Šta je novo?

z5500 vs hifi

Naravno da nisu. Jedino u sta verujem da je "bolje" sto se tice zvuka je izrada satelita, tj. ima normalno tweeter i midrange za razliku od 5500 kod koga je najvisociji spektar supalj (kao i srednji ponegde) i mora da se steluje equilazerima. Verujem da zvuci bolje, ali glasnije - sigurno ne.

Hah koja izjava, sramota. Dodji kod mene da ti protresem kosti sa par hitova od prodigy-a, pa ces promeniti misljenje ;)

Hah koja izjava, sramota. Dodji kod mene da ti protresem kosti sa par hitova od prodigy-a, pa ces promeniti misljenje ;)

Pa imam ih samo su riknuli stalni mi izbija osiguach, a pojachava sam do kraja sve i da je chistiji zvuk to jeste ali da su jachi to nisu bar ovi moji ne znam mozhda su oslabili jer su stari 4 god uzeo sam ih polovne i nisam mogao da verujem da se slabije chuju od z-2300 i ja sam mislio da su jachi 3 puta ne bi ih za dz. uzimao i davao tolike pare, moracu da ih nosim u servis samo ne znam gde.?

Naravno da nisu. Jedino u sta verujem da je "bolje" sto se tice zvuka je izrada satelita, tj. ima normalno tweeter i midrange za razliku od 5500 kod koga je najvisociji spektar supalj (kao i srednji ponegde) i mora da se steluje equilazerima. Verujem da zvuci bolje, ali glasnije - sigurno ne.

najvislji :p

Ja vam kazhe da sam chuo ove do panja kad su radili i z-2300 imam, i z-2300 jede za doruchak z-5500, ne znam mozhda me je lik sj-bao taj shto sam kupio od njega mozhda je stavio slabije pojachalo u njega i radili kod mene 10-tak min i crkli ko da sam uzeo 230 jura i bacio u vodu :( moracu u neki servis da ih nosim

Nesto ocigledno nije u redu ili sa zvucnicima ili sa izvorom zvuka. Uglavnom, Z5500 je najglasniji sistem koji je izasao iz Logitech-a. Ako si negde blizu leve obale dunava, svrati da cujes kako bi trebalo da se cuje to, pa uporedi da vidis jel to to.

@ zechs

Najviši :)

Pobrisan offtopic vezan za gramatiku (visi je pravilno, vislji i visociji dakle nepravilno). ;)
Vratite se na temu.
Hvala.

Kolega forumas Pedja je svratio do mene sad za vikend i mislim da sam je promenio misljenje sto se tice snage i glasnoce z5500. :) Ipak je u pitanju kvar kod njegovih zvucnika a ne snaga. Dobar je i logi z2300 al mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi. :)

Vrh Dno