto bi iko smislio da se dodaje ikona u games tabu za 4 mp mape..ae ljudi razmisljajte malo..
Kao sto sam vec rekao ali ne vredi evo vam sad i slika gde prikazuje info sto se tice B2K DLC-a..a vi koji imate standard a kupite DLC trebalo bi da vam se to pojavi na dan izlaska DLC-a...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    246.8 KB · Pregleda: 98
Pa to i jeste tebi pise da posedujeh DLC, meni ni u ORIGINU i u Battlelogu nema to...u originu nema nista a u battlelegu mi kaze kupi B2K iako sam ga kupio...inace za DLC iz BF2 ja uredno imam ikonicu u my games tabu iako su i ti dlcovi slicno b2K dlcu...
Dakle ako sam dobro shvatio nista nece ni biti sve do utorka onda ce se se te cetiri mape pojaviti na nasim nalozima?

N

Meni je citavo ovo dlc placanje bzv. Jer ce 100% svi serveri preci na ovu ekstenziju tj. dodatak i svako ce biti primoran da zapravo plati $ da bi imao normalno resenje.
Licno bolje da je BF3 UL imao na primer exksluzivno oruzije koji samo oni mogu da otkljucaju, neki poster ili slicno, a ne da sad mi koji smo uzeli obicnu verziju maltene placamo vise...

Pa ko vam kriv pa niste uzeli LE verziju, ja je platio isto kao sto je i obicna bila :)

Pa to i jeste tebi pise da posedujeh DLC, meni ni u ORIGINU i u Battlelogu nema to...u originu nema nista a u battlelegu mi kaze kupi B2K iako sam ga kupio...inace za DLC iz BF2 ja uredno imam ikonicu u my games tabu iako su i ti dlcovi slicno b2K dlcu...
Dakle ako sam dobro shvatio nista nece ni biti sve do utorka onda ce se se te cetiri mape pojaviti na nasim nalozima?

N
A da ti osim gledanja slike i procitas sta sam ja napisao pogotovo drugu recenicu... :D

Wow toliko mapa ima svi igraju glupi Karkand koji je 20$ kao i cela igra Lol.

Od mapa su dobre Kharg Island, Operation Firestorm, Caspian Border i Noshahr Canals. Ostale zaista zavisi, nekada je dobra zabava na njima, ali nekada je tezak smor (posebno na Metro-u kada pocinjes dole, tu nema kraja eksplozijama, ovi od gore samo spamuju sve moguce eksplozivne naprave)

Ja sam najvise igrao canals, extra je mapa. Najgora mi je ona siene crossing i teheran.

Ja ne kapiram mrznju prema Tehranu, svuda po netu.. Odlicna u conquestu.

:wall:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! wtf, pa ovoga nema nu u filmovima Johna Wooa, mada lepa ideja za neki sledeći.

Da se pohvalim uspeo sam da oborim heliš snajpom iz jednog hitca, to jest pilot je dobio headshoot. Koje je pljuvanje posle palo na chat-u, toliko je popizdeo lik da je pasovao ban :smoke:

Bravo bravo, meni se to jos uvek nije desilo, al ne odustajem :d Najbolje sto mi se desilo je da dizem jednom bombom 5 likova i jos trojicu resavam puskom, znaci 8 kilova za nekih 3 sekunde :)

probao sam onu foru sa placanjem karticom na originu i ne funkcioniose u mom slucaju, imam visa karticu iz alpha banke sa kojom sam se naplacao po netu ... tja

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! wtf, pa ovoga nema nu u filmovima Johna Wooa, mada lepa ideja za neki sledeći.

Da se pohvalim uspeo sam da oborim heliš snajpom iz jednog hitca, to jest pilot je dobio headshoot. Koje je pljuvanje posle palo na chat-u, toliko je popizdeo lik da je pasovao ban :smoke:

Hehehe , ja sam isto skinuo 2-3 heliša snajpom :)

Bravo bravo, meni se to jos uvek nije desilo, al ne odustajem :d Najbolje sto mi se desilo je da dizem jednom bombom 5 likova i jos trojicu resavam puskom, znaci 8 kilova za nekih 3 sekunde :)

Meni je najbolji streak bio kad sam kod ulaza na metro izresetao cetvoricu sa M249, jednog zaklao i odma' posle jos dvojicu pistoljem upucao kad su upadali :d
Takve akcije mi zesce pokrenu adrenalin :D

probao sam onu foru sa placanjem karticom na originu i ne funkcioniose u mom slucaju, imam visa karticu iz alpha banke sa kojom sam se naplacao po netu ... tja

Primetio sam da ko ima kreditnu karticu plati bez problema, ko ima platnu karticu (namesnka samo za internet) ne može da plati...

Ni meni nije htelo sa Intesa Visa Internet karticom...authorization failed svaki put. Samo prvi put je proslo, al kad sam kontaktirao EA pomoc, poslali mi mail da nije uspelo, plus mi dali popust od 15% za neke druge kupovine.
Sve u svemu ,citam da se cesto desavaju ljudima payment authorization failed , cak i sa paypalom.

Placeno Intesa Visa Internet karticom, preko paypal-a, sve je proslo bez problema. Izgleda da nema pravila, bas kao i bagovi u BF3 :)

Primetio sam da ko ima kreditnu karticu plati bez problema, ko ima platnu karticu (namesnka samo za internet) ne može da plati...

pa otkud znam.... visa electron je, sa kojom sam placao i kod nas i u inostranstvu bilo gde da sam se nalazio, i plus svuda po netu radi osim na originu

Nema nikakvih problema sa visa internet karticom, vec nesto ne radite dobro. za jedno 100 kupovini sto na steamu sto na originu i nekim cdkey sajtovima ni jedan problem. jedino nece da radi ako unesem lose podatke za postal code ili nemam dovoljno para zbog kursa. tako da proverite stanje na racunu. zbog kursa uvek treba imati 2e vise. i na originu stavite US i nadjite grad adresu i zip code na gugku i radice.

Nalog na paypal-u imam odavno, kad placas preko njega link sa origina te vodi na paypal login stranicu gde se logujes sa mail/pass.

Vrh Dno