pusti HT sto se psihe tice, nego reci ti nama jesi ga otkljucao ?
i nema veze sto je ploca od 38eur, meni se msi u poslednje vreme odlicno pokazao
u BF3 se ne dobije nista? Tebi nesto tu ne valja jer je BF3 jedna retkih koja bas zavisi od broja jezgara, cak dobro radi i na FX-8...
Ne bih rekao da si bio u zestokoj zabludi, pre ce biti da je Tomek nesto uprskao prilikom testiranja. (ne bi mu bilo prvi put). Ima i drugih testova BF3-ojke i sasvim drugacije pokazuju stvari.
drFedja je cak imao bolje iskustvo prilikom real gaminga sa BF3 pod Thubanom nego sa 2600k kad je radio test za BD, a sam FX-8150 daje vecu frejmazu(istina svega par frejmova ali ipak) u odnosu na 2600k. Kada se zna koliko je IPC na FX-ovima nizi u odnosu na SB, jasno je da BF3 kao i sve frostbite enginy2 igre koje ce doci, skaliraju sa brojem jezgara i izvlace benefite iz multicore optimizacija dx11 api-ja.
Ne znam sta je i kako je Tom testirao ali nesto nije kako treba.
Jel istina da je ovom procesoru izuzetno bucan stock kuler i da je preporuka da se u startu zameni?
sta si se uhvatio mog komentara ... pa zar ne vidis da si pogresio temu ?!Eto zbog cega sam pokusao da ga otkljucam, kapiram ja koje se jezgro otkljucava a koje nePre ovoga sam imao B55 na 4,2 ali mi je smetalo sto nisam imao senzor za svako jezgro pojedinacno vec samo za CPU
![]()
Jel moze neko da mi potvrdi ko se razume, da li je ovo otkljucan u Full'u - X4 960t u X6 ? I jel sam trebao jos nesto dodatno da podesim u biosu tipa voltazu ili nesto slicno. Ili samo Auto unlock cpu ?
http://www.dodaj.rs/f/2U/J7/3DOv67ji/cpu.jpg
Nije tačno. BOX kuler ja dosta tih, gotovo nečujan, zato što je ventilator toliko mali da ga jedva i vidiš.
Ne znam gde ti je tu logika? Mali vantilator "da ga jedva vidis" a necujan? To ne ide jedno sad drugim, taj mali ventilator mora da se vrti na visokom broju obrtaja da bi postigao potreban protok vazduha da rashladi procesor, dok neki veci ventilator postize potreban protok na mnogo nizem broju obrtaja. AMD box kuleri su u loadu izuzetno bucni, ovo pricam uopsteno, e sad ako se box kuler koji dolazi uz 960T razlikuje od prethodnih onda ok.
sta si se uhvatio mog komentara ... pa zar ne vidis da si pogresio temu ?!
pokushavajuci unlock 955 u x6 u temi o procesoru koji to zaista i moze....i ja mislim da si pogreshio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari